morisowa Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Tak się cieszę z Grubcia :) Super widzieć go szczęśliwego i bezpiecznego :) Przy okazji zapraszam na wątek małego Lutka, do którego "ludzie" strzelali dla zabawy, psiak ma w ciele sporo śrutu :( Quote
Owieczka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Przypadek chyba beznadziejny... poradźcie co robić :( szkoda psinki... http://www.dogomania.pl/threads/178270-malutka-Frania-nie-widzi-wodogA-owie-Przypadek-beznajdziejny-PoradA-cie-co-robiAE?p=13944021#post13944021 Quote
magdyska25 Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Grubcio to Ci się dopiero chłopie powiodło :) W salonach się wyleguje :) Rozmawiałam z Panią Asią i wiem, że ma tam na prawdę dobrze- rozpieszczany a co po tylu latach Mu się należy;) Doszła do mnie kolejna wpłata: ???- 30 zł. Quote
malibo57 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Uknułyśmy taki plan z p. Asia, żeby zrobić Grubciowi ekg ( czasem zwykłe gabinety mają) i spróbować zdalnie skonsultować z drem Niziołkiem. Może się uda - to raczej pilna sprawa. Niewydolność może szybko postepować. Może trzeba mu chociaz furagin podawać? jeśli nie Vetmedin. Tu nie ma zartów Quote
Dada M Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Plan nie najgorszy, muszę przyznać ;) Fundusze są, jeśli tylko Pani Asia będzie mieć możliwość dostarczenia Grubcia do gabinetu, gdzie wykonują ekg, należy to zrobić. Czyli jednak dr Niziołek ? Lennon też musi wybrać się do kardiologa, a ja zupełnie nie wiem, do którego, nigdy nie miałam psa z tego typu problemami. Magdyska25 - przelałaś pani Asi 87 zł (za szczepienie, lek, dojazd do weta) ? Quote
magdyska25 Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Dada- zaraz robię przelew. Mam prośbę, czy mogłabyś pisać mi o przelewach na PV (rzadko wchodzę na dogomanie- jak tak to w pracy ale strasznie wolno mi działa) a mam powiadomienie na mailu, o wiadomości. Sprawdzałabym i wysyłała wszystko na bieżąco bo tutaj jest niezły "ruch" i trudno mi przewertować kilka(naście) stron. Z góry dziękuję. Quote
Dada M Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Mii zawsze wygodniej pisać na wątku i w pierwszym poście, bo szybciej - przy PW zawsze muszę zacząć od czyszczenia skrzynki, a często pod tym względem dogo nie chce współpracować. A jak mam rano 7 wątków do zaktualizowania, to czasu już zupełnie brak. Będę wysyłać Ci smsy - gdy przelew jest pilny - a na PW w wolnej chwili przesyłać dokładne rozliczenie. Może chciałabyś, żeby mod zmienił osobę prowadzącą wątek ? Wygodniej by Ci było od razu wpisywać wpłaty i rozliczenia, poprosiłabym panią Asię, aby z Tobą załatwiała wszelkie kwestie finansowe. Grubcio ma super opiekę, bardzo się cieszę, że to właśnie pani Asia się nim zajmuje :) Ciekawa jestem, czemu w schronisku nie dobrali do niego jakiejś suczki lub łagodnego samca, tylko trzymali w odosobnieniu - podobno najlepszym przyjacielem Grubcia jest teraz Uszatek, do grona kumpli i koleżanek należą też psy pani Asi ;) Quote
Ellig Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='Dada M'] Czyli jednak dr Niziołek ? Lennon też musi wybrać się do kardiologa, a ja zupełnie nie wiem, do którego, nigdy nie miałam psa z tego typu problemami. http://www.niziolek.com.pl/przyjmuje.html Quote
morisowa Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Kolejny starszy paluchowiec doczekał się wątku, Durszlak zaprasza: http://www.dogomania.pl/threads/1783...7#post13950667 Quote
obraczus87 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='morisowa']Kolejny starszy paluchowiec doczekał się wątku, Durszlak zaprasza: http://www.dogomania.pl/threads/1783...7#post13950667 Link nie wchodzi ;/ Quote
Plicha Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='morisowa']Kolejny starszy paluchowiec doczekał się wątku, Durszlak zaprasza: http://www.dogomania.pl/threads/1783...7#post13950667 Hehe niezłe imie :) Quote
malibo57 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Dada M napisał(a):Plan nie najgorszy, muszę przyznać ;) Fundusze są, jeśli tylko Pani Asia będzie mieć możliwość dostarczenia Grubcia do gabinetu, gdzie wykonują ekg, należy to zrobić. Czyli jednak dr Niziołek ? Lennon też musi wybrać się do kardiologa, a ja zupełnie nie wiem, do którego, nigdy nie miałam psa z tego typu problemami. Magdyska25 - przelałaś pani Asi 87 zł (za szczepienie, lek, dojazd do weta) ? Dada, to daj znać pani Joasi. Ja mogę zapomnieć, któremu psu w Terierze, co się należy. Ostatnio nie doganiam. Quote
morisowa Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='obraczus87']Link nie wchodzi ;/ To zapraszam jeszcze raz (przepraszam Grubciu za te offy) http://www.dogomania.pl/threads/178344-Czy-wiesz-dlaczego-nazwali-mnie-Durszlak Quote
clo Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 jestem i ja u grubcia po dluzszej nie obecnosci:( Quote
clo Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 magdyska czy te 30zl doszlo z konta m .grycan?jesli tak to odemnie deklaracja:) Quote
UBOCZE Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Przepraszam Cię, kochany Grubciu, za offa, ale POTRZEBNY TRANSPORT!!! Bajka, maleńka sunia z zamojskiego schroniska prosi o pomoc w dowiezieniu jej do domku tymczasowego. W czwartek (28.01) ok. ósmej rano trzeba ją odebrać w Zagórzu koło Sulejówka i dowieźć do Warszawy (Chomiczówka). Proszę, pomóżcie uratować Bajkę! Kontakt - Mantis, e-mail - mantis.w@gmail.com lub Tel. 502 027 430 Quote
Dada M Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Clo - a Ty nie deklarowałaś 20 zł miesięcznie ? Czy po prostu w tym miesiącu wpłaciłaś 30 zł ? Quote
magdyska25 Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Dada- oczywiście byłoby mi wygodniej prowadzić rozliczenia, posiadając dostęp do pierwszej strony i bezpośrednio aby Pani Asia się ze mną kontaktowała. Clo- tak te 30 zł. jest od Ciebie;) Quote
Dada M Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Ok, wpisuję wpłatę do 1 postu. Że wygodniej, to oczywiste ;) nie byłam pewna, czy będziesz chciała. Napiszę dziś do moderatora. Quote
Emigrantka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 A gdzie nowe zdjecia przystojniaka? :D Quote
Recommended Posts