Plicha Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Dada M napisał(a):Wiem, że jestem marudna, ale kilku deklarowiczów od kilku miesięcy nie wpłaca swoich deklaracji. Może warto im wysłać przypominające PW, wiele osób ma po kilka-kilkanaście deklaracji, mogli zapomnieć, to się zdarza. Na pewno warto wysłać PW, każdemu może się zdarzyć zapomnieć :) Quote
Dada M Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Faktycznie, jakoś dwuznacznie zabrzmiał mój post - pozbawiony w rzeczywistości złośliwości, że "to się zdarza na dogo, bo niektórzy są nieodpowiedzialni". Chodziło mi bardziej o to, że nie należy się wstydzić wysyłania przypominających PW (ja na początku bardzo się przed tym broniłam, nie chciałam być namolna). Czasem przecież może komuś wypaść z głowy, że coś deklarował i nie ma w tym żadnej złej woli. Szybkie wyjaśnienie takiej sytuacji jest korzystne dla wszytkich: deklarowicza, "księgowej" i psiaka, oczywiście :) Quote
magdyska25 Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Księgowa wysłała PW ;) i melduje że doszła wpłata za czerwiec od Moniki z Katowic- 30 zł. Quote
Monika z Katowic Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Fajnie, że już kaska doszła! :) Mizianko dla Grubcia! :) Jeżeli macie problem z pisaniem i edytowaniem postów na dogo - skorzystajcie z przeglądarki np. Mozilla Firefox. Quote
czerda Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 ja na przykład baardzo zapomniałam bo mam inne konto i bardzo mi wstyd -dzięki z aprzypomnienie Quote
Plicha Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Właśnie przelałam swoją czerwcową deklarację. Buziaki dla psiska :) Quote
kaskadaffik Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 U Grubcia wszystko dobrze, rana jest coraz mniejsza, ładnie się goi :) Zamieszakał spowrotem z Elza i Uszatkiem bo Zuzanka pojechała do domku :) Ale jak na złość na deszczach nie chce siedzieć w środku tylko leży na deszczu.... Dostaje Metacam znowu, bo z podnoszeniem troszkę trudno, ale jak juz wstanie to hasa :) Quote
Monika z Katowic Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Cieszę się, że Grubcio lepiej. Leży na deszczu? Ja też lubię deszcz. Podaj łapkę Grubciu! :) Quote
__Lara Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Leży na deszczu :o jejku, co za "pancerny" pies :) Quote
magdyska25 Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Kolejne wpłaty : Czerda- 100 zł. Plicha- 30 zł. Malibo57- 55 zł. I tu pytanie do Czerdy- jak mam to brać pod uwagę Twoja wpłatę? Myślałam, żeby po prostu tak jak deklarowałaś comiesięcznie 20 zł. wpisać od marca i tym samym będzie już wpłata do lipca. Mogę tak odnotować? Quote
mamamuminka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Bardzo przepraszam,że nie wpłaciłam mojej deklaracji za maj,ale miałam kłopoty finansowe. W połowie czerwca wpłacę za czerwiec i maj. Quote
Monika z Katowic Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Mizianki popołudniowe dla kochanego Grubcia! Quote
kaskadaffik Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Trzymajcie kciuki, idzie fala, miejmy nadzieję, że hotelik oszczędzi .... Jakby co to myślę że Elza, Grubcio i Uszatek wylądują u mnie, tfu, tfu, napewno się tak nie stanie !!! Quote
Monika z Katowic Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 I jak? Hotelik bezpieczny? Czy woda Was oszczędziła??? Trzymajcie się! Quote
magdyska25 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Zapłaciłam za hotelik 300 zł. Na dzień dzisiejszy stan konta Grubcia wynosi +248 zł. Quote
Monika z Katowic Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Mam nadzieję, że jesteście bezpieczni. Dobrej, spokojnej nocy dla Grubcia i innych psiaczków! Quote
kaskadaffik Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Oszczędziła na szczęście, chociaż zalanie po deszczach dało skutek smrodu, komarów i bagna, ale dajemy radę, powoli wysycha, gorąco jest to parę dni i zejdzie :) Grubciu zadowolony, ma się dobrze, wyleguje się na słoneczku, nie chce wracać do środka tylko na piasku leży :) Quote
Radek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Z komarami to ostatnio jakaś plaga. Trudno się zatrzymać podczas spaceru bo zaraz zaczynają żreć, wrrrr. Quote
Monika z Katowic Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='kaskadaffik']Oszczędziła na szczęście, chociaż zalanie po deszczach dało skutek smrodu, komarów i bagna, ale dajemy radę, powoli wysycha, gorąco jest to parę dni i zejdzie :) Grubciu zadowolony, ma się dobrze, wyleguje się na słoneczku, nie chce wracać do środka tylko na piasku leży :) Bardzo się cieszę, że jest ok.! :) Dużo ciepłego słoneczka, żeby wszystko było suche! Quote
J_ulia Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Ja tez : ) Korzystaj z życia Grubciu , zasłużyłeś sobie ! Quote
Monika z Katowic Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Grubcio! Wygrzewaj porządnie, na słoneczku, swoje stare kosteczki! Quote
Radek Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Super, że Grubcio może się powygrzewać na słonku:) Quote
Recommended Posts