Monika z Katowic Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Oj - tak, tak... Kto pokocha Grubcia na zwasze? Kto da Mu domek? Szukamy chętnych! Czy Grubcio ma ogłoszenia? Quote
kaskadaffik Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Myślę że ważne jest, aby komuś pytającemu o Grubcia zaznaczyć, że może się załatwić w domu :oops: On tak jakby mu to było troszkę obojetne, gdzie zrobi :roll: Mieszkając z boksem zewnętrznym nigdy nie ma problemu, choć jak puszczony jest na bieganie to na trawkę niekoniecznie musi zrobić, a jak wraca korytarzem już do boksu to robi ścieżkę :oops: a w boksie bez wyjścia na zewnątrz, praktycznie codziennie jest ... Piszę to absolutnie nie na szkodę Grubiątka, tylko żeby jakiś domek, jakby sie trafił nie zwrócił kiedyć Psiaka, bo nabrudził :roll: Grubcio nie potrzebuje wiele, nie jest absorbującym Psem, miejsce do spania, MISKA Z ŻARCIEM:evil_lol:, kilka razy dziennie głaskanie, drapanie po łepku i jest szczęśliwy :lol: Przesypia dużą część dnia, nie szczeka, wychodząc na bieganie, chodzi za człowiekiem, ale nie domaga się, nie jest nachalny, wie że po bieganiu jedzonko :diabloti: Quote
Owieczka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Podnosze Grubcia !!! I zapraszma na bazarek ( oryginalne teczki na dokumenty ) http://www.dogomania.pl/threads/1837...3#post14498073 Quote
Monika z Katowic Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 kaskadaffik napisał(a):Myślę że ważne jest, aby komuś pytającemu o Grubcia zaznaczyć, że może się załatwić w domu :oops: On tak jakby mu to było troszkę obojetne, gdzie zrobi :roll: Mieszkając z boksem zewnętrznym nigdy nie ma problemu, choć jak puszczony jest na bieganie to na trawkę niekoniecznie musi zrobić, a jak wraca korytarzem już do boksu to robi ścieżkę :oops: a w boksie bez wyjścia na zewnątrz, praktycznie codziennie jest ... Piszę to absolutnie nie na szkodę Grubiątka, tylko żeby jakiś domek, jakby sie trafił nie zwrócił kiedyć Psiaka, bo nabrudził :roll: Grubcio nie potrzebuje wiele, nie jest absorbującym Psem, miejsce do spania, MISKA Z ŻARCIEM:evil_lol:, kilka razy dziennie głaskanie, drapanie po łepku i jest szczęśliwy :lol: Przesypia dużą część dnia, nie szczeka, wychodząc na bieganie, chodzi za człowiekiem, ale nie domaga się, nie jest nachalny, wie że po bieganiu jedzonko :diabloti: Tak trzmać Grubciu! Ja też myślę, że jedzenie i spanie jest ważne! :) :) :) Quote
Livka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Grubciu :loveu: widziałam cię na filmiku - brykasz jak młodzik jakiś he he :cool3::cool3: Quote
kaskadaffik Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=nFwGl_a5ydI A widzicie mam problemy z Moją Małą Jamnisią- nosówka.... z tego wszystkieog zapomniaął tutaj Wam filmik wkleić :oops: Quote
magdyska25 Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Kolejna comiesięczna wpłata od: mamamuminka - 20 zł Dziękuję Quote
Monika z Katowic Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Grubciu! Mizianki od rana! Niech tu, u Grubcia, będzie trochę głośniej: Quote
Dada M Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Grubcio potrzebuje kilku rzeczy: Metacamu w zawiesinie i obroży Kiltix. U mojego weterynarza kosztuje to odpowiednio 125 zł i 60 zł. Jeśli nikt nie ma dostępu do tańszego Metacamu i Kiltixa, to jutro kupię to wszystko i prześlę do pani Asi. Przesłałam też zdjęcia Grubcia i tekst do ogłoszeń - lada dzień zostaną umieszczone na 74 portalach adopcyjnych i ogłoszeniowych. Kosztowało to 10 zł. Quote
Dada M Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Ależ on jest szczęśliwy :) Nie widziałam, by kiedykolwiek tak się cieszył :) Quote
kaskadaffik Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Gosia na allegro są kiltixy za 43 zł, ja teraz mam zamawiać dla wszystkich piesów z hotelu, zamówić dla Gruciątka?? Quote
Dada M Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Wykonałam już przelew za 30 kg karmy dla Grubcia za 159 zł. Dziękuję wszystkim za wpłaty :) Quote
Dada M Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Byłam u naszego weta i niestety czekała mnie niemiła niespodzianka - metacam podrożał - kosztuje już nie 125 zł, a 176 zł. Dostałam zniżkę, ale i tak wyszło 159 zł. Quote
kaskadaffik Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Grubciowi ostatnio przy zaglądniu do uszu zobaczyłam że jedno ma mocno brudne i wilgotne, ale od trzech dni mu czyszczę i maść zapuszczam, nie pamiętam nazwy .... Juz jest ładniej, a Grubciowi można zrobić operację na otwartej czaszce przy jedzeniu, bo na nic wtedy nie reaguje, więc zabiegi z nim sa bezproblemowe ;) Ranę psikamy, jak pod Alusprayem robi się stryp z ropą do akcji wkracza Doktor Uszatek;) Czyści do czysta, tylko jemu Grubcio daje się polizać :lol: Asia mówi że rana jest juz bardzo mała w porównaniu z tym co było :cool3: Karma jest na jakieś 5 dni jeszcze to dobrze że przyjdzie :p Codziennie Grubcio dostaje 1 Essentiale. Metacam jak widzimy że z chodzeniem i wstawaniem jest gorzej. Ogólnie to Grubcio uwielbia leżeć na słoneczku i spać , tylko że teraz 3 dni leje :angryy: Quote
feliksik Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 kochani zajrzyjcie - zdrowa sunia może zostać uśpiona. Ktoś musi pomóc, bo mało osób na wątku http://www.dogomania.pl/threads/184846-Honda Quote
morisowa Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 kaskadaffik napisał(a):Grubciowi można zrobić operację na otwartej czaszce przy jedzeniu :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Monika z Katowic Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Do góryyyyy Grubcio! Nikt Cię ostatnio nie odwiedził... Masz ode mnie słodkie buziaczki! Quote
kaskadaffik Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Grubcio został narazie odizolowany:diabloti:od Uszatka, bo Doktor Uszatek ranę Grubcia uwielbia, jak największy rarytas, czyściłam ranę, spsikałam Alusprayem, zamykałam psiaki, wchodzimy za 5 minut, a tu ani śladu po sprayu, ale z drugiej strony, Uszatek bardzo ładnie ją czyści, bo nieraz pod sprayem robi się warstwa ropy. Dostał do zamieszkania piękna laskę Zuzkę, ładna, młoda, szalona, czegóż chcieć więcej :cool3: Quote
Monika z Katowic Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Jejku! Ta rana wciąż się daje Grubciowi we znaki! :( Quote
kaskadaffik Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Jejku! Ta rana wciąż się daje Grubciowi we znaki! :( Monika ta rana jest już tylko około 8 cmetrowa :) jest naprawdę lepiej niż było, ale jeszcze nie cała zarosła.... Quote
Recommended Posts