Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I co mnie bardzo cieszy to to, że schudł :)

Doszły do mnie dwie wpłaty:

MagdaNS- 40 zł. (za IX-XII)
AGA-33-76- 10 zł.

A o ludziach, którzy NIC nie wiedzą o danym hoteliku i piszą bzdury szkoda gadać.
Po co się takimi przejmować?
Nie pasuje?
Wycofujemy deklaracje i z głowy.

Posted

magdyska25 napisał(a):

Doszły do mnie dwie wpłaty:

Przepraszam, przez te niezbyt przyjemne ostatnio teksty na wątku przeoczyłem gdzieś informację. Czy moja wpłata doszła?

Posted

Tak Radku. Doszła. Napisałam to w poście 1108 lub 1109 (już zapomniałam...).
W pierwszym poście jest również wpłata za październik.
Także nie masz się co stresować ;) Płacisz wszystko na bieżąco i za to Ci dziękuję.

Doszły do mnie kolejne wpłaty od:

BUMEL- 50 zł.
i
OD SKARPETY IM.TALCOTT- 150 zł.

Bardzo dziękuję!!!

Przelewam Pani Asi zaległe 150 zł.

Posted

magdyska25, cieszę się, że pieniążki dotarły, potwierdź proszę na wątku Skarpety, link w banerku w moim podpisie :).
Grubciu, dużo zdrówka Ci życzę :)

Posted

Właśnie miałam pisać na wątku Skarpety, że 150 zł to może trochę za dużo ;)
Tym bardziej, że w Skarpecie prawie nie ma funduszy.
Może zróbmy tak - gdy wpłyną zaległe deklaracje od Ulki1180, clo i Faerie - możnaby zwrócić na konto Skarpety część tej wpłaty, a nuż jakiś psiak będzie pilnie potrzebował na leczenie czy kastrację.
Magdyska25 - co o tym sądzisz ?

Posted

Właśnie Grubcio jest ostatnim psiakiem, który się załapał na pomoc na starych zasadach. Na razie u Grubica szaleństwa finansowego nie ma, więc nie ma co mu odbierać pieniędzy, "koleżanka" Ulka1108 to chyba nie bardzo się poczuwa, ale jeśli w najbliższym czasie ktoś z Grubciowych ludziów zrobił bazarek i część wpływów przeznaczył do Skarpety to byłoby super!

Posted

Nr konta jest w pierwszym poście ;) Dziękuję :)
Ale wyślę też PW, z nazwiskiem i adresem.

Za kilka godzin kończy się bazarek m.in. dla Grubcia:

http://www.dogomania.pl/threads/194174-WIELKI-BAZARRO-filmy-książki-płyty-kosmetyki-na-staruszki-do-20.10-22.00

Co prawda dla Grubcia będzie niewielka część, bo inne staruszki są w opłakanej sytuacji (np. Tytusowi brakuje 250 zł miesięcznie, też z powodu wycofania się drugiej głównej deklarowiczki), a chociaż przyszłość Grubcia się trochę rozjaśnia - ale przeleję Grubciową część na konto Skarpety.

Zapraszam do udziału w bazarku - i zapraszam na kolejny bazarek, dla dawnych kolegów Grubcia, staruszków Tytusa (który mieszkał w budzie obok Grubcia :)) i Lennona:

http://www.dogomania.pl/threads/194757-NASZYJNIK-na-zamówienie-kwiat-technika-filcowania-na-mokro-na-staruszki-do-27.10

Posted

Co do funduszy Grubciowych.
Mogę przelać część pieniędzy znowu do skarpety ale Grubciowi się teraz nie przelewa.
Zaraz znowu może głodomor zjeść karmę i trzeba będzie dokupić a do 8.11 trzeba wpłacić 300 zł. za hotel.
Także jak uważacie.
Dla mnie to nie problem zrobić przelew.

Doszła wpłata od:
ULKA1108-> 105 zł.

Posted

Monika z Katowic podaruje Grubciowi kolejny worek karmy - za co serdecznie dziękujemy :)
Obecna sytuacja Grubcia nie jest super, ale jest znacznie lepiej niż było miesiąc temu - dobrze byłoby jeszcze wiedzieć, co z długiem Faerie i clo, i ich deklaracjami w przyszłości (choć moim zdaniem clo - jako osoba odpowiedzialna za Grubcia - nie ma zbyt wielu możliwości).
8.11. to nie deadline - wpłata jest za okres 8.11-7.12, Asia nie ma nic przeciwko, jeśli przelew dotrze nieco później.
Ja też wolę wykonać przelew na samym początku - ale czasem nie ma takiej możliwości.

Co do Skarpety - przeleję Grubciową część z bazarku - a jeśli w przyszłości Grubcio nagle stanie się bogaczem, będziemy pamiętać o Skarpecie :)

Posted

Pilnie potrzebna pomoc dla dwójki kilkunastoletnich staruszków z tego samego schronu, co Grubcio.

Krecik - ma fatalne wyniki badań, guza w pachwinie i cierpi po źle wykonanej operacji w schronisku.
Ostatnią szansą jest operacja - koszt 400 zł. Musimy zebrać tę sumę w kilka dni, bo Krecik bardzo się męczy:

http://www.dogomania.pl/threads/191080-Umierający-staruszek-Krecik

Maja - spędziła w schronisku 11 lat. Pogryziona, poparzona, zastraszona, wycofana - do tego po wykonaniu badan okazało się, iż sunia bardzo cierpi z powodu zwyrodnień i przewlekłego stanu zapalnego. Jeśli Maja nie będzie przyjmować leków, lekarze sugerują eutanazję ze względu na znaczny ból jaki towarzyszy suczce przez cały czas :(

http://www.dogomania.pl/threads/191871-Każdy-ruch-to-ból-MAJKA-POTRZEBUJE-LECZENIA-alternatywa-to-eutanazja-(

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Pełna micha to jest to! :):):)

Wielki buziak dla kochanego Grubcia!:loveu:

Kochana Ciocia Monika :) Widzę ,że ktoś ma do Grubcia słabość;)