Ellig Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 DadaM....Daj prosze znac jak podejmiecie decyzje w sprawie karmy...:) Quote
Radek Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 To może i ja wtrącę swoje trzy grosze co do karmy ;) Myślę, że z karmą specjalistyczną to lepiej się wstrzymać do momentu gdy lekarz się wypowie. Jeśli chodzi o hepatil to mam następujące doświadczenia - moja Saruśka miała trochę przekroczone wskaźniki gdy do nas przyjechała. Po wizycie pani doktor zaleciła hepatil przez jakiś czas i wyniki wróciły do normy. A co mówił wet po obejrzeniu wyników? Quote
Ellig Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 :)Kupie dla Grubcia Brita seniora tylko musi byc podjeta decyzja ...Czy tak? Jezeli tak to poprosze o adres i nr telefonu gdzie ma byc wyslana karma?:) Quote
Dada M Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ellig - bardzo Ci dziękuję za wsparcie dla Grubcia :) Uznaliśmy, że na razie Grubcio będzie jadł Brita dla seniorów i przyjmował leki - za jakiś czas powtórzymy badanie krwi. Quote
Ellig Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Dada M napisał(a):Ellig - bardzo Ci dziękuję za wsparcie dla Grubcia :) Uznaliśmy, że na razie Grubcio będzie jadł Brita dla seniorów i przyjmował leki - za jakiś czas powtórzymy badanie krwi. Dostalam informacje ze sklepu, karma 2x15 kg zostala dzisiaj wyslana kurierem "Siodemka" do Hoteliku, jutro bedzie juz u Grubcia, mozna zawiadomic "Hotelik":) Quote
magdyska25 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Dada- zapłaciłam za hotel Grubcia-> 300 zł. Quote
Aga-33-76 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Grubcio chłopaku, kolorowych psich snów Quote
malibo57 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Puk, puk! Czy ktoś wie, co u Grubaska? Quote
obraczus87 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Przepraszam za Offa.... bez operacji pies umrze.... z głodu :( http://www.dogomania.pl/threads/179955-BUDRYSEK-pilna-operacja-1200-1800zA-do-03-03-Albo-operacja-albo-A-mierAE-z-gA-odu Quote
Aga-33-76 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Dobrej nocki Grubciu, moja lutowa deklaracja poszła ;) Quote
Dada M Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Grubaśny ma się dobrze (i powoli przestaje być grubaśny). Otrzymał od Ellig 30 kg karmy dla seniorów - jako łasuch na razie może czuć się bezpiecznie :) Jest na tyle dobrze, że zamieszkał w hoteliku - wcześniej przebywał w pomieszczeniu obok gabinetu pani Asi. Ma problemy ze wstawaniem - najwyższy czas na zakup preparatu wzmacniającego stawy. Niestety żadna klinika w Mielcu i okolicach nie wykonuje ekg - trzeba będzie zawieźć Grubcia gdzieś dalej. Blizna na grzbiecie Grubcia zarasta sierścią - to miła niespodzianka, bo weterynarze prorokowali, że raczej nic się nie zmieni i Grubcio zawsze będzie już oszpecony. Chyba trzeba uśmiechnąć się do kogoś z prośbą o allegro dla pięknisia ;) Quote
clo Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 jakie cudne wiesci u grubcia i jak dobrze sie to czyta:))przepraszam grubasku za moja ponad tygodniowa nie obecnosc..ale nie byla zalezna odemnie:( Quote
magdyska25 Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Dotarła do mnie wpłata: 10 zł.- AGA-33-76 za LUTY 2010 Dada proszę abyś pisała na bieżąco ile Grubcio ma pieniędzy. Na moje konto wpływają też inne deklaracje i nie chce aby mi się to wszystko pomyliło. Edit: Chodzi mi o "stan konta Grubcia"- widzę że od jakiegoś czasu jest ta sama kwota 936 zł. Policzyłam, że teraz ma 871 zł + ta wpłata od AGA-33-76 -> 10 zł., czyli + 881 zł. Quote
Dada M Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Magdyska25 - zaraz zaktualizuję 1 post. Mogłabyś też napisać do moderatora z prośbą o zmianę osoby prowadzącej wątek ? Ja pisałam już trzykrotnie. Wczoraj albo przedwczoraj napisałam do Pianki. Quote
Plicha Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Magdyska chyba nie odnotowałaś mojej wpłaty, jakoś pod koniec pierwszego tygodnia lutego :) Grubcio trzymaj się :) Quote
magdyska25 Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Plicha proszę sprawdź dokładnie jaki to był dzień przelewu- patrzę od godziny i nie widzę Twojej wpłaty aby do mnie dotarła... Quote
Dada M Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 A może Plicha wpłaciła pieniądze na konto podane przez clo ? Pamiętacie, na początku clo rozsyłała nr konta (Małgorzaty G.), na który wpłacano pieniądze, chyba Plicha wpłacała jako jedna z pierwszych osób właśnie na to konto. Quote
Plicha Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Tak, wpłaciłam na konto podane przez Clo, jakoś nie zarejestrowałam że się zmieniło konto. To poproszę o nowe konto, no i Clo chyba bedzie musiała zrobić przelew mojej deklaracji na nowe konto :) Quote
Monika z Katowic Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Ja też proszę o konto Grubcia, bo od marca mam deklarację.:) Quote
Dada M Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Plicha - super, że sytuacja wyjaśniona :) Zaraz wysyłam PW z nr konta Magdyski25 i PW do clo. Quote
Radek Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Mam numer konta z BRE Banku. Czy to jest to aktualne? Quote
Recommended Posts