clo Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 do mnie doszly takie wplaty 4.01- aimez_moi- dla grubcia- 25 zł 4.01- od pokera- dla grubcia- 20 zł 6.01- plicha- dla grubcia- 50 zł czyli 95 zł. zaraz pojda juz do magdyski:) Quote
Dada M Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 _Lara - tak, tylko nie mam pewności, czy TERESA BORCZ już nie wpłaciła tych pieniędzy na konto Grubcia, jeśli tak, clo albo Magdyska25 przeleją Ci odpowiednią kwotę. Kto może odebrać karmę z Żoliborza i zawieźć do centrum, na Miedzianą 7 lub na Kabaty do clo ? Proszę o pomoc, ja poruszam się komunikacją miejską i nie wyobrażam sobie siebie dźwigającej 15 kg worek karmy od Żoliborza do Zalesia. Quote
Dada M Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Super :) Podam Ci na PW nr tel do Morisowej, ona poprowadzi adopcję Grubcia. Nikt nie dzwonił do Magdyski, przed chwilą z nią rozmawiałam. Ona też nie może odebrać tej karmy, bo nie ma samochodu. Wpisuję wpłaty do pierwszego postu. Quote
feliksik Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 APSA napisał(a): Nie powinniście tyle pisać, nadążyć nie można :eviltong: taaak, tu się dzieje.....:crazyeye: dobrze dla pieska Quote
Dada M Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Słuchajcie, Magdyska chce jechać po tę karmę metrem, pomóżcie jej proszę, niech nie dźwiga tego worka przez pół Warszawy. Karmę można odebrać do 19 z okolic placu Wilsona i zawieźć do centrum - okolice hotelu Sobieskiego, restauracja Zaścianek (można zostawić komuś z barmanów i zaznaczyć, że to dla Pani Agnieszki, właścicielki). Nr tel do Magdyski - 609266951 Quote
__Lara Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Dada M napisał(a):_Lara - tak, tylko nie mam pewności, czy TERESA BORCZ już nie wpłaciła tych pieniędzy na konto Grubcia, jeśli tak, clo albo Magdyska25 przeleją Ci odpowiednią kwotę. Kto może odebrać karmę z Żoliborza i zawieźć do centrum, na Miedzianą 7 lub na Kabaty do clo ? Proszę o pomoc, ja poruszam się komunikacją miejską i nie wyobrażam sobie siebie dźwigającej 15 kg worek karmy od Żoliborza do Zalesia. Ok, to ustalcie coś i mi dajcie znać ;) Quote
Dada M Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ok, ustalimy wszystko wieczorem, ja muszę już biec. (Najlepiej niech clo Ci przeleje z tych 95 zł już wpłaconych). Pamiętajcie proszę o sprawie karmy - Magdyska ma nr do Ellig, która chce podarować Grubciowi karmę, potrzebny transport z Żoliborza do centrum. Quote
clo Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 podnosze niech ktos z warszawy zmotoryzowany pomoze magdysce... laro z tego co ja pamietam tereska prosila zebys jej wyslala nr konta i ci przeleje Quote
TERESA BORCZ Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 wpłacę wszystko na konto magdyski 50 grubciowi plus 20,50 allegro. ale mogę dopiero za godzinę wyjść, z domu. Opłaccie odrazu z tego co jest do przekazania z pierwszego konta.Nie ma różnicy. Quote
clo Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 na watku grubcia dzieje sie dzieje:)))i dobrze bo to daje nam nadzieje i perspektywy ze w tak silnej grupie jaka sie tu tworzy mozmey razem duzo zdzialac:))a i ciotki i wujkowie tereska mi slusznie zauwazyla ze musimy jeszcze bazarki nowe jakies dla grubcia ruszyc oraz dozbierac jeszcze deklaracji..bo naraze mamy na hotel...ale musimy dozbierac jeszcze ze 150zl..zeby bylo na miesieczna porcje dobrej karmy:))chyba ze kazdy z nas tu po kolei bedzie kupowal grubciowi po worku w kolejnych miesiacach?:P Quote
TERESA BORCZ Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 kupowanie osobno powiększy koszty transportu, a za tak straconą kaskę można już następnemu pomóc. dozbieramy napewno. NA PIERWSZY RZUT KUPI MU SIE NA DWA MIESIĄCE, (MAM NADZIEJĘ ŻE WCZEŚNIEJ ZNAJDZIE DOMEK Z KANAPĄ) A POTEM JUŻ NA MIEJSCU ZAMAWIAMY ZA DEKLAROWANE PIENIĄZKI BEZ KŁOPOTU I TRANSPORTU COŚ ODPOWIEDNIEGO DO WIEKU I STANU. Quote
clo Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 teresko?ty placisz za allegro grubcia czy jak? Quote
Dada M Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Teresa napisała, że całą sumę przeleje na konto Magdyski, więc albo Ty albo Magdyska przeleje potem pieniądze _Larze. Quote
MagdaNS Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 W pierwszym poście jest tylko numer konta, a nie ma, czyje to konto - poproszę dane, żebym mogła wysłać swój skromny przelew. Quote
DaSilva Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Dzisiaj przelalam jednorazowa kwote dla Grubcia (przeznaczenie wg potrzeb). Bede sledzic watek tego uroczego psiaka i pomagac w miare mozliwosci. Mam nadzieje ze chlopak szybko znajdzie kochajacy dom z wygodna kanapa :) Quote
Dada M Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 DaSilva - dziękujemy ;) Wszystkim nam marzy się ta kanapa dla niego. Jesli ktoś miałby do oddania jakieś koce dla Grubcia - można je dostarczyć dziś lub jutro do restauracji Zachcianek na Miedzianej 7, w okolicach hotelu Sobieskiego. Quote
TERESA BORCZ Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Tak, płacę allegro dla Grubcia. WIECIE, TAKIE KOCE TO SĄ ZAWSZE POTRZEBNE I WSZĘDZIE. W KRAKOWIE W JEDNYM Z BUTIKÓW ZBIERAJĄ I MAJĄ DUŻO DO SCHRONISK KOCY I KOŁDER. MOŻE TAKA AKCJA I W WARSZAWIE BY SIE PRZYDAŁA, LUDZIE CHĘTNIE DAJĄ . W HOTELIKU W MIELCU JEST WYGODNIE ALE TAKIE RZECZY ULEGAJĄ SZYBKO ZNISZCZENIU, WIĘC ABY MIAŁY CZYSTO I PORZADNIE TAK JAK TAM JEST, TAKIE PREZENTY SIĘ PRZYDADZĄ. Ja to robie dla naszego schronu z powodzeniem. Quote
anna10025 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Niestety nie mogłam wspomóc Grubcia , a tu takie cuda się dzieją! Quote
Piromanka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 A czy jest chętna osoba do zrobienia Allegro dla Grubcia? Bo jeśli nie to ja mogę zrobić. Quote
__Lara Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Pomocy!!! Na gwałt potrzebne dt dla suni z meliny!!! jutro wychodzi z kliniki i nie ma gdzie jej zabrać!!! http://www.dogomania.pl/threads/174733-NieduA-a-sunia-tymczas-na-gwaA-t-potrzebny?p=13830930#post13830930 [SIZE=2]Piromanko, Grubcio ma allegro ;) Quote
magdyska25 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Wieczorem usiądę i wszystkie kwoty które do mnie dotarły napiszę. Załatwiłam transport. Bo już myślałam że będę musiała dźwigać...tym razem mi się upiekło. Z Elą umówiłam się na 19. Muszę już iść. Quote
Monika z Katowic Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 A można koce wysłać? Miałabym dwa... Jest jakiś adres? Nie dojadę z Katowic do tego hotelu :) :) Quote
Recommended Posts