Radek Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Monika z Katowic napisał(a): Jest wart naszego zaangażowania.:loveu: Też tak sobie myślę :) Quote
magdyska25 Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 I co mnie bardzo cieszy to to, że schudł :) Doszły do mnie dwie wpłaty: MagdaNS- 40 zł. (za IX-XII) AGA-33-76- 10 zł. A o ludziach, którzy NIC nie wiedzą o danym hoteliku i piszą bzdury szkoda gadać. Po co się takimi przejmować? Nie pasuje? Wycofujemy deklaracje i z głowy. Quote
kaskadaffik Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 No staramy sie żeby dieta była, ale Grubcio to wszystko co się da to by zjadł.... nie jest teraz otyły, tylko w sam raz, żeby tych slabych łapek nie obciążać :) Zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/194829-Karma-Bosch-Josera-Royal-smako%C5%82yki-hill-s-i-inne-dla-pieska-i-kotka-25.10?p=15570785#post15570785 Quote
MagdaNS Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Grubciu, ze Skarpety im. Talcott poszło właśnie dla Ciebie 150zł do magdyski25. Jak dotrze, bardzo proszę o potwierdzenie na wątku Skarpety. Quote
morisowa Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Pozdrawiam szczęśliwego Grubcia! Pięknie wygląda :) Znam go ze schroniska- mam porównanie. Zapraszam na zimowy bazarek dla schroniskowej koleżanki Grubcia, na utrzymanie i leczenie: szalik, rękawiczki i Groszki Quote
bumel Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Wysłałam Grubciowi 50 zł, obiecuję, że w grudniu jak trochę finansowo mi się poprawi, też będę o Grubciu pamiętać. Quote
Radek Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 magdyska25 napisał(a): Doszły do mnie dwie wpłaty: Przepraszam, przez te niezbyt przyjemne ostatnio teksty na wątku przeoczyłem gdzieś informację. Czy moja wpłata doszła? Quote
magdyska25 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Tak Radku. Doszła. Napisałam to w poście 1108 lub 1109 (już zapomniałam...). W pierwszym poście jest również wpłata za październik. Także nie masz się co stresować ;) Płacisz wszystko na bieżąco i za to Ci dziękuję. Doszły do mnie kolejne wpłaty od: BUMEL- 50 zł. i OD SKARPETY IM.TALCOTT- 150 zł. Bardzo dziękuję!!! Przelewam Pani Asi zaległe 150 zł. Quote
MagdaNS Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 magdyska25, cieszę się, że pieniążki dotarły, potwierdź proszę na wątku Skarpety, link w banerku w moim podpisie :). Grubciu, dużo zdrówka Ci życzę :) Quote
Dada M Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Właśnie miałam pisać na wątku Skarpety, że 150 zł to może trochę za dużo ;) Tym bardziej, że w Skarpecie prawie nie ma funduszy. Może zróbmy tak - gdy wpłyną zaległe deklaracje od Ulki1180, clo i Faerie - możnaby zwrócić na konto Skarpety część tej wpłaty, a nuż jakiś psiak będzie pilnie potrzebował na leczenie czy kastrację. Magdyska25 - co o tym sądzisz ? Quote
MagdaNS Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Właśnie Grubcio jest ostatnim psiakiem, który się załapał na pomoc na starych zasadach. Na razie u Grubica szaleństwa finansowego nie ma, więc nie ma co mu odbierać pieniędzy, "koleżanka" Ulka1108 to chyba nie bardzo się poczuwa, ale jeśli w najbliższym czasie ktoś z Grubciowych ludziów zrobił bazarek i część wpływów przeznaczył do Skarpety to byłoby super! Quote
Monika z Katowic Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Tak, tak - Grubcio miał szczęście i "załapał się" na pomoc Skarpety im. Talcott jeszcze na starych zasadach...:loveu: Mówimy Wam to jako Komisja Skarpety. Quote
Radek Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Dzięki Magdyska za odpowiedź, gdzieś mi najwyraźniej umknęło:) Quote
PRusak Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Grubcio wcale nie jest grubciem :) Przesyłam 25 zł :) Quote
PRusak Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 PRusak napisał(a):Grubcio wcale nie jest grubciem :) Przesyłam 25 zł :) ooo, tylko nie widzę nr rachunku - czy mogę prosić o przesłanie? Quote
Dada M Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Nr konta jest w pierwszym poście ;) Dziękuję :) Ale wyślę też PW, z nazwiskiem i adresem. Za kilka godzin kończy się bazarek m.in. dla Grubcia: http://www.dogomania.pl/threads/194174-WIELKI-BAZARRO-filmy-książki-płyty-kosmetyki-na-staruszki-do-20.10-22.00 Co prawda dla Grubcia będzie niewielka część, bo inne staruszki są w opłakanej sytuacji (np. Tytusowi brakuje 250 zł miesięcznie, też z powodu wycofania się drugiej głównej deklarowiczki), a chociaż przyszłość Grubcia się trochę rozjaśnia - ale przeleję Grubciową część na konto Skarpety. Zapraszam do udziału w bazarku - i zapraszam na kolejny bazarek, dla dawnych kolegów Grubcia, staruszków Tytusa (który mieszkał w budzie obok Grubcia :)) i Lennona: http://www.dogomania.pl/threads/194757-NASZYJNIK-na-zamówienie-kwiat-technika-filcowania-na-mokro-na-staruszki-do-27.10 Quote
magdyska25 Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Co do funduszy Grubciowych. Mogę przelać część pieniędzy znowu do skarpety ale Grubciowi się teraz nie przelewa. Zaraz znowu może głodomor zjeść karmę i trzeba będzie dokupić a do 8.11 trzeba wpłacić 300 zł. za hotel. Także jak uważacie. Dla mnie to nie problem zrobić przelew. Doszła wpłata od: ULKA1108-> 105 zł. Quote
Dada M Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Monika z Katowic podaruje Grubciowi kolejny worek karmy - za co serdecznie dziękujemy :) Obecna sytuacja Grubcia nie jest super, ale jest znacznie lepiej niż było miesiąc temu - dobrze byłoby jeszcze wiedzieć, co z długiem Faerie i clo, i ich deklaracjami w przyszłości (choć moim zdaniem clo - jako osoba odpowiedzialna za Grubcia - nie ma zbyt wielu możliwości). 8.11. to nie deadline - wpłata jest za okres 8.11-7.12, Asia nie ma nic przeciwko, jeśli przelew dotrze nieco później. Ja też wolę wykonać przelew na samym początku - ale czasem nie ma takiej możliwości. Co do Skarpety - przeleję Grubciową część z bazarku - a jeśli w przyszłości Grubcio nagle stanie się bogaczem, będziemy pamiętać o Skarpecie :) Quote
kaskadaffik Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Grubcio właśnie dzisiaj zaczął nowy worek karmy, więc ma całą od teraz sam dla siebie :) aha zapomniałam napisać, że dzisiaj odrobaczałam wszystkie psy w hotelu :) Quote
Monika z Katowic Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 A po pierwszym Grubcio będzie miał ode mnie KARMĘ!:):) To znaczy, że będzie "żywnościowo zabezpieczony" na pewien czas. :loveu: Quote
Radek Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Micha ważna rzecz:) Super, że Grubciowi głód nie grozi. Quote
Monika z Katowic Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Pełna micha to jest to! :):):) Wielki buziak dla kochanego Grubcia!:loveu: Quote
Dada M Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Pilnie potrzebna pomoc dla dwójki kilkunastoletnich staruszków z tego samego schronu, co Grubcio. Krecik - ma fatalne wyniki badań, guza w pachwinie i cierpi po źle wykonanej operacji w schronisku. Ostatnią szansą jest operacja - koszt 400 zł. Musimy zebrać tę sumę w kilka dni, bo Krecik bardzo się męczy: http://www.dogomania.pl/threads/191080-Umierający-staruszek-Krecik Maja - spędziła w schronisku 11 lat. Pogryziona, poparzona, zastraszona, wycofana - do tego po wykonaniu badan okazało się, iż sunia bardzo cierpi z powodu zwyrodnień i przewlekłego stanu zapalnego. Jeśli Maja nie będzie przyjmować leków, lekarze sugerują eutanazję ze względu na znaczny ból jaki towarzyszy suczce przez cały czas :( http://www.dogomania.pl/threads/191871-Każdy-ruch-to-ból-MAJKA-POTRZEBUJE-LECZENIA-alternatywa-to-eutanazja-( Quote
J_ulia Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Pełna micha to jest to! :):):) Wielki buziak dla kochanego Grubcia!:loveu: Kochana Ciocia Monika :) Widzę ,że ktoś ma do Grubcia słabość;) Quote
Recommended Posts