Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śmieszne zdjęcie :)

Byłam wczoraj u Grubcia - ale raczej mnie zlekceważył, ważniejsze było jedzenie, wąchanie trawy i kumple ;)

Nie jest dobrze z jego tylnymi łapami - ma problemy ze wstawaniem, musi przez kilka minut się rozruszać po przebudzeniu, żeby chodzić normalnie. Ale podobno skacze jak szczeniak, gdy biegnie do jedzenia, więc nie jest tragicznie.

Posted

Hej Gosia, dzięki za wątki :) wiecie ja nie wiedziałam , że Grubaska nie można karmić z ręki bo mi Asia zapomniała powiedzieć i podkładam Psiurowi smaczki pod pyszczek, a tu prawie palce straciłam ;) Grubcio je wszystko w każdej ilości, muszę poczytać Jego historię, czy był głodzony może czy coś .... a tak to jest grzeczny i kochany !!!!

Posted

magdyska25, przepraszam, ale 11.03 wpłaciłam dla grubcia 30 zł po 15 zł stałej deklaracji za luty i marzec, miałam trochę kłopotów, ale od kwietnia będę płaciła regularnie co miesiąc

Posted

Grubio ma się dobrze, teraz jest Zorro ;) ;) ma założona chustę na grzbiecie, bo siedział z Elzą i Uszatkiem troszke dla towarzystwa i mu Uszatek z miłości lizał ta ranę. Rana jest coraz mniejsza, juz tylko taka pręga została :) a żarłok jaki był taki jest, z ręki to razem z ręką ;) ;)