Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dada M']

Tak, na razie poproszę o zdjęcia i sugestie cen wywoławczych, jeśli książki zostaną sprzedane, mogę odebrać je od Ciebie w Warszawie i wysłać, lub też przelać Ci pieniądze na wysyłkę i poprosić o wysłanie, zobaczymy jeszcze, jak będzie wygodniej :)
[/QUOTE]
Ok, jak znajde chwilke to porobie zdjecia i Ci wyślę, super jeśli mogłabym Ci książki przekazać w Wawie :)

Posted

Taki sobie zwykły Grubcio :)

[IMG]http://images42.fotosik.pl/220/9a7611b71e1370b5med.jpg[/IMG]

Nie głaskaj jego tylko mnie :) Elza nie odpuszcza :)
[IMG]http://images44.fotosik.pl/308/f8a4ae9d9c944c08med.jpg[/IMG]

Grubciu dalej mieszka z Elża i Uszatkiem, czasami gościnnie pomieszkuja u nich jeszcze Lusia i Borsunia, wszyscy sie pięknie dogadują, a Grubciu za bardzo nie zwraca uwagi ile koło niego psów szczeka :) spi tak czy siak :)
[IMG]http://images48.fotosik.pl/308/bc046d56a9dbe757med.jpg[/IMG]

Posted

Cudna siwa mordka, ma takie mądre oczyska.
Przepraszam za małe opóźnienie z deklaracją, niestety potrzebuję jeszcze 2 (maksymalnie 3) dni. Ostatnio miałem dużo wydatków, i to zupełnie nieprzewidzianych.

Posted

Karma Grubcia i Lennona sie skończyła, ale Malibo zamówiła dwa worki i na wątku Lennona pisano, że to dla nich obu, więc maja chłopaki narazie.
A Grubciu o ile to wogóle możliwe śpi teraz jeszcze więcej niż wcześniej ;)

Posted

Magdyska25 nie ma chyba wciąż dostępu do netu, pewnie niedługo zajrzy, by uzupełnić rozliczenia :)

Na tym wątku też dziękuję malibo57, że zamówiła karmę dla Grubcia i Lennona :)

Muszę w końcu wysłać przypominajki.

Posted

Mam już stały dostęp do internetu (załatwiłam sobie stary komputer i jest tego minus- nie widzę niestety w przelewach tytułów...).
Przepraszam bardzo.
Mam nadzieję, że w pracy odblokowali mi już dogomanie (zmieniali system) także jutro z rana sprawdzę i napiszę kto ile przelał.

Dzwoniła do mnie Asia i powiedziała, że karma się już skończyła także przelałam Jej 95 zł. (była to pilna sprawa, gdyż Grubciowy nie miał już swojego jedzenia).

Posted

Pierwsza sprawa:
Jeżeli ktoś ma bezpośredni kontakt z Panią Asią proszę jeszcze raz Jej przekazać, żeby powiadamiała mnie o tym, że Jego karma się kończy.
Ostatnio dostawałam informację gdy Grubcio już nie miał swojej karmy a po co ma jeść innego psa?
I ja będę miała parę dni żeby zamówić oraz nie trzeba będzie potem odsypywać.

Tak będzie dla wszystkich wygodniej.
Dwa worki- mam nadzieję, że starczą na dłużej tym bardziej, że Grubcio cienko z finansami...

Zaraz zrobię zmiany.

EDIT:

Jeszcze sierpniowa wpłata z 26.08 od Ninti- 20 zł.

WRZESIEŃ:

* PLICHA- 30 zł.
* Monika z Katowic- 30 zł.
* Malibo57- 55 zł.
* Aga-33-76- 10 zł.
* Radek- 20 zł.