Monika z Katowic Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Właśnie wysłałam wrześniową deklarację dla Grubcia. :loveu::loveu: Quote
Plicha Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Dada M'] Tak, na razie poproszę o zdjęcia i sugestie cen wywoławczych, jeśli książki zostaną sprzedane, mogę odebrać je od Ciebie w Warszawie i wysłać, lub też przelać Ci pieniądze na wysyłkę i poprosić o wysłanie, zobaczymy jeszcze, jak będzie wygodniej :) [/QUOTE] Ok, jak znajde chwilke to porobie zdjecia i Ci wyślę, super jeśli mogłabym Ci książki przekazać w Wawie :) Quote
Monika z Katowic Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 A może dać tu nowe zdjęcia GRUBCIA? Byłoby SUPER! :):) Quote
kaskadaffik Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Taki sobie zwykły Grubcio :) [IMG]http://images42.fotosik.pl/220/9a7611b71e1370b5med.jpg[/IMG] Nie głaskaj jego tylko mnie :) Elza nie odpuszcza :) [IMG]http://images44.fotosik.pl/308/f8a4ae9d9c944c08med.jpg[/IMG] Grubciu dalej mieszka z Elża i Uszatkiem, czasami gościnnie pomieszkuja u nich jeszcze Lusia i Borsunia, wszyscy sie pięknie dogadują, a Grubciu za bardzo nie zwraca uwagi ile koło niego psów szczeka :) spi tak czy siak :) [IMG]http://images48.fotosik.pl/308/bc046d56a9dbe757med.jpg[/IMG] Quote
Dada M Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Jak on pięknie teraz wygląda :) Te mądre oczyska :loveu: Quote
Radek Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Cudna siwa mordka, ma takie mądre oczyska. Przepraszam za małe opóźnienie z deklaracją, niestety potrzebuję jeszcze 2 (maksymalnie 3) dni. Ostatnio miałem dużo wydatków, i to zupełnie nieprzewidzianych. Quote
kaskadaffik Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Karma Grubcia i Lennona sie skończyła, ale Malibo zamówiła dwa worki i na wątku Lennona pisano, że to dla nich obu, więc maja chłopaki narazie. A Grubciu o ile to wogóle możliwe śpi teraz jeszcze więcej niż wcześniej ;) Quote
Monika z Katowic Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 A doszła moja wrześniowa deklaracja dla Grubcia? Wysłałam ją 1 września... Quote
Dada M Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Magdyska25 nie ma chyba wciąż dostępu do netu, pewnie niedługo zajrzy, by uzupełnić rozliczenia :) Na tym wątku też dziękuję malibo57, że zamówiła karmę dla Grubcia i Lennona :) Muszę w końcu wysłać przypominajki. Quote
Radek Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Deklaracja wrześniowa właśnie poszła. Bardzo proszę o informację czy doszło, ponieważ wysyłałem pieniądze z innego konta:) Quote
J_ulia Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Czy ktoś tu pokazywał już zdjęcia mini klona Grubcia, który mieszka w tym samym hoteliku?? ;) Quote
Plicha Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Dada M wyślij mi na PW maila na którego mogę Ci przysłać zdjęcia książek do bazarku. Quote
Monika z Katowic Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 J_ulia napisał(a):Czy ktoś tu pokazywał już zdjęcia mini klona Grubcia, który mieszka w tym samym hoteliku?? ;) Prosimy o fotkę grubciowego klona!:crazyeye: Quote
magdyska25 Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Mam już stały dostęp do internetu (załatwiłam sobie stary komputer i jest tego minus- nie widzę niestety w przelewach tytułów...). Przepraszam bardzo. Mam nadzieję, że w pracy odblokowali mi już dogomanie (zmieniali system) także jutro z rana sprawdzę i napiszę kto ile przelał. Dzwoniła do mnie Asia i powiedziała, że karma się już skończyła także przelałam Jej 95 zł. (była to pilna sprawa, gdyż Grubciowy nie miał już swojego jedzenia). Quote
Monika z Katowic Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Dzięki temu Grubcio może już jeść swoje jedzonko. :multi: Mizianki dla kochanej psinki!:loveu: Quote
kaskadaffik Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Bo Asia nie wiedziałą, że Malibo zamówiła 2 worki dla Lennona i dla Grubcia po jednym i nawet przyszły jedna wysyłką. Także Grubciu ma teraz dwa worki, a Lennon jeden :) Quote
Radek Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 No proszę jak się Grubciowi powodzi:) Quote
magdyska25 Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 Pierwsza sprawa: Jeżeli ktoś ma bezpośredni kontakt z Panią Asią proszę jeszcze raz Jej przekazać, żeby powiadamiała mnie o tym, że Jego karma się kończy. Ostatnio dostawałam informację gdy Grubcio już nie miał swojej karmy a po co ma jeść innego psa? I ja będę miała parę dni żeby zamówić oraz nie trzeba będzie potem odsypywać. Tak będzie dla wszystkich wygodniej. Dwa worki- mam nadzieję, że starczą na dłużej tym bardziej, że Grubcio cienko z finansami... Zaraz zrobię zmiany. EDIT: Jeszcze sierpniowa wpłata z 26.08 od Ninti- 20 zł. WRZESIEŃ: * PLICHA- 30 zł. * Monika z Katowic- 30 zł. * Malibo57- 55 zł. * Aga-33-76- 10 zł. * Radek- 20 zł. Quote
Aga-33-76 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 przepraszam Grubciu za off, ale kolega Lapiś potrzebuje pomocy; zajrzyjcie proszę :( ... http://www.dogomania.pl/threads/192867-Lapi...-przestaje-chodzic...-potrzebna-operacja!-Potrzebujemy-1000-zł-!-czas-do-23.09 Quote
kaskadaffik Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Grubciowa miniaturka wprawdzie nie na zdjęciu, ale chodzi sobie chwilke na filmie :) http://www.youtube.com/watch?v=3S8oVgLKyS0 Quote
Dada M Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Oho, widzę, że macie psiaka z ADHD :) MiniGrubcio śmieszny :) A co słychać u maxiGrubcia ? Quote
Recommended Posts