Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Radek napisał(a):
Zbliża się nowy miesiąc. Czy wpłaty dla Grubcia dalej potrzebne?

Jak najbardziej, Grubcio wciąż w hoteliku i niestety nie było nawet jednego telefonu w jego sprawie :(

Teraz aktualizowaniem pierwszego postu zajmuje się Magdyska25 - ale przejrzałam listę wpłat i widzę, że są pewne braki w lutym i marcu. Kochani deklarowicze, nie zapominajcie o Grubciu :cool3:

Jeszcze sprawa wpłaty od Plichy w lutym - Plicha wpłaciła 30 zł w lutym na konto clo, clo przelała mi te pieniądze w marcu, a ja przelałam tę kwotę Magdysce25 - także proszę o wpisanie do 1 postu, iż Plicha wpłaciła 30 zł dla Grubcia w lutym.

Grubcio zdecydowanie odżył w hoteliku, choć ma już problemy we wstawaniem. Na razie dostał metacam i jest znacznie lepiej. Ma kumpla Uszatka i koleżanką Elzę. Myślę, że jest bardzo szczęśliwy :)

Zamówiłam dla niego pakiet ogłoszeń na bazarku, ale będą pewnie gotowe dopiero za jakieś 2 tygodnie.
Jeśli ktoś ma ochotę zrobić dla niego kilka ogłoszeń, zawsze zwiększa to szansę na znalezienie DS :cool3:

Posted

Ale Grubcio świetnie wygląda!!! :)
Dało się Go troszkę odchudzić?

Wpłaty, które do mnie dotarły:
* 55 zł.-
Malibo57
* 20 zł.- Radek
* 30 zł.- Plicha
I ode mnie jak co miesiąc 30 zł.

Dzisiaj również zrobiłam przelew 300 zł. do Pani Asi.

Posted

Ależ Grubcio przystojny :)

Ta rana pewnie tak ładnie się goi, bo przyjaciel Grubcia dba o jej codzienne nawilżanie ;)

Kto może zrobić dla Grubcia megawyróżnione allegro ?

Posted

Już nie dba bo się bałyśmy o Niego i narazie Grubiątko mieszka sam, wyleguje się na słoneczku, dostaje znowu Metacam, wstaje ładnie, ale schudł tylko w dupince i to by było na tyle... on nie schudnie w klacie, bo taki model :)

Posted

Kolejna wpłata za kwiecień:
AGA-33-76- 10 zł. dziękuję!

Dada- oprócz Grubcia u Pani Asi jest chyba również "Twój" Lennon? Dotarł do Ciebie sms o innym nr konta?
Jak nie to podeśle.