Aimez_moi Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Przypominaj sie Cioteczkom.......:) Quote
hotelterier5 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Dzisiaj znowu rozmawiałam o Grubciu z wetem. sugeruje biopsję. próbkę wysyłają do Wrocławia . Koszt badania ok50 zł. wysiadaja znowu tylne łapki, możliwe, że trzeba będzie częściej podawać metakam. Jeżeli jutro mu się nie poprawi, to rano znowu do weta. Dzisiaj mial problem znowu ze wstawaniem, dlatego ma teraz wygodniejsze miejsce i porządny koc z wielbłąda. Quote
Aimez_moi Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Grubciu.......:) Kochaniutki......:) duzo zdrowka..... Quote
J_ulia Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Grubcio ma lepszą opiekę na starość niż nie jeden człowiek mógłby sobie życzyć dla siebie :) Quote
Dada M Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Kochani, czy ktoś mógłby poprowadzić bazarek dla Grubcia ? Bumel i Justynaz87 mogą podarować rzeczy na bazarek i sfotografować je. Potrzebna jest osoba, która ma w miarę stały dostęp do netu i trochę wolnego czasu. Ja musiałam oddać służbowy nośnik bezprzewodowego internetu i teraz jestem na dogo z doskoku, poza tym muszę jakimś cudem wystawić bazar dla pozostałych 5 staruszków, bo niektóre są w znacznie gorszej sytuacji niż Grubcio. Z moich bazarków będzie dla Grubcia ok. 70-80 zł, ale, jak widać, że zdrowiem Grubcia jest coraz gorzej, więc dodatkowe fundusze na badania są bardzo potrzebne. Czy ten guz wciąż rośnie ? Quote
magdyska25 Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Kolejne wpłaty za które bardzo dziękuję!!! * Tola- 20 zł. * DANKA4U1- 30 zł. Quote
kaskadaffik Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Grubasku odwiedzam i zapraszam Cioteczki http://www.dogomania.pl/threads/202814-Flexi-smako%C5%82yki-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-Mielec-06.03 Quote
magdyska25 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Proszę o kontakt hoteliku co do funduszy. Ja raczej zaglądam w pracy na dogo ale jak nikt nie znajdzie się chętny to w następnym tyg. wyciułam trochę czasu i zrobię bazarek. EDIT: tylko oczywiście potrzebowałabym zdjęć rzeczy, stan i ew. sugerowane ceny. Quote
Aimez_moi Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Odwiedzam psiaczka......:) mam nadzieje, ze sie dobrze czuje...... Quote
bumel Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 dziewczyny mocno zajęte i z ograniczonym dostępem do netu, więc wystawiłam sama bazarek dla Grubcia: http://www.dogomania.pl/threads/203014-Do-domu-i-dla-Ciebie-%E2%80%93-pom%C3%B3%C5%BCmy-Grubciowi-do-7.03-wysy%C5%82ka-GRATIS! proszę Was pięknie, zajrzyjcie i podbijcie - niech uzbiera się grosik dla Grubcia:-) Quote
Aimez_moi Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 [quote name='bumel']dziewczyny mocno zajęte i z ograniczonym dostępem do netu, więc wystawiłam sama bazarek dla Grubcia: http://www.dogomania.pl/threads/203014-Do-domu-i-dla-Ciebie-%E2%80%93-pom%C3%B3%C5%BCmy-Grubciowi-do-7.03-wysy%C5%82ka-GRATIS! proszę Was pięknie, zajrzyjcie i podbijcie - niech uzbiera się grosik dla Grubcia:-) Tak jest......juz bylam.....:) Quote
bumel Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 [quote name='Dada M']Bumel - wielkie dzięki za bazarek :) Nie za ma co, to wszystko dla Grubconka:loveu:. Fakt, to mój pierwszy bazarek i b. się starałam. Trzymajcie kciuki, żeby uzbierało się z niego choć trochę pieniędzy, NO I PODBIJAJCIE go KOCHANI. Mamy już nawet pierwszą licytującą osobę:multi: (oby nie ostatnią) Quote
Aimez_moi Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Bede tam zagladac.....jak na pierwszy bazarek to super jest.....:):) Quote
Dada M Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Bardzo udany pierwszy bazarek :) I już sporo osób bierze udział w licytacji, super :) Quote
bumel Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 [quote name='Dada M']Bardzo udany pierwszy bazarek :) jestem b. mile zaskoczona:-) ale myślę i tak, co dalej...diagnostyka, leki, utrzymanie psiaka - wszystko kosztuje... Dlatego ponawiam pytanie nt. promowania Grubcia na FB. Myślę, że jest spora szansa na jakieś dodatkowe wpłaty. 1. Dziewczyny, co Wy w ogóle na to? Jeśli ok, to: 2. Konieczna zgoda na podawanie nr konta na ewentualne wpłaty (nie publicznie, tylko jako prywatna wiadomość wysyłana do osoby, która zadeklaruje się coś wpłacić) 3. Potrzebny konkretny opis na temat jego sytuacji, też zdrowotnej - ludzie, jak wpłacają, chcą być dobrze poinformowani. 4. Prośba do hoteliku - wiem i rozumiem, że trudno zrobić dobre zdjęcie Grubciowi, ale jednak do takiej promocji na FB przydałoby się jakieś aktualne zdjęcie jego mordki. Dobra, naprodukowałam się i więcej nie będę Was o to męczyć, zrobicie jak uznacie za stosowne, w każdym razie, jeśli będzie Wasza zgoda, a problemem jest to, że nie macie same możliwości wystawić, to siekowa mogłaby mu zrobić wydarzenie - grunt, żeby dotarło do wielu osób. Quote
Aimez_moi Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 O tak .....wtedy sporo osob zobaczy Sloneczko.......:) Quote
Monika z Katowic Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Byłoby dobrze zrobić Grubciowi wydarzenie na FB! Ludzie z FB też pomagają! Wysłałam Grubciowi 50 zł - moją marcową deklarację z małym "naddatkiem". Całuję Cię, mój ulubiony pieseczku! :) Quote
morisowa Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Malibu - stara, bojąca, 5 lat w schr (tym co Grubcio) a teraz okropne guzy :( Zajrzyjcie proszę na jej wątek: http://www.dogomania.pl/threads/203221-Malibu-kochany-strachulec-z-guzami Quote
Aimez_moi Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Grubciu......jak tam dzisiaj sie czujesz psiaczku?.......:) Quote
Recommended Posts