TERESA BORCZ Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 zapłacę dodatkowo to ekstra allegro. rano przelewam kasę 50 jednorazowe i koszt allegro . zostawiamy deklaracje jednorazowe na zdrowia ratowanie GRUBCIOWI. CLO A SKROMNA PUSZECZKA W PUBIE STOI??? NA EKSTRA WOŁOWINKĘ DLA GRUBCIA I TWARÓG NA WZMOCNIENIE. Quote
clo Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 puszeczka od jutra staje w mojej knajpce a u mamy tez postawie a co;)))) dziekujemy teresko za wsparcie! Quote
clo Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 teresko pw ci wyslalam a propos tych bazarkow.. no dobra lece spac..branocka grubciu! jeszcze raz powtorze,ze watek tego psa to cud!widac tu magie i laczenie sil tylu dobrych serc ze az trudno uwierzyc dziekuje wam! Quote
Dada M Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Każdy z deklarowiczów dostał na PW dane do przelewu ? Nr konta Magdyski25 jest w 1 poście. TERESA BORCZ - bardzo dziękuję za opłacenie allegro, _Lara - za wykonanie :) Quote
majqa Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Napisz proszę do magdyska25 PW. :-) Jest na wątku jej prośba. Zwrotnie na pewno wyśle stosowne dane. Quote
katarzyna005 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Dziewczyny wyślijcie również mnie jakie są dokładne dazne do przelewu bo chcę wpłacić pieniążki. Quote
Nikus Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Witaj Grubciu:) no i Twój smutny czas się kończy..pakuj się:) Quote
feliksik Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 a a mam ostatnio dobrą rękę do cafeanimal - codziennie moje ogłoszenia są w Metrze - dzisiaj jest w nim GRUBCIO!!!!!! Quote
obraczus87 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 witaj Grubcio! Jeju jak sie ciesze, ze tyle cioteczek i wujków zawitało do Ciebie :) super! Quote
clo Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 grubcio dzis jest w metrze!!!magdyska to trzymaj komorke non stop przy sobie:Pmoze ktos zadzwoni!!!!!:))) Quote
Livka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Grubcio kochany :) nareszcie los uśmiechnął się do ciebie :):):) Spakowana walizeczka ... wyruszasz na salony!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Plicha Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Cioteczki i wujkowie, mam do Was prosbę, jesli ktos ma chwilkę niech zajrzy tu: http://www.dogomania.pl/threads/174527-Fuks-ofiara-czA-owieka-potrzebna-pomoc/page14 Post 134, psisko 3 dni wylo przywiazane w lesie do drzewa a teraz grozi mu uspienie lub schron, może moglibysmy cos zrobić w jego sprawie? Napisałam juz na watku do Taygi i czekam na info co dzis dzieje sie z psem. 3 dni w lesie, ludzie słyszeli i nie reagowali!!! Quote
andzia69 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 jestem, poczytam, podniosę...ale niestety finansowo na razie nie jestem w stanie pomóc:( Quote
katarzyna005 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Numer konta dostała. Bardzo dziękuję. Pieniążki wpłacę dopiero jutro. Wpłata będzie jednorazowa. A w przyszłości coś zawsze dorzucę /70zł jednorazowo/ Quote
sylwija Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Poprosze numer konta na pw, przeleje chociaz jednorazowo pare zlotych dla Grubcia :) Super. że juz nie bedzie w schronie Quote
Dada M Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Katarzyna005 i Sylwija - dziękujemy pięknie :) Grubcio w metrze - skoro nastał dla niego taki czas cudów, to może zadzwoni ktoś sensowny w jego sprawie ? Quote
sylwija Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 przelalam 100 PLN - na karme, czy wg uznania.. Bede sledzila watek, jak mi sie uda, to moze jeszcze kiedys wspomoge Grubcia. Oby sie domek szybko znalazl - zasluguje na niego :) Quote
Plicha Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 clo napisał(a):grubcio dzis jest w metrze!!!magdyska to trzymaj komorke non stop przy sobie:Pmoze ktos zadzwoni!!!!!:))) WOW :multi: Może mu się poszczęści :) Quote
__Lara Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Wow, w metrze! zaciskamy kciuki! Słuchajcie, to komu mam podać moje konto do zapłaty za allegro? TERESA_....? Quote
clo Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 laro tak teresce:) ja bardzo mocno ,mocno trzymam kciuki za grubaska metro czyni cuda;)moze juz ktos dzownil do magdyski..kto wie;))) a dostaniemy jeszcze 50zl jednorazowo od kochanej dasilva dla grubcia:))podalam juz nr konta magdyski:) dadam sorry,ze nie odbieram ale mam ruch;/ moja mama zgodzila sie jutro wyadoptowac grubcia:))kocham ja za to!!mimo,ze ma sporo zajec to powiedziala,ze go tak nie zostawi:))) Quote
Recommended Posts