Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na zdjecia to chyba tak czesto liczyc nie mozecie, chyba, ze Pani Asia zrobi i wysle.
Mieleccy wolontariusze ze wzgledu na pogode na razie sie do hoteliku nie wybieraja. Bylismy 16.1. i mase zdjec Grubcia wstawilam na watek.

Posted

Kolejne wpłaty:
Cajus- 20 zł.
MAMAMUMINKA- 20 zł. (za luty)

Dostałam bardzo miły mail od Pani, która przeczytała historię Grubcia na jednej ze stron.
Wyślę link na wątek.
Niestety Jej dotychczasowy "styl życia" nie pozwala na wzięcie jakiegokolwiek czworonoga.
Fajnie, że są jeszcze tacy ludzie.

Posted

Grubcio mieszka teraz ze staruszkiem Burajem. Przywiązał się bardzo do swojego pokoiku. Razem z Burajem śpią przytuleni na jednym materacu ;)
Jest bardzo łakomy, w dalszym ciągu trzeba uważać na palce, gdy podaje mu się smakołyki ;) Schudł już trochę, chętnie biega z resztą stada w ogrodzie.

Na razie czuje się dobrze. Ma trochę problemy z podnoszeniem się. Clo - wysłałaś może dla niego ten preparat wzmacniający stawy ?
Najbliższa klinika, gdzie można wykonać ekg, znajduje się w Tarnowie. Niedługo trzeba będzie go tam zabrać (pod koniec marca będę zawozić do pani Asi Lennona, więc może przy okazji zabiorę Grubcia do Tarnowa).

Ogólnie psiak jest bardzo szczęśliwy :)

Posted

Dada- nie wiem czy widziałaś na tamtej stronie podałam osoby, które wpłaciły pieniądze dla Grubcia (ja nie mam dostępu do pierwszego postu, więc dodawać nadal Ty musisz):

Wpisałaś?:
(przelewy doszły do mnie 28.01)
Cajus- 20 zł. (za styczeń)
MAMAMUMINKA- 20 zł. (za luty)

A to są nowsze wpłaty:
malibo57- 55 zł.
SYLWIJA- 100 zł.
RADEK- 20 zł. (za luty)

Clo - zapytam się osoby, która napisała list, czy zgadza się na pokazanie zawartości.

Posted

Tak, wpisałam, zaraz wpiszę kolejne wpłaty.

Musimy zamówić karmę dla Grubcia (pani Asia mówiła, że bardzo mu smakuje ta karma, którą ma teraz, czyli Brit dla seniorów). Znalazłam na allegro taką ofertę:

http://www.allegro.pl/item903079135_brit_light_senior_2x15kg_dostawa.html

Miałby już na 2 miesiące.

Chyba że kupujemy Trovet, ale aktualnie nie można go zamówić przez allegro:

http://www.krakvet.pl/trovet-highly-digestible-liverprotecting-diet-psów-125kg-p-13745.html

Niestety nie stać nas, by co miesiąc kupować mu Trovet. Myślicie, że karma dla seniorów + leki wystarczą ?

Posted

W 1 poście faktycznie nie było wpłat od Mamamuminka i Cajus JB, a doskonale pamiętam, że je wpisywałam :roll:
To już kolejny wątek, gdzie tak się dzieje, przy pierwszym pomyślałam, że przez nieuwagę nie wpisałam, ale teraz widzę, że dogo musiało tego dnia strajkować.
Napiszę jeszcze raz do moda z prośbą o zmianę osoby prowadzącej wątek, bo wiadomość mogła do niego nie dotrzeć.

Posted

Ja tak szczerze nie wiem czy leki + taka karma może pomóc czy zaszkodzić także wolałabym się nie wypowiadać na ten temat, bo po prostu nie mam pojęcia.
A co sama Pani Asia mówi?
Może to jakoś skonsultować z lekarzem weterynarii?- oczywiście przy okazji.

I kiedy wpłacane są pieniądze za hotelik?

Edit:
Napisz jeszcze, że ja zapłaciłam- 30 zł. (luty)

Posted

[quote name='Dada M']Tak, wpisałam, zaraz wpiszę kolejne wpłaty.

Musimy zamówić karmę dla Grubcia (pani Asia mówiła, że bardzo mu smakuje ta karma, którą ma teraz, czyli Brit dla seniorów). Znalazłam na allegro taką ofertę:

http://www.allegro.pl/item903079135_brit_light_senior_2x15kg_dostawa.html

Miałby już na 2 miesiące.

Chyba że kupujemy Trovet, ale aktualnie nie można go zamówić przez allegro:

http://www.krakvet.pl/trovet-highly-digestible-liverprotecting-diet-psów-125kg-p-13745.html

Niestety nie stać nas, by co miesiąc kupować mu Trovet. Myślicie, że karma dla seniorów + leki wystarczą ?
mysle sobie ,ze nalezy wstrzymac sie z kupowaniem specjalistycznej karmy dla Grubcia dopoki nie bedzie konkretnej diagnozy rowniez serducha a to jak pisala DadaM. pod koniec marca.dlatego moze lepiej kupic na razie Brit dla seniorow, ktory ma jeszcze te zalete ze wspomaga uklad kostny starych psiakow.:)