Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super:) co do relacji i wrażeń Dada M z hoteliku u Pani Joanny to ja mam dokładnie takie same odczucia...byłem w szoku jak to widziałem..psiaki mają tam naprawdę wszystko...Nawet własny budynek socjalny z łazienka tylko dla nich ...:) Nie dziwie się,ze dostają tam od razu uśmiech na pychola po pierwszym okresie niedowierzania ,że to dzieje się naprawdę:)

Posted

Ellig napisał(a):
Grubcio dzieki Waszej pomocy jest teraz szczesliwym psiakiem.Trzymaj sie Grubciu, cieplutko:):)

no a dzięki Tobie nie jest głodny:)

Posted

no clo zaprasza do chojraka i ma racje . te psy powinny mieć szansę .
cioteczka clo uparcie szukała lepszego losu dla GRUBCIA od dawna, nawet razem próbowałyśmy robić co sie da, były nawet propozycje domków w ostatniej chwili, niestety nie doszły do skutku, co nie znaczy że szansy były ostatnie. To tylko świadczy o tym że każdy pies ma swą szanse i trzeba mu pomóc ja znależć. Udało się clo i nam wszystkim zmienić los GRUBCIA teraz mamy szanse na nowy sukces, i odmiane losu 2 psów w cenie jednego. pościagajmy nieco wrażliwych serc by i te psy mogły poznać inne życie. Chojrak czeka, pędzimy mu pomóc.

Posted

Dada- wspaniałe wieści:)
Jak trzeba będzie zrobić jakieś przelewy napisz mi na PV wszystkie dane.
Jaka jest możliwość skontaktowania się do Pani Joanny? (tylko tel?)- możemy liczyć na jakieś zdjęcia Grubcia?

Posted

magdyska25 napisał(a):
Dada- wspaniałe wieści:)
Jak trzeba będzie zrobić jakieś przelewy napisz mi na PV wszystkie dane.
Jaka jest możliwość skontaktowania się do Pani Joanny? (tylko tel?)- możemy liczyć na jakieś zdjęcia Grubcia?

Pani Joanna jest zarejestrowana na Dogo i, jak tylko czas jej pozwoli, to pisze na watkach. Tylko trzeba jej podesłać watek i poprosić.

Posted

Już pisałam do Pani Asi, podałam jej link do wątku Grubcia. Mam jej nr konta, prześlę zaraz Magdyśce.

Pani Asia przysłała sms, że Grubcio ma się coraz lepiej, dużo śpi i ma już koleżankę i 2 kolegów ;)

Posted

Dada M napisał(a):
Już pisałam do Pani Asi, podałam jej link do wątku Grubcia. Mam jej nr konta, prześlę zaraz Magdyśce.

Pani Asia przysłała sms, że Grubcio ma się coraz lepiej, dużo śpi i ma już koleżankę i 2 kolegów ;)

Czyli się aklimatyzuje :D :D :D

Posted

U Pani Joasi to jest normalne...:) to psi raj na ziemi...Uszatek po paru dniach dostał od weta zalecenie-odstawić leki...i śmiga tam sobie jak małolat:)

Posted

Dada M napisał(a):

Czyli się aklimatyzuje :D :D :D