clo Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 nikt sie nie cieszy ,ze grubcio juz poza murami?:P Quote
zula131 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Cudnie, wspaniale !!!:ylsuper::Cool!::klacz:. Jesteście niesamowite! Quote
Livka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 :multi::multi::multi: Jak to nikt, wszyscy się cieszą ... a Grubcio jest po prostu zaskoczony tym wszystkim co się wokół niego dzieje, niech sobie pośpi na zwiedzanie przyjdzie czas :):):) :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
TERESA BORCZ Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 no i pierwszy etap podróży do nowego życia ma GRUBCIO za sobą. JAK SIĘ TU NIE CIESZYĆ:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::ylsuper::ylsuper::ylsuper::lilangel::lilangel::lilangel::lilangel::lilangel::lilangel::lilangel: nawet się nie dziwię że nie ma siły zwiedzać domku, zmęczył się przeżyciem, autem , nieświadomością co się dzieje. JA TEŻ ROZŁOŻYŁABYM SIĘ POD PIERWSZYM W ŻYCIU CIEPŁYM KOMINKIEM I ZASNĘŁA PO RAZ PIERWSZY OD LAT W KOMFORCIE I SPOKOJU. :laola::laola: jutro czeka go nastepny etap, i ten może nie za bardzo wygodny ale za to potem :Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run: Quote
TERESA BORCZ Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Wielkie dzięki dla pomocników w adopcji!! Quote
clo Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 ciotki i wujkowie prosze was o pomoc poniewaz to watek cudow...pomozmy jeszcze 1 paluchowiczowi...mam 2 miejsca u zuziam moze bedzie tez dofinansowanie....chojrak cierpi i potrzebuje 150zl...blagam...http://www.dogomania.pl/threads/177091-Dobermanowaty-Chojrak-z-Palucha-z-kaA-dym-dniem-jest-go-coraz-mniej?p=13833553 Quote
malibo57 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 :cunao::cunao:Ja się cieszę, jak szalona! Quote
Aimez_moi Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Kochana wszyscy sie ciesza. CIESZE SIE BARDZO. Grubciu - zdrowia i radości Kochaniutki. Quote
clo Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 :))ale zbieramy dalej by grubcio byl bezpieczny..i prosz eniech ten watek nie opustoszeje jak juz grubcio zamieszka w hoteliku..inetersujcie sie dalej ansyzm dziadziem:)))jeszcze raz tez blagam o zajrzenie na watek chojraka..oraz pisanie pw w celu sciagniecia tam ludzi...jest miejsce w hotelu dla niego...nie moze nam przepasc... Quote
Ellig Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Cioteczki jestescie niesamowite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Grubciu powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):):):):) Quote
clo Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 chojrak chojrak teraz czas na niego!!!prosze...wlazcie na watek:))potrzeba 15osob po 10zl:))))))to piekny pies!banerek tez sie przyda:)ogloszenia! Quote
Ellig Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 clo napisał(a):chojrak chojrak teraz czas na niego!!!prosze...wlazcie na watek:))potrzeba 15osob po 10zl:))))))to piekny pies!banerek tez sie przyda:)ogloszenia! Mozesz wrzucic link o chojraku:) Quote
justynaz87 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Wow, błyskawiczna akcja. Aż trudno uwierzyć, że Grubcio wreszcie opuścił schronisko. Bardzo się cieszę, że już nie marznie i nie jest samotny. Potrzebuje czasu by zaakceptować zmiany. Teraz już "tylko" podróż dzieli Go od spokojnej przystani, w której będzie mógł odpocząć i zacząć nowe, zdrowe i normalne życie. Dziewczyny jesteście niesamowite! Quote
clo Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 oto chojrak:))po 10zl prosze...http://www.dogomania.pl/threads/177091-Dobermanowaty-Chojrak-z-Palucha-z-kaA-dym-dniem-jest-go-coraz-mniej?p=13839678 Quote
TERESA BORCZ Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 no właśnie to napisałam na wątku Chojraka, patrząc na kwotę sponsorowaną (200!) serce się kraje by nie dozbierać jeszcze te 150 i wrzucić Chojraka na trampolinkę przenoszącą go w nowe życie , do nowego domku. ciekawe czy jeszcze biedak pamięta jak to jest mieć domek. ? MOŻE Z RADOŚCI POWODZENIA AKCJI Grubcia cioteczki się rozpędzą ? Quote
Maruda666 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Grubek nareszcie nie musi bać się mrozu i widma pustej miski :lol::multi::lol: Quote
clo Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 no ja mam taka wlasnie nadzieje,ze jak tu sie takie cuda dzieja to wszyscy ci cudotworcy od grubcia przeniosa sie do chojraczka i pomoga nam dozbierac!!!prosimy!! Quote
DaSilva Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Kciuki caly dzien zacisniete, robota nie ruszona ale za to jakie wspaniale wiesci :cunao: Quote
morisowa Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Adopcja poszła całkowicie bezproblemowo :) Grubcio dzielnie i chętnie szedł od budy aż przed biuro. Ale gdy okazało się, że nie skręca na spacer a do biura... zapierał się, nie chciał iść aż trząsł się ze strachu. Nie spodziewał się biedak, że to szczęście go właśnie spotyka. :) Quote
Monika z Katowic Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Grubcio poszedł na dt do Mamy Clo? Potem jedzie do hoteliku? Quote
clo Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 zgadza sie:))maman mowi,ze caly czas spi biedak... ciotki cos was u chojraka nie widze?:Phttp://www.dogomania.pl/threads/177091-Dobermanowaty-Chojrak-z-Palucha-z-kaA-dym-dniem-jest-go-coraz-mniej?p=13839678 Quote
TERESA BORCZ Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Leży u mamy clo przed kominkiem. Potem jedzie do najlepszego hoteliku !!! Quote
malibo57 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Jestesmy, jestesmy! Popieram prosbę http://www.dogomania.pl/threads/177091-Dobermanowaty-Chojrak-z-Palucha-z-kaA-dym-dniem-jest-go-coraz-mniej?p=13840042#post13840042 Kto robił bannerek Grubciowi? Chojrak nie ma, a potrzebuje. Quote
Dada M Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Uff ... już wróciłam. Tak się cieszę, że wszystko się udało :) Ktoś poinformował właścicielkę hoteliku Terier, że jutro przyjeżdżamy z Grubciem ? Muszę przyznać, że w tym całym zamieszaniu zapomniałam o tym (ale wydawało mi się, że kilkanaście stron temu TERESA BORCZ mówiła, że wszystko jest uzgodnione ?) O której najpóźniej możemy się umówić na odbiór Grubcia ? Norbert śpi po całym dniu pracy, a ja muszę jeszcze przygotować salon, bo Lord i Marcel napaskudzili. Clo - może prześlij mi na PW nr tel Twojej mamy. Quote
Recommended Posts