Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja jak zwykle o finansach ALE:

Zapłaciłam za hotel 200 zł. (a nie 300) gdyż Grubcio ma już NA MINUSIE!!!
- 17 zł.
a zaraz znowu będzie trzeba zapłacić
Ja swoją deklarację pod koniec miesiąca dam ale to tylko 30 zł.!

Trzeba zrobić jakiś bazarek.
Ja mam kilka rzeczy.
Ktoś mógłby zrobić?

Posted

Pytałam clo, co z jej deklaracją, obiecała zapłacić jak najszybciej choć połowę zaległych wpłat. Czekam też na zdjęcia rzeczy na bazarek, które chce przekazać na Tytusa i Grubcia. Magda - wyślij jej przypomnienie, bo ja już tydzien temu podawałam jej Twój nr konta, pieniądze powinny już dotrzeć.

Wyślij też proszę przypomnienia do osób, które nie wpłacają deklaracji od kilku miesięcy, to niepoważne. Każdy zdawał sobie sprawę, że Grubcio to niezbyt adopcyjny pies, więc deklaracje powinny być przemyślane.
Widać, że Grubcio się starzeje, problemy ze stawami, z sercem, załatwianie się pod siebie ...
Musimy zapewnić mu godne ostatnie miesiące.

Można napisać prośbę o dofinansowanie do skarpety im. Talcott.
Dobrze, że choć karma wystarczy na jakieś 1,5 miesiąca.

Ja zadeklarowałam, że zrobię bazarek dla naszych staruszków, w tym dla Grubcia, ale plany popsuła mi przeprowadzka - w nowym miejscu wciąż nie mamy podłączonego internetu. Ale jeśli ktoś ma jakieś rzeczy na bazarek - proszę o przesyłanie zdjęć i sugestii cen na adres: fantomina@wp.pl, postaram się w weekend pojechać do kogoś z dostępem do netu i programem do obróbki zdjęć.

• 2 weeks later...
Posted

kaskadaffik napisał(a):
jedynie co to bardziej sie do człwoieka przymila i czeka, żeby go po łepku smyrac :)

Trudno się dziwić, smyranie po łebku to jest to :)

Posted

100 zł za wrzesień.
Czekam, aż Magda zaaktualizuje wpłaty, może jeszcze są jakieś wpłaty za wrzesień.
Grubcio miał 310 zł deklaracji stałych i sporo wpłat jednorazowych na karmę i badania.
Teraz na karmę nie ma już nic, a pewnie okaże się, że i kilka deklaracji stałych się wykruszyło.

Posted

Nie było badań, niestety.

Wpłaty od CajusJB za okres kwiecień-wrzesień powinny być na koncie Magdyski25 od 2 tygodni. Wpłata październikowa dotrze lada moment. Dziękuję za wyjaśnienie sytuacji :)
Oznacza to, że Grubcio już nie ma długu w hoteliku za wrzesień :)