majqa Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Wiadoma przeszłość już za nim, teraz musi być już tylko lepiej. Quote
TERESA BORCZ Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 kto jedzie z grubalkiem?? dzwoniłam do pani Joanny ale dobrze by mieli telefon by nie błądzić w terenie.KOMU DAĆ TEL KOMÓRKOWY !!! SZCZĘŚLIWEJ , SZEROKIEJ, BEZPIECZNEJ DROGI ŻYCZĘ. ALE JESTEM SZCZĘŚLIWA !!!!! Quote
magdyska25 Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):kto jedzie z grubalkiem?? dzwoniłam do pani Joanny ale dobrze by mieli telefon by nie błądzić w terenie.KOMU DAĆ TEL KOMÓRKOWY !!! SZCZĘŚLIWEJ , SZEROKIEJ, BEZPIECZNEJ DROGI ŻYCZĘ. ALE JESTEM SZCZĘŚLIWA !!!!! Z Grubciem jedzie Dada. Podam Ci może Jej nr tel na PV żeby nie błądzili. Quote
katarzyna005 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Witam. Pieniążki wpłaciłam na konto. Pozdrowienia i mizianko dla Grubcia. Quote
anna10025 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Grubciu, tak cudownie los ci się odmienił ! Będę mogła wpłacić coś jednorazowo w lutym. Quote
TERESA BORCZ Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 kochani super, popatrzcie co razem zrobiliśmy. wielkie dla was dzięki, w i e l k i e JADĄ , POSLAŁAM I TEL KOM Joanny w razie kłopotów ,tfu, tfu, nie ma kłopotów, Trzymajcie wszyscy kciuki za szczęśliwą podróż bo warunki są okropne. DADO I TZ BĄDZCIE BEZPIECZNI !!! Quote
ona03 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Grubciu :loveu: na razie 30 zł jednorazowo /wysłałam/ trzymaj się cieplutko:loveu: Quote
Piromanka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='TERESA BORCZ']Trzymajcie wszyscy kciuki za szczęśliwą podróż bo warunki są okropne. DADO I TZ BĄDZCIE BEZPIECZNI !!! Trzymam kciuki za bezpieczną podróż. Cieszę się niesamowicie. Grubcio zaczyna nowe, lepsze życie! Quote
Ulka18 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):kto jedzie z grubalkiem?? dzwoniłam do pani Joanny ale dobrze by mieli telefon by nie błądzić w terenie.KOMU DAĆ TEL KOMÓRKOWY !!! Nie beda bladzic, z trasy Wawa-Tarnobrzeg-Mielec skreca sie przed Mielcem w prawo na Brzyscie i potem prosto jedzie ok. 1-2 km. Hotelik jest przy samej drodze, jest tabliczka, na pewno trafia. Terenu do biegania i milosci Grubciowi nie zabraknie. Quote
Ellig Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Bardzo ciesze sie ,ze Grubcio jedzie w dobre miejsce:):):):) Quote
Dada M Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Wciąż jedziemy. Drogi fatalne, wleczemy się, dodatkowo są intensywne opady śniegu. Grubcio jest bardzo dzielny. Poza tym, że zwymiotował 3 razy, nie ma z nim najmniejszego problemu. Był trochę smutny, teraz śpi. U nas w domu czuł się bardzo dobrze, nawet rano brykał w ogrodzie (!) Aż szkoda go przerzucać znów w kolejne miejsce - na szczęście teraz do spokojnej przystani na dłużej. A potem - koniecznie prawdziwy domek, Grubcio będzie wspaniałym przyjacielem. Quote
obraczus87 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 GRUBCIO tak bardzo sie cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
moresik Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Grubcio i ja trzymam za Ciebie kciuki.Życzę Ci żeby~ś szybko znalazł kochający domek. Quote
Aimez_moi Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Grubcio Słoneczko nasze nareszcie mozna spokojnie pooddychac. Quote
Livka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Dużo szczęścia życzę Grubciowi na nowej drodze życia ;);) Quote
clo Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 jestem i ja.juz tesknie za tym kochanym pycholem...dadam ucaluj go odemnie koniecznie!!!!trzymam za was kciuki!!! Quote
Monika z Katowic Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Kochany GRUBCIO jedzie i... wymiotuje:) Dzielny chłopaczek :) Quote
magdyska25 Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Kolejny mój podopieczny bezpieczny:) Dziękuję wszystkim za zaangażowanie- teraz musi być już tylko lepiej!!! KOLEJNE WPŁATY: *Bjuta- 10 zł. (jednorazowo) *Tola- 20 zł. *DANKA4U1- 50 zł. *KATARZYNA005- 70 zł. *ONA 03- 30 zł. Dada- napisz też że ode mnie ma 30 zł. Przelałam _Larze za allegro Grubcia-> 20,50 zł. Jesteście niesamowici:loveu: Quote
t_kasiek Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 i jak - dojechaliscie bezpiecznie na miejsce ?? Quote
AlfaLS Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 t_kasiek napisał(a):i jak - dojechaliscie bezpiecznie na miejsce ?? Niecierpliwie czekamy na relację;) Quote
Dada M Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Dojechaliśmy, Grubcio już bezpieczny. Napisałam przed chwilą prawdziwy poemat, ale jako że jesteśmy wciąż w trasie, połączenie zostało zerwane, także zrelacjonuję wszystko, gdy będziemy już w spokojniejszym miejscu. Jestem dobrej myśli, Grubcio na pewno będzie szczęśliwy u Pani Asi :) Quote
Recommended Posts