Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To może i ja wtrącę swoje trzy grosze co do karmy ;)
Myślę, że z karmą specjalistyczną to lepiej się wstrzymać do momentu gdy lekarz się wypowie.
Jeśli chodzi o hepatil to mam następujące doświadczenia - moja Saruśka miała trochę przekroczone wskaźniki gdy do nas przyjechała. Po wizycie pani doktor zaleciła hepatil przez jakiś czas i wyniki wróciły do normy. A co mówił wet po obejrzeniu wyników?

Posted

:)Kupie dla Grubcia Brita seniora tylko musi byc podjeta decyzja ...Czy tak?
Jezeli tak to poprosze o adres i nr telefonu gdzie ma byc wyslana karma?:)

Posted

Ellig - bardzo Ci dziękuję za wsparcie dla Grubcia :)

Uznaliśmy, że na razie Grubcio będzie jadł Brita dla seniorów i przyjmował leki - za jakiś czas powtórzymy badanie krwi.

Posted

Dada M napisał(a):
Ellig - bardzo Ci dziękuję za wsparcie dla Grubcia :)

Uznaliśmy, że na razie Grubcio będzie jadł Brita dla seniorów i przyjmował leki - za jakiś czas powtórzymy badanie krwi.

Dostalam informacje ze sklepu, karma 2x15 kg zostala dzisiaj wyslana kurierem "Siodemka" do Hoteliku, jutro bedzie juz u Grubcia, mozna zawiadomic "Hotelik":)

Posted

Grubaśny ma się dobrze (i powoli przestaje być grubaśny). Otrzymał od Ellig 30 kg karmy dla seniorów - jako łasuch na razie może czuć się bezpiecznie :)
Jest na tyle dobrze, że zamieszkał w hoteliku - wcześniej przebywał w pomieszczeniu obok gabinetu pani Asi.

Ma problemy ze wstawaniem - najwyższy czas na zakup preparatu wzmacniającego stawy.
Niestety żadna klinika w Mielcu i okolicach nie wykonuje ekg - trzeba będzie zawieźć Grubcia gdzieś dalej.

Blizna na grzbiecie Grubcia zarasta sierścią - to miła niespodzianka, bo weterynarze prorokowali, że raczej nic się nie zmieni i Grubcio zawsze będzie już oszpecony.

Chyba trzeba uśmiechnąć się do kogoś z prośbą o allegro dla pięknisia ;)

Posted

jakie cudne wiesci u grubcia i jak dobrze sie to czyta:))przepraszam grubasku za moja ponad tygodniowa nie obecnosc..ale nie byla zalezna odemnie:(

Posted

Dotarła do mnie wpłata:
10 zł.
- AGA-33-76 za LUTY 2010

Dada proszę abyś pisała na bieżąco ile Grubcio ma pieniędzy. Na moje konto wpływają też inne deklaracje i nie chce aby mi się to wszystko pomyliło.

Edit:
Chodzi mi o "stan konta Grubcia"- widzę że od jakiegoś czasu jest ta sama kwota 936 zł.
Policzyłam, że teraz ma 871 zł + ta wpłata od AGA-33-76 -> 10 zł., czyli + 881 zł.

Posted

Magdyska25 - zaraz zaktualizuję 1 post. Mogłabyś też napisać do moderatora z prośbą o zmianę osoby prowadzącej wątek ?
Ja pisałam już trzykrotnie. Wczoraj albo przedwczoraj napisałam do Pianki.

Posted

A może Plicha wpłaciła pieniądze na konto podane przez clo ? Pamiętacie, na początku clo rozsyłała nr konta (Małgorzaty G.), na który wpłacano pieniądze, chyba Plicha wpłacała jako jedna z pierwszych osób właśnie na to konto.

Posted

Tak, wpłaciłam na konto podane przez Clo, jakoś nie zarejestrowałam że się zmieniło konto. To poproszę o nowe konto, no i Clo chyba bedzie musiała zrobić przelew mojej deklaracji na nowe konto :)