Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ehhhhh, nasze Grubiątko ...... chowam go do środka bo upał, żeby oddychnął , za pięć minut przychodzę a dziad leży na skwarze, 35 stopni i nie chce wracać... szkoda mi misia ale on to uwielbia, a nam się wydaje że on cierpi ... Chyba mu dobrze i przytulanki są :) :) Jutro obiecuję filmik :)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Musze powiedzieć ,że jestem pełna podziwu dla Grubciowi... że tak umie ze słoneczka korzystać...
Moje psiaki pochowały się już gdzie tylko mogły przed słoneczkiem i tylko od czasu do czasu któryś do sadzawki wskoczy ,żeby się ochłodzić...

Posted

Ta rana jest taka czerwona, bo ona się do końca nie zamknęła jeszcze, ale do tego Dr Uszatek cała noc miał dyżur..... Jak Uszaty ta ranę oczyszcza co jakiś czas to wtedy spryskujemy Alu-sprayem i Grubciu siedzi osobno kilka dni, rana "odpoczywa, ale też zachodzi ropą, którą ścieramy i znowu psikamy.... tak do końca jeszcze nigdy się nie zarosła, ale Asia mówi, że teraz jest maleńka w porównaniu z tym co było ..

Posted

To co zawsze ;) Przesypia dużą część dnia, pobiega i jak widzi jedzenie to leci do siebie, bo wie, że tam dostanie, od wczoraj znowu Metacam, bo ze wstawaniem gorzej. To są takie wzloty i upadki, z obserwacji nam wynika że tak około 2 tygodni działa 5dniowa kuracja Metacanem, a teraz słońca nie ma kilka dni, to eż może gorzej jest ... ale Grubcio wydaje si być zadowolony :)

Posted

[quote name='kaskadaffik']To co zawsze ;) Przesypia dużą część dnia, pobiega i jak widzi jedzenie to leci do siebie, bo wie, że tam dostanie ... ale Grubcio wydaje si być zadowolony :)[/QUOTE]

Ja też, jak widzę jedzenie, to lecę do stołu. :):):):)

Posted

Magdyska25 - dotarł przelew za karmę dla Grubcia, dzięki.

W czasi, gdy Krakvet miał problem z dostarczeniem zamówionej karmy do hotelu, Asia karmiła Grubcia i Lennona karmą zapasową. Głodomory przejadły razem 60 zł.

Cieszę się bardzo z dobrego samopoczucia Grubcia :cool3: Należy mu się, po tylu latach w schronisku i tak ciężkich doświadczeniach.

Posted

Dziś rano moja znajoma znalazła przed swoją bramą prezent:

Szczeniaki mają czas do czwartku - potem muszą zostać odwiezione do schroniska.
I jak, dogomaniacy ? Pomożecie ? :cool3: