Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Grubcio to Ci się dopiero chłopie powiodło :)
W salonach się wyleguje :)
Rozmawiałam z Panią Asią i wiem, że ma tam na prawdę dobrze- rozpieszczany a co po tylu latach Mu się należy;)

Doszła do mnie kolejna wpłata:
???- 30 zł.

Posted

Uknułyśmy taki plan z p. Asia, żeby zrobić Grubciowi ekg ( czasem zwykłe gabinety mają) i spróbować zdalnie skonsultować z drem Niziołkiem.
Może się uda - to raczej pilna sprawa. Niewydolność może szybko postepować. Może trzeba mu chociaz furagin podawać? jeśli nie Vetmedin. Tu nie ma zartów

Posted

Plan nie najgorszy, muszę przyznać ;)

Fundusze są, jeśli tylko Pani Asia będzie mieć możliwość dostarczenia Grubcia do gabinetu, gdzie wykonują ekg, należy to zrobić.

Czyli jednak dr Niziołek ? Lennon też musi wybrać się do kardiologa, a ja zupełnie nie wiem, do którego, nigdy nie miałam psa z tego typu problemami.

Magdyska25 - przelałaś pani Asi 87 zł (za szczepienie, lek, dojazd do weta) ?

Posted

Dada- zaraz robię przelew.
Mam prośbę, czy mogłabyś pisać mi o przelewach na PV (rzadko wchodzę na dogomanie- jak tak to w pracy ale strasznie wolno mi działa) a mam powiadomienie na mailu, o wiadomości.
Sprawdzałabym i wysyłała wszystko na bieżąco bo tutaj jest niezły "ruch" i trudno mi przewertować kilka(naście) stron.

Z góry dziękuję.

Posted

Mii zawsze wygodniej pisać na wątku i w pierwszym poście, bo szybciej - przy PW zawsze muszę zacząć od czyszczenia skrzynki, a często pod tym względem dogo nie chce współpracować. A jak mam rano 7 wątków do zaktualizowania, to czasu już zupełnie brak.

Będę wysyłać Ci smsy - gdy przelew jest pilny - a na PW w wolnej chwili przesyłać dokładne rozliczenie.
Może chciałabyś, żeby mod zmienił osobę prowadzącą wątek ? Wygodniej by Ci było od razu wpisywać wpłaty i rozliczenia, poprosiłabym panią Asię, aby z Tobą załatwiała wszelkie kwestie finansowe.

Grubcio ma super opiekę, bardzo się cieszę, że to właśnie pani Asia się nim zajmuje :)

Ciekawa jestem, czemu w schronisku nie dobrali do niego jakiejś suczki lub łagodnego samca, tylko trzymali w odosobnieniu - podobno najlepszym przyjacielem Grubcia jest teraz Uszatek, do grona kumpli i koleżanek należą też psy pani Asi ;)

Posted

Dada M napisał(a):
Plan nie najgorszy, muszę przyznać ;)

Fundusze są, jeśli tylko Pani Asia będzie mieć możliwość dostarczenia Grubcia do gabinetu, gdzie wykonują ekg, należy to zrobić.

Czyli jednak dr Niziołek ? Lennon też musi wybrać się do kardiologa, a ja zupełnie nie wiem, do którego, nigdy nie miałam psa z tego typu problemami.

Magdyska25 - przelałaś pani Asi 87 zł (za szczepienie, lek, dojazd do weta) ?

Dada, to daj znać pani Joasi. Ja mogę zapomnieć, któremu psu w Terierze, co się należy. Ostatnio nie doganiam.

Posted

Przepraszam Cię, kochany Grubciu, za offa, ale POTRZEBNY TRANSPORT!!!

Bajka, maleńka sunia z zamojskiego schroniska prosi o pomoc w dowiezieniu jej do domku tymczasowego.
W czwartek (28.01) ok. ósmej rano trzeba ją odebrać w Zagórzu koło Sulejówka i dowieźć do Warszawy (Chomiczówka).
Proszę, pomóżcie uratować Bajkę!
Kontakt - Mantis, e-mail - mantis.w@gmail.com lub Tel. 502 027 430

Posted

Dada- oczywiście byłoby mi wygodniej prowadzić rozliczenia, posiadając dostęp do pierwszej strony i bezpośrednio aby Pani Asia się ze mną kontaktowała.
Clo- tak te 30 zł. jest od Ciebie;)