Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak na tak dużego psiaka 350 zł/m-c to niedużo...Wszyscy jesteśmy spłukani po świętach, ale moja jedna podopieczna poszła do DS więc mogę jej deklarację przerzucić tutaj - 10 zł miesięcznie od stycznia. Poproszę o dane na pw do przelewu. Pewnie ten hotelik to będzie już na dożywocie, może dlatego ludzie boją się deklaracji... Ale każdy zasługuje na dobrą spokojną starość :)

Posted

clo napisał(a):
zuziam czy juz wiadomo cos o tej pani czy dolozy do grubcia?

Jeszcze sie nie odezwala, ale przez swieta to i ja nie wchodzilam na dogo, wiec moze zajrzy wkrotce.
Podesle jej link do watku.

Posted

majqa napisał(a):
Uważam, że warto pójść dwutorowo. Super, że jest miejsce u Zuzi ale mimo wszystko ja bym się jednak pokusiła o ogłoszenia. Tak jak jednemu się podoba matka, a drugiemu córka tak i Grubcio może mieć gdzieś swojego amatora tylko trzeba dopomóc się spotkać człowiekowi i psu. Gusta i sentymenty różnymi ścieżkami chadzają.
Jeśli to nie jest głupi pomysł, dodajcie do 1 postu dane kontaktowe, jeśli coś na temat psiaka przyjdzie jeszcze do głowy również. Jutro nocką, bo w ciągu dnia nie będę miała kompa (okupuję mężowski, mój w naprawie), zrobię mu tekst i startujemy. Tu nic nie ma do stracenia.

Święta racja!!! Nic do dodania!
Zgłaszam się do pomocy ogłoszeniowej.

Posted

To czekam jeszcze na dane kontaktowe do tekstu, info o wieku psiaka i czymś, co może się jeszcze przypomnieć dziewczynom i siadam do umyślenia tekstu (mam nadzieję, że dam radę wcześniej niż nocką, okazało się, że nie jestem pozbawiona dziś kompa; yuhuuu). Hm...szczytem szczęścia byłoby zdobycie jeszcze kilku dobrych fotek Grubcia (takich portretówek, zbliżeń do pycholka, ładnego ujęcia oczek). Nie można pominąć opcji allegro z wszelkimi, możliwymi wyróżnieniami (tu należałoby się uśmiechnąć o graficzne cudo do: Isadora7, Asior, Selenga, Folen, Lilmo).

Guest Elżbieta481
Posted

Meldujemy się na wątku.Masz psie taką szlachetność w swoich rysach i doświadczenie w spojrzeniu i widzę psa co już wie wszystko.
Będziemy zaglądać-
E/W

Posted

dziekuje z calego serca wszystkim za przybycie!za banerki rowniez zaraz sama sie poczestuje:)co do ogloszen mysle,ze to jest najlepszy pomysl:))nie bedziemy myslec o dozywociu jednak tylko priorytetowo domu szukac!!a co musi Grubcio znalezc amatora:))!

co do namiarow na ogloszenia to moga byc narazie na mnie tel 509 173 446 mail kstawyska@poczta.onet.pl

co do wieku i historii grubcia to musimy poczekac na dadam ona uporzadkuje 1 post w deklaracje oraz moze napisze cos wiecej ale z tego co pamietam grubcio ma chyba ok 9-10lat..

Posted

juz napisalam pw do dadam z prosba o info o grubciu oraz o wpisanie deklaracji do 1 postu...zbieramy pieniadze..kazda zlotowka na wage zlota..chociaz po 10zl miesiecznie...ja narazie moge zadeklarowac20zl od siebie..bo duzo psow mam strasznie a grubcio i tak nie jest jeszcze jedynym ktorego chce wyciagnac z dziaduniow...