Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dada M napisał(a):
Blizna na grzbiecie Grubcia zarasta sierścią - to miła niespodzianka, bo weterynarze prorokowali, że raczej nic się nie zmieni i Grubcio zawsze będzie już oszpecony.

Ojej, super! a w schronisku tyle miesięcy mu się to goiło

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magdyska25 napisał(a):
Otrzymałam wpłatę:
od a.g.- 30 zł.

Oj goiło i się zagoić nie mogło. No Grubciu Ty szczęściarzu!!!

Dada M napisał(a):
Hmm ... a.g. chyba nie ma na liście deklarowiczów ? (nie kojarzę też takiej osoby na wątku)

a.g. to czerda - też dostaję od niej takie wpłaty:evil_lol:

Posted

Gdy dzwoniłam wczoraj do pani Asi w sprawie Lennona, dowiedziałam się przy okazji, że Grubcio ugryzł Buraja, z którym przebywał w pokoiku. Szczegółów nie znam, ale na razie psy zostały rozdzielone.

Zajrzyjcie proszę na wątek Lennona (psa, który spędził na Paluchu 10 lat) - wczoraj musiał opuścić DT, nie ma gdzie się podziać:

http://www.dogomania.pl/threads/177937-13-letni-Lennon-10-LAT-W-SCHRONISKU-300zA-miesiAE-cznie-A-ycie-brakuje-175zA

Posted

W piątek jadę do Mielca z Lennonem - chyba dobrze byłoby kupić dla Grubcia jakiś preparat na stawy.
Co polecacie ?

Rozmawiałam z panią Asią o sytuacji "pogryzienia" Buraja przez Grubcia. Buraj jako niewidomy staruszek często obija się o przedmioty, wpada na inne psy - pani Asia jest zdania, że po prostu nadepnął czy też przewrócił się na Grubcia, gdy ten spał. Grubcio odruchowo kłapnąl zębami i trafił akurat na ucho Buraja. Nic poważnego się nie stało, ale na wszelki wypadek zostali rozdzieleni. Na spacerach i w ogrodzie Grubcio biega z innymi psami i jest ok.

Posted

Kochani, kto kupuje karmę dla Grubcia? Rozmawiałam dziś z panią Asią i w trakcie rozmowy przypomniałam sobie poradę mojej pani doktor w czasie wczorajszej wizyty z Bubą, która ma 100% nadwagę! Pani doktor poleciła, zamiast RC Satiety Support, Bosch Light.
A biorąc pod uwagę grubciowe wyniki krwi, karmę Bosch Special Light Krokiety.
Rzućcie okiem
http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_sucha/bosch/bosch_light/31527