Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

morisowa napisał(a):
Adopcja poszła całkowicie bezproblemowo :)
Grubcio dzielnie i chętnie szedł od budy aż przed biuro. Ale gdy okazało się, że nie skręca na spacer a do biura... zapierał się, nie chciał iść aż trząsł się ze strachu. Nie spodziewał się biedak, że to szczęście go właśnie spotyka.
:)

Wspaniale :)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maman mowi,ze caly czas spi biedak...

ciotki cos was u chojraka nie widze?:Phttp://www.dogomania.pl/threads/177091-Dobermanowaty-Chojrak-z-Palucha-z-kaA-dym-dniem-jest-go-coraz-mniej?p=13839678

Posted

dadam..niestety moja mama dzis w pubie nie byla a jak wczoraj dostarczyli karme to juz jej nie bylo:(bo byly jej ur wiec wczesnie do domu pojechala..prawdopodobnie ja po pracy ok 22.30 dopiero pojade po karme do centrum i do magdalenki wiec grubcia pewnie ok 23.30-24 jakos uda sie przekazac...podwieziemy wam go jak najblizej:)bede dzownic ok?

Posted

Dada- przelałam na transport Grubcia 100 zł.- tak jak ustaliłyśmy.

KOLEJNE WPŁATY:
*AGA-33-76- 10 zł.
*DaSilva- 50 zł. (jednorazowo)
*Moresik- 30 zł.
*Obroczus87- 40 zł.
*Malibo57- 55 zł.
*Magdans- 20 zł. (za I i II)

Oraz:
DLA GRUBCIA ALLEGRO 20.50- 70,50 zł. (nie wiem za bardzo o co chodzi)

Posted

Już wpisuję do 1 postu. TERESA BORCZ zapłaciła dodatkowo 20,50 zł za allegro Grubcia (teraz trzeba przelać tę sumę _Larze, która wykonała Grubciowe allegro), czyli się zgadza - 50 zł jej deklaracji + 20, 50 zł za allegro.

Posted

[quote name='ona03'][FONT=Arial Black]Grubciu :loveu::loveu::loveu: powodzenia :loveu:[/FONT]
Powodzenia kochaniutki:loveu: Teraz to już będzie tylko lepiej:multi:

Posted

super, ze Grubcio juz w ciepełku grzeje futerko !!! dziwicie sie ze jest w szoku bo ja nie :)

Dada M napisał(a):
Zaraz wyjeżdżamy po Grubcia. Mam nadzieję, że pomimo oszołomienia, rozpozna mnie.

no to trzymamy kciuki !!!!!

Guest Elżbieta481
Posted

Powodzenia Grubalku!Teraz będzie lepiej-w końcu kiedyś musi być!
E/W

Posted

Ostatnią godzinę Grubcio spędził w moim SPA ;) Wyczesałam go z tej paskudnej skorupy (boleć musiało) a on nawet nie pisnął.
Taki pies to skarb :)

Uśmiecha się ! Zjadł całą porcję Royala, oberwował świat przez wielkie okno balkonowe i zasnął całkiem szczęśliwy :)

Posted

[quote name='danal1983']a czy macie tam w schronie psy w typie beagle'aą poszukiwane do kącika adopcyjnego? jak cos to zdj na maila: danal1983@wp.pl

Vega - na Paluchu prawie 4 lata. Bardzo miła, łagodna, spokojna. W średnim wieku (ok. 5-6 lat).