Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

E, no właśnie chyba nikt z wątku Grubcia nie wpadł do szczeniorków, nieładnie :mad:

Jest DT dla jednego z nich, nie ma na razie pomysłu na to, co się stanie z drugim :shake:

Posted

Wpłaty:

Cajus JB- 60 zł. (które rozkładam pomiędzy miesiącami)
Ninti- 20 zł.
???- 40 zł. Nie wiem od kogo było tylko napisane : DLA GRUBCIA 05-06

- 20zł.- za karmę (przelałam Dadzie) Dotarło?

Posted

[quote name='Dada M']E, no właśnie chyba nikt z wątku Grubcia nie wpadł do szczeniorków, nieładnie :mad:

[/QUOTE]

Oglądałem szczeniory, śliczne są tylko nic nie mogę zrobić:(

Posted

[quote name='magdyska25']Wpłaty:

Cajus JB- 60 zł. (które rozkładam pomiędzy miesiącami)
Ninti- 20 zł.
???- 40 zł. Nie wiem od kogo było tylko napisane : DLA GRUBCIA 05-06

- 20zł.- za karmę (przelałam Dadzie) Dotarło?[/QUOTE]

Te 40 zł to moje deklaracje za maj i czerwiec. Wpłacałam na poczcie " dla Grubcia za 05 i 06 mamamuminka " i chyba przy przelewie nie został wpisany mój nick. Wpłacałam 24 czerwca.

Posted

Uwielbiam, jak Grubcio tak mruczy :) Trzyma się naprawdę super, chyba to wygrzewanie kości na słońcu trochę mu pomaga :)

Kochani, pilnie potrzebna pomoc dla Niuni, która spędziła 8 lat w schronisku (w tym samym, w którym był Grubcio) - sunia do 2 miesięcy jest u Natalii, ale brakuje pieniędzy na diagnostykę i leki, a Niunia bardzo pilnie tego potrzebuje, wygląda naprawdę źle :( nie pozwólmy jej cierpieć, niech nacieszy się jeszcze trochę domowym ciepłem i wolnością:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/183891-8-lat-w-schronie!!!!!-NIUNIA-SZUKA-DOMU!-ZBIERAMY-PIENIĄDZE-NA-HOTELIK"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1838...DZE-NA-HOTELIK[/COLOR][/URL]!

Posted

A może i się spotkają niedługo :) Grubcio teraz dostał Usię :) ale jak żabka nam skoczy do domku to Kolusia może z Grubciek zamieszka, zobaczymy :) a z wieści to rana Grubcia bardzo zmalała, jest taka złośliwa, że nigdy nie chce do końca zarosnąć, ale jest naprawdę malutka teraz :)