Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dada M']Są wyniki. Grubcio ma przede wszystkim problemy z trzuską. Pani Asia ma już przygotowane dla niego leki. Zdjęcie wyników prześle mi w ciągu kilku najbliższych dni - zapytam potem mojego weta, jaką karmę kupić (co sądzicie o Trovecie ?)

Karma Happy Dog Classic
przeznaczona dla psów szczególnie wrażliwych,
a także dla psów mających problemy z trzustką
Karma CLASSIC jest naturalną pełnowartościową karmą jedyną w Europie
wyprodukowaną z wysoce przyswajalnych płatków drobnowarstwowych i mięsa....moze ta?

Posted

[quote name='Ellig']Karma Happy Dog Classic
przeznaczona dla psów szczególnie wrażliwych,
a także dla psów mających problemy z trzustką
Karma CLASSIC jest naturalną pełnowartościową karmą jedyną w Europie
wyprodukowaną z wysoce przyswajalnych płatków drobnowarstwowych i mięsa....moze ta?

"Chore zwierzę należy karmić 3 razy dziennie. Konieczny jest dodatek witamin rozpuszczalnych w tłuszczach (wit. A, D, E i K) oraz witaminy B12.
Rokowanie w przypadku zewnątrzwydzielniczej niewydolności trzustki jest ostrożne. Odpowiedź na leczenie preparatami zawierającymi enzymy trzustkowe jest zazwyczaj dobra, jednak leczenie trwa najczęściej do końca życia i każde przerwanie podawania leków może prowadzić do nawrotu objawów. "

Posted

Przepraszam ale nie mam totalnie czasu. Wejść na dogomanie mogę praktycznie tylko w pracy ale tam ona działa mi bardzo słabo...

KOLEJNE WPŁATY:
*MAMAMUMINKA- 20 zł.
*t_kasiek- 20 zł.
*Livka-bazarek dla Grubcia- 128 zł.

PRZELEWAM PIENIĄDZE dla Ciebie Dada- 150 zł. za pierwszą część wpłaty za hotel i dla Pani Asi (odejmij proszę od pieniędzy Grubcia w sumie będzie to 360 zł.).

Posted

Dado, masz przepełnioną skrzynkę, proszę na PW dane do przelewu, mój bank nie chciał przyjąć "Grubcio" w polu "Nazwa/imię i nazwisko odbiorcy" ;)

Posted

APSA napisał(a):
Feliksik, super :)
Jak się dodaje zdjecia do artykułów?

ja dodaję je w mojej galerii i w artykule wpisuję na samym dole, ze zdjęcie do historii o tytule... jest w mojej galerii - a tam jest imię psa i tytuł art., i sami dodają je do artykułu