majqa Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Kciuki mocno zaciśnięte za wynik wizyty u weta. Quote
Dada M Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Jeszcze przypomniałam sobie, jak Pani Asia mówiła dziś, że Grubcio jest początkowo trochę nieśmiały wobec innych zwierząt, trochę lękliwy, boi się zmian, że wtula się w swój kocyk, gdy zasypia, że krąży z radością po ogrodzie, że wyjada każde ziarenko z miski - wyobraziłam sobie tego w końcu szczęśliwego Grubaska, troszkę przestraszonego tym, że może znów go gdzieś zabiorą, tego kochanego misia, nareszcie bezpiecznego po 6 latach męki, przypomniałam sobie to jego zbolałe spojrzenie, gdy dyndał na łańcuchu przy budzie i błagał o choć jeden przyjazny gest ... Wzruszyłam się, bardzo. Quote
majqa Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 On nie wierzy w tę nową rzeczywistość. Biedaczysko. Quote
Ellig Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Dada M napisał(a):Jutro Grubcio jedzie do weterynarza - trzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok z naszym staruszkiem. Trzymam kciuki a ty Grubciu badz dzielny i zdrowy!!!:):):) Quote
mamamuminka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Trochę się martwię,że nie dotarła jeszcze moja deklaracja..... Quote
TERESA BORCZ Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 widać, że cały wysiłek wszystkich was nie poszedł na marne i naprawdę jest to wszystko wzruszające. pies wreszcie poczuł że życie ma inny smak. DOBRZE ZE ZDAŻYLIŚMY !!!! Dado, mam nadzieję że zdążymy pokazać to też Twojej udręczonej MEGI z nowego wątku. śliczna jest ta sunia ale jakżesz przjmujący ma smutek w oczach. Quote
Dada M Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Mamamuminka - z pewnością na dniach dotrze. Dodałaś w tytule przelewu swój nick ? Wciąż mamy 95 zł od anonima, kto się przyznaje do wpłaty ? Grubcio był dziś u weta, pobrano mu krew. Psiak ma ponad 10 lat. Wyniki będą za kilka godzin. Quote
Dada M Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Magdyska25 - przelej proszę pani Asi 210 zł (150 zł - II rata za hotel, 50 zł - badania krwi, morfologia i biochemia, 10 zł - dojazd do weta). Ze szczepieniem poczekamy, aż będziemy wiedzieć, czy Grubcio wymaga leczenia i jakiego rodzaju. TERESA - marzę, żeby Megi też poznała smak wolności i ciepła domowego ogniska. W tym przypadku pośpiech też jest wskazany - choć sunia na szczęście na razie czuje się dobrze, ale to żaden wyznacznik w schronisku. Jednego dnia pies czuje się ok, następnego dnia już go nie ma. W ten sposób odeszło już troje moich podopiecznych. Quote
clo Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 zapraszamy do megii:)))czy aj moge prosic nr kona magdyski jeszcze raz?bo moja deklaracja na grubcia tez pojsc musi a w ferworze wszystkiego zapomnialam wyslac:( watek megii wejdzcie prosze!http://www.dogomania.pl/threads/177432-Staruszka-Megi-od-8-LAT-za-kratami-miaA-a-umrzeAE-w-kwietniu-potrzebne-deklaracje?p=13883352 Quote
Dada M Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Już wysyłam :) Pamiętaj też o Tytusie ;) Kiedy jedziesz do Natalii w odwiedziny ? Ja muszę jakoś odwiedzić Tytusa przed sesją. Quote
clo Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 a to juz mam zrobic przelew na tytusa?to dawaj mi tez swoj nr konta w takim razie:))) Quote
clo Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 do natalii to nie predko...bo samochod w warsztacie..i wcia zbrak pracownikow..:( Quote
Dada M Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Szkoda ... bo to oznacza, że nie przyjedziesz tez na Paluch, a tam Paskud za Tobą płacze ;) A poważnie - obcy na grzbiecie Paskuda się rozrasta, nie wiem, czy nie będzie miał kolejnej operacji, wybadam sytuację w sobotę. Może teraz niech idzie przelew na Tytusa - ja wyciągnę od Norberta tyle, ile się da ;), dołożę resztę i mój piękny owczarek szwajcarski :) będzie już miał opłacony pobyt do 10 lutego. Quote
Livka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Na konto Grubcia przelewam dziś pieniążki z bazarku - całe 128 zł :multi::multi::multi:będzie na nieprzewidziane wydatki :lol: Dziękuję wszystkim!!! :loveu: Quote
Dada M Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Fantastycznie :) Livka - dziękuję za bazarek i dziękuję wszystkim, którzy wzięli w nim udział :) Quote
feliksik Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 przesłałam tekst o Grubiu na Onet. czekamy aż się ukaże Quote
Dada M Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Są wyniki. Grubcio ma przede wszystkim problemy z trzuską. Pani Asia ma już przygotowane dla niego leki. Zdjęcie wyników prześle mi w ciągu kilku najbliższych dni - zapytam potem mojego weta, jaką karmę kupić (co sądzicie o Trovecie ?) Quote
Faerie Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 O rany, jaki cudny smutny pysiol! U mnie po Świętach krucho z finansami, ale dychę miesięcznie na niego wyskubię, więc proszę mnie dopisać do delkaracji stałych. :) W weekend będę wystawiać moją "makulaturę" na allegro, jeśli Allegrowicze pomogą i wykupią, to mam nadzieję dorzucić jakiś jednorazowy datek na Grubulka. Quote
Radek Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Grubciu, życzę dużo zdrówka. Dobrze, że psiak nie musi już mieszkać w schronisku. Quote
Recommended Posts