Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie, a my mamy do przewiezienia chomiki z Krakowa do Warszawy, czy nie dałoby się ich po drodze zabrać? :cool3:

Po drugie: jakie mam robić allegro????????????????????????

Posted

Może uda się pomóc tym chomiczkom Lary??? Proszę!!!
W moim odczuciu allegro powinno być z wszelkimi bajerami i podkręcone graficznie. Pozostaje kwestia zapłaty za allegro.

Posted

ala123 - da się, ale z pełnymi danymi lepiej, w razie pomyłki przy wpisaniu nr - już Ci wysyłam PW.

Lara - wysłałam PW w sprawie chomików.

Allegro - najlepsze z możliwych, napisz, ile będzie kosztować, clo prześle Ci pieniądze z deklaracji jednorazowych na Grubcia.

Posted

Dobra, dzięki, to zaraz będę robić, choć przyznam, że "głowa" mi lekko odpada :flaming::wallbash::sleep2::haha::kaffee_2:

majqo ;) dzięki za wsparcie w sprawie chomiczków ;) (które miały iść na pokarm dla węża....)

Posted

Poker - dzięki :)
To było konto przejściowe, ale spokojnie - Gosia wszystko rozliczy w najbliższym czasie i przekaże pieniądze Magdyśce25, wolontariuszce Grubcia - od dziś ona zarządza finansami (ustaliłyśmy, że tak bedzie najlepiej, bo clo ma za dużo podopiecznych).

Posted

Dada M napisał(a):
ala123 - da się, ale z pełnymi danymi lepiej, w razie pomyłki przy wpisaniu nr - już Ci wysyłam PW.

Lara - wysłałam PW w sprawie chomików.

Allegro - najlepsze z możliwych, napisz, ile będzie kosztować, clo prześle Ci pieniądze z deklaracji jednorazowych na Grubcia.

dzięki, otrzymałam dane.

Posted

Dada M napisał(a):
Poker - dzięki :)
To było konto przejściowe, ale spokojnie - Gosia wszystko rozliczy w najbliższym czasie i przekaże pieniądze Magdyśce25, wolontariuszce Grubcia - od dziś ona zarządza finansami (ustaliłyśmy, że tak bedzie najlepiej, bo clo ma za dużo podopiecznych).

witam serdecznie mam karme dla Grubcia, tylko trzeba ja ode mnie odebrac bo nie mam samochodu itd.Prosze o kontakt na Priva jezeli jest potrzebna karma:)

Posted

Niech się i los do gryzońków uśmiechnie. :-) Larko, jeśli się uda, daj proszę taki tytuł, jak w tekście (jeśli ilość znaków pozwoli), czyli:
Jest tylko numerem, a przecież żyje i czuje. Grubcio.
jeżeli nie to może...
Numer schroniskowy, a żyje i czuje. Grubcio.
lub...
Ja - Grubcio. Jestem tylko cyferką? Pomóż!
lub coś w podobie, może coś fajniejszego, co Tobie przyjdzie do głowy.
Wiesz, o co mi biega. Niech to się jakoś wyróżni spośród innych tytułów (a to niełatwa sprawa).

Posted

Dada M napisał(a):
Ellig - dziękujemy za karmę :)

Clo - mogłabyś w razie potrzeby odebrać od Ellig karmę ?

Bardzo prosze , czekam na tel,
dobrej nocy:)

Posted

[quote name='majqa']Niech się i los do gryzońków uśmiechnie. :-) Larko, jeśli się uda, daj proszę taki tytuł, jak w tekście (jeśli ilość znaków pozwoli), czyli:
Jest tylko numerem, a przecież żyje i czuje. Grubcio.
jeżeli nie to może...
Numer schroniskowy, a żyje i czuje. Grubcio.
lub...
Ja - Grubcio. Jestem tylko cyferką? Pomóż!
lub coś w podobie, może coś fajniejszego, co Tobie przyjdzie do głowy.
Wiesz, o co mi biega. Niech to się jakoś wyróżni spośród innych tytułów (a to niełatwa sprawa).

Już ja jestem specjalistą od tytułów :evil_lol::diabloti:

Posted

Ludzie, a gdzie jest tekst do allegro, namiary? :o :o :o dlaczego nie ma nr stron z tym wszystkim w 1 poście??? chyba się zajadę jak mam cały wątek przeszukiwać teraz :placz:

Posted

morisowa super jakbys byla zebyscie mogly sie tyko z mama zgrac:)))co do karmy to niestety nie mam jak jej odebrac..moze by apse poprosic bo ona tez zmtoryzowana chyba,,ze ellig a gdzie mieszkasz?dzielnica?:)bo ja i jutro i po jutrze praca ale jutro moze na chwile bede wolna:))jutro dogram z mama czy da rade i o ktorej w czw?trzeba powiadomic schron...morisowa a o ktorej ci pasuje?