Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

narazie zebralam deklaracje ,ktore mamy
Teresa Borcz 50zl jednorazowo
Monika z katowic 30zl deklaracja stala:) od marca
Aimez_moi wplata jednorazowa?stala?narazie nie wiem ile..
Magda NS 10zl deklaracja stala:))
ala123 wplata nie wiem ile i nie wiem czy stala czy jednorazowa?
Clo 20zl stala

to tyle jak narazie..

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciekawa jestem, czy on trafił do schronu z ulicy, czy został oddany. Czy wolontariuszka, która jest z nim blisko próbowała, choćby ot tak, dla zabawy, czegoś go nauczyć. Jak sobie radzi z chodzeniem na smyczy. Jak reaguje na inne psiaki. Do jakiego domu z powodzeniem można go polecić/ względnie jaki dom na 100% odpada. Im więcej konkretów się pojawi tym większa szansa, że Grubcia wypatrzy właściwy człowiek.

Posted

ehh nie wiem:(ja go poznalam nei dawno..jak z dadam bralam inne psy na spacer..przechodzilam obok jego budy i on sie tak wtulil...kochany piechol..taki smutny...czekamy na dadam..oan powie wiecej pewnie...napisalam jej pw..i czekam..

Posted

Także zapisuję i później poczytam.
Kocham takie staruszki. Kilka lat temu sama przygarnęłam starszą sunieczkę ze schronu w Lublinie.

Posted

jestem na zaproszenie majqa, mogę JEDNORAZOWO wpłacić 20 zł.Nie dam rady inaczej, bo dostaję kilka próśb dziennie i naprawdę już nie wiem której bidzie pomagać.

Posted

a ja mam do sprzedania perfumy oryginalne calvin klein Euphoria zapach nigdy nie uzywane poprostu dostalam zdublowany gwaizdkowy prezent oryginalne w ceneo wyskoczylo mi,ze najnizsza cena za nie to 154zl a w perfumeriach w wawie to nawet 316zl..chce je przeznaczyc na grubcia tylko nie umiem bazrkow wystawiac ale moze ktos sie skusi..?:)

Posted

[quote name='clo']a ja mam do sprzedania perfumy oryginalne calvin klein Euphoria zapach nigdy nie uzywane poprostu dostalam zdublowany gwaizdkowy prezent oryginalne w ceneo wyskoczylo mi,ze najnizsza cena za nie to 154zl a w perfumeriach w wawie to nawet 316zl..chce je przeznaczyc na grubcia tylko nie umiem bazrkow wystawiac ale moze ktos sie skusi..?:)

Prześlij zdjęcia na arom83@o2.pl to wystawię na bazarku.

Posted

musimy sprawić aby był radosny. musi mieć domek i zamerdać pięknie ogonkiem na jego powitanie. !

NIE DAMY MU PRZECIEŻ DOKONAĆ ZYWOTA W TRAGICZNYCH WARUNKACH, PRZECIEŻ ON WIE ŻE BYŁO KIEDYŚ INACZEJ !!