Radek Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Chciałbym zadeklarować stałą wpłatę w wysokości 20 złotych miesięcznie. Proszę o dane do przelewu na PW. Pozdrawiam Quote
Dada M Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Radek - dziękuję :) Już wysyłam dane na pv. Quote
TERESA BORCZ Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Ale nam się wątek udał, cioteczki i wujaszkowie udzielają się na wyścigi. Oby więcej takich wątków !! Quote
majqa Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Jutro będę bez komputerka do popołudnia więc domyślam się, że do nadrobienia będę miała drugie tyle stron, co jest teraz. ;-) Quote
ala123 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 czy da się wysłać kaskę wpisując jedynie nr konta? Jeżeli nie, to proszę o pozostałe niezbędne dane na pw. Quote
__Lara Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Słuchajcie, a my mamy do przewiezienia chomiki z Krakowa do Warszawy, czy nie dałoby się ich po drodze zabrać? :cool3: Po drugie: jakie mam robić allegro???????????????????????? Quote
Radek Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Przelew styczniowy właśnie poszedł. Jeśli by nie dotarł to proszę o info (mam nadzieję że nie zrobiłem żadnej pomyłki) Quote
majqa Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Może uda się pomóc tym chomiczkom Lary??? Proszę!!! W moim odczuciu allegro powinno być z wszelkimi bajerami i podkręcone graficznie. Pozostaje kwestia zapłaty za allegro. Quote
Dada M Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 ala123 - da się, ale z pełnymi danymi lepiej, w razie pomyłki przy wpisaniu nr - już Ci wysyłam PW. Lara - wysłałam PW w sprawie chomików. Allegro - najlepsze z możliwych, napisz, ile będzie kosztować, clo prześle Ci pieniądze z deklaracji jednorazowych na Grubcia. Quote
__Lara Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Dobra, dzięki, to zaraz będę robić, choć przyznam, że "głowa" mi lekko odpada :flaming::wallbash::sleep2::haha::kaffee_2: majqo ;) dzięki za wsparcie w sprawie chomiczków ;) (które miały iść na pokarm dla węża....) Quote
Poker Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 wpłaciłam 20 zł na konto MAŁGORZATY G. podane mi przez clo , mam nadzieję ,że właściwe. Quote
Dada M Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Poker - dzięki :) To było konto przejściowe, ale spokojnie - Gosia wszystko rozliczy w najbliższym czasie i przekaże pieniądze Magdyśce25, wolontariuszce Grubcia - od dziś ona zarządza finansami (ustaliłyśmy, że tak bedzie najlepiej, bo clo ma za dużo podopiecznych). Quote
ala123 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Dada M napisał(a):ala123 - da się, ale z pełnymi danymi lepiej, w razie pomyłki przy wpisaniu nr - już Ci wysyłam PW. Lara - wysłałam PW w sprawie chomików. Allegro - najlepsze z możliwych, napisz, ile będzie kosztować, clo prześle Ci pieniądze z deklaracji jednorazowych na Grubcia. dzięki, otrzymałam dane. Quote
Ellig Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Dada M napisał(a):Poker - dzięki :) To było konto przejściowe, ale spokojnie - Gosia wszystko rozliczy w najbliższym czasie i przekaże pieniądze Magdyśce25, wolontariuszce Grubcia - od dziś ona zarządza finansami (ustaliłyśmy, że tak bedzie najlepiej, bo clo ma za dużo podopiecznych). witam serdecznie mam karme dla Grubcia, tylko trzeba ja ode mnie odebrac bo nie mam samochodu itd.Prosze o kontakt na Priva jezeli jest potrzebna karma:) Quote
Dada M Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Ellig - dziękujemy za karmę :) Clo - mogłabyś w razie potrzeby odebrać od Ellig karmę ? Quote
majqa Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Niech się i los do gryzońków uśmiechnie. :-) Larko, jeśli się uda, daj proszę taki tytuł, jak w tekście (jeśli ilość znaków pozwoli), czyli: Jest tylko numerem, a przecież żyje i czuje. Grubcio. jeżeli nie to może... Numer schroniskowy, a żyje i czuje. Grubcio. lub... Ja - Grubcio. Jestem tylko cyferką? Pomóż! lub coś w podobie, może coś fajniejszego, co Tobie przyjdzie do głowy. Wiesz, o co mi biega. Niech to się jakoś wyróżni spośród innych tytułów (a to niełatwa sprawa). Quote
Ellig Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Dada M napisał(a):Ellig - dziękujemy za karmę :) Clo - mogłabyś w razie potrzeby odebrać od Ellig karmę ? Bardzo prosze , czekam na tel, dobrej nocy:) Quote
__Lara Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='majqa']Niech się i los do gryzońków uśmiechnie. :-) Larko, jeśli się uda, daj proszę taki tytuł, jak w tekście (jeśli ilość znaków pozwoli), czyli: Jest tylko numerem, a przecież żyje i czuje. Grubcio. jeżeli nie to może... Numer schroniskowy, a żyje i czuje. Grubcio. lub... Ja - Grubcio. Jestem tylko cyferką? Pomóż! lub coś w podobie, może coś fajniejszego, co Tobie przyjdzie do głowy. Wiesz, o co mi biega. Niech to się jakoś wyróżni spośród innych tytułów (a to niełatwa sprawa). Już ja jestem specjalistą od tytułów :evil_lol::diabloti: Quote
__Lara Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Ludzie, a gdzie jest tekst do allegro, namiary? :o :o :o dlaczego nie ma nr stron z tym wszystkim w 1 poście??? chyba się zajadę jak mam cały wątek przeszukiwać teraz :placz: Quote
clo Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 morisowa super jakbys byla zebyscie mogly sie tyko z mama zgrac:)))co do karmy to niestety nie mam jak jej odebrac..moze by apse poprosic bo ona tez zmtoryzowana chyba,,ze ellig a gdzie mieszkasz?dzielnica?:)bo ja i jutro i po jutrze praca ale jutro moze na chwile bede wolna:))jutro dogram z mama czy da rade i o ktorej w czw?trzeba powiadomic schron...morisowa a o ktorej ci pasuje? Quote
majqa Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 __Lara napisał(a):Ludzie, a gdzie jest tekst do allegro, namiary? :o :o :o (...) Jak to nie ma??? Jak byk wsio jest na 1 stronie! :eviltong: Quote
__Lara Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 majqa napisał(a):Jak to nie ma??? Jak byk wsio jest na 1 stronie! :eviltong: O ludzie!!! to ja chyba muszę iść naprawdę spać!!! :o :o :o <tłumok> Quote
judita Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Na razie zapisuję..pomyślę jak pomóc bo w tym miesiącu finansowo nie dam rady :( może od lutego coś wyskrobie Quote
mamamuminka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Witam wszystkich :loveu:. Deklaruję 20 zł/mies dla Grubcia. Poproszę o dane do przelewu na PW. Quote
Recommended Posts