Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nowa koleżanka :cool3:

Mam problem z karmą dla Grubcia i Lennona - zamówiłam ją 2 tygodnie temu w Krakvecie, wpłaciłam pieniądze chyba w środę, 5 maja - i wciąż nie dotarła do hoteliku.
Najpierw tłumaczyli się opóźnieniami związanymi z długim weekendem (który wcale długi nie był), potem problemami ze sprowadzeniem karmy Brit.
Dzwoniłam do nich kilka dni temu, zapewniali, że karma dotrze jak najszybciej - najbardziej pesymistyczną wersją miał być poniedziałek. Mam nadzieję, że jutro faktycznie ją dostarczą. Jestem bardzo rozczarowana brakiem profesjonalizmu tej firmy.

Na razie Grubcio i Lennon jedzą karmę, którą kupiła im Asia - przelałam jej właśnie 60 zł (tyle przejedli do tej pory).

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Grubcio siedzi teraz w pokoikach z przodu , mamy zalane 4 boksy jeszcze, nie mamy gdzie wypompowac wody .... On się bardzo ślizga, rozkładamy mu koce i co możemy, tylko zwija to szybko... ale jest dobrze, mieszka koło karmy, więc jak na spacer wychodzi to zawsze wsadzi morkę do jakiegos wora i ukradnie ile może ;)

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Grubcio siedzi teraz w pokoikach z przodu , mamy zalane 4 boksy jeszcze, nie mamy gdzie wypompowac wody .... On się bardzo ślizga, rozkładamy mu koce i co możemy, tylko zwija to szybko... ale jest dobrze, mieszka koło karmy, więc jak na spacer wychodzi to zawsze wsadzi morkę do jakiegos wora i ukradnie ile może ;)

....ahhh, tak powódź :(

Posted

Co tam u Grubcia?

Wiecie Cioteczki ,że Grubcio ma w hoteliku miniaturowego sobowtóra:cool3::cool3::cool3:.... Może kaskadaffik Wam pokaże jak będzie miał chwilkę ...

Posted

[quote name='J_ulia']Wiecie Cioteczki ,że Grubcio ma w hoteliku miniaturowego sobowtóra:cool3::cool3::cool3:.... Może kaskadaffik Wam pokaże jak będzie miał chwilkę ...[/QUOTE]

Koniecznie :cool3:

Wnioskuję, że sobowtór jest pięknym psiakiem :diabloti:

Posted

Jak mniemam chodzi o Radzia :) ale pokażę Wam wszystko na dniach bo cza mi umyka przez palce, zbierałam rzeczy dla powodzian, była w Tarnobrzegu zawieźć, robiłam zakupy dla Nich i padam, Grubciu ma się bardzo dobrze, oczywiście oprócz Jego dyszenia :)

Posted

Długo mnie tu nie było ale już wszystko nadrobiłam.
Pierwszy post jest uaktualniony:

MAJ:

Plicha- 30 zł.
malibo57- 55 zł.
Monika z Katowic- 30 zł.
RADEK- 20 zł.
AGA-33-76- 10 zł.
Ninti- 20 zł.
MAGDANS- 10 zł.
Magdyska25- 30 zł.

WYDATKI:

300 zł.- hotelik
159 zł.- Metacam
159 zł.- karma
10 zł.- ogłoszenia

CZERWIEC:

MAGDANS- 10 zł.

stan konta Grubcia - +333 zł

Posted

Wiem, że jestem marudna, ale kilku deklarowiczów od kilku miesięcy nie wpłaca swoich deklaracji.

Może warto im wysłać przypominające PW, wiele osób ma po kilka-kilkanaście deklaracji, mogli zapomnieć, to się zdarza.