Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dada M napisał(a):
Wiem, że jestem marudna, ale kilku deklarowiczów od kilku miesięcy nie wpłaca swoich deklaracji.

Może warto im wysłać przypominające PW, wiele osób ma po kilka-kilkanaście deklaracji, mogli zapomnieć, to się zdarza.

Na pewno warto wysłać PW, każdemu może się zdarzyć zapomnieć :)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Faktycznie, jakoś dwuznacznie zabrzmiał mój post - pozbawiony w rzeczywistości złośliwości, że "to się zdarza na dogo, bo niektórzy są nieodpowiedzialni".
Chodziło mi bardziej o to, że nie należy się wstydzić wysyłania przypominających PW (ja na początku bardzo się przed tym broniłam, nie chciałam być namolna). Czasem przecież może komuś wypaść z głowy, że coś deklarował i nie ma w tym żadnej złej woli.
Szybkie wyjaśnienie takiej sytuacji jest korzystne dla wszytkich: deklarowicza, "księgowej" i psiaka, oczywiście :)

Posted

U Grubcia wszystko dobrze, rana jest coraz mniejsza, ładnie się goi :) Zamieszakał spowrotem z Elza i Uszatkiem bo Zuzanka pojechała do domku :)
Ale jak na złość na deszczach nie chce siedzieć w środku tylko leży na deszczu.... Dostaje Metacam znowu, bo z podnoszeniem troszkę trudno, ale jak juz wstanie to hasa :)

Posted

Kolejne wpłaty :
Czerda- 100 zł.
Plicha- 30 zł.
Malibo57- 55 zł.

I tu pytanie do Czerdy- jak mam to brać pod uwagę Twoja wpłatę?
Myślałam, żeby po prostu tak jak deklarowałaś comiesięcznie 20 zł. wpisać od marca i tym samym będzie już wpłata do lipca.
Mogę tak odnotować?

Posted

Oszczędziła na szczęście, chociaż zalanie po deszczach dało skutek smrodu, komarów i bagna, ale dajemy radę, powoli wysycha, gorąco jest to parę dni i zejdzie :)
Grubciu zadowolony, ma się dobrze, wyleguje się na słoneczku, nie chce wracać do środka tylko na piasku leży :)

Posted

[quote name='kaskadaffik']Oszczędziła na szczęście, chociaż zalanie po deszczach dało skutek smrodu, komarów i bagna, ale dajemy radę, powoli wysycha, gorąco jest to parę dni i zejdzie :)
Grubciu zadowolony, ma się dobrze, wyleguje się na słoneczku, nie chce wracać do środka tylko na piasku leży :)

Bardzo się cieszę, że jest ok.! :)
Dużo ciepłego słoneczka, żeby wszystko było suche!