Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zapłacę dodatkowo to ekstra allegro. rano przelewam kasę 50 jednorazowe i koszt allegro . zostawiamy deklaracje jednorazowe na zdrowia ratowanie GRUBCIOWI.

CLO A SKROMNA PUSZECZKA W PUBIE STOI??? NA EKSTRA WOŁOWINKĘ DLA GRUBCIA I TWARÓG NA WZMOCNIENIE.

Posted

teresko pw ci wyslalam a propos tych bazarkow..

no dobra lece spac..branocka grubciu!
jeszcze raz powtorze,ze watek tego psa to cud!widac tu magie i laczenie sil tylu dobrych serc ze az trudno uwierzyc dziekuje wam!

Posted

Każdy z deklarowiczów dostał na PW dane do przelewu ? Nr konta Magdyski25 jest w 1 poście.

TERESA BORCZ - bardzo dziękuję za opłacenie allegro, _Lara - za wykonanie :)

Posted

Cioteczki i wujkowie, mam do Was prosbę, jesli ktos ma chwilkę niech zajrzy tu: http://www.dogomania.pl/threads/174527-Fuks-ofiara-czA-owieka-potrzebna-pomoc/page14
Post 134, psisko 3 dni wylo przywiazane w lesie do drzewa a teraz grozi mu uspienie lub schron, może moglibysmy cos zrobić w jego sprawie? Napisałam juz na watku do Taygi i czekam na info co dzis dzieje sie z psem. 3 dni w lesie, ludzie słyszeli i nie reagowali!!!

Posted

Katarzyna005 i Sylwija - dziękujemy pięknie :)

Grubcio w metrze - skoro nastał dla niego taki czas cudów, to może zadzwoni ktoś sensowny w jego sprawie ?

Posted

przelalam 100 PLN - na karme, czy wg uznania.. Bede sledzila watek, jak mi sie uda, to moze jeszcze kiedys wspomoge Grubcia. Oby sie domek szybko znalazl - zasluguje na niego :)

Posted

clo napisał(a):
grubcio dzis jest w metrze!!!magdyska to trzymaj komorke non stop przy sobie:Pmoze ktos zadzwoni!!!!!:)))

WOW :multi: Może mu się poszczęści :)

Posted

laro tak teresce:)

ja bardzo mocno ,mocno trzymam kciuki za grubaska metro czyni cuda;)moze juz ktos dzownil do magdyski..kto wie;)))
a dostaniemy jeszcze 50zl jednorazowo od kochanej dasilva dla grubcia:))podalam juz nr konta magdyski:)

dadam sorry,ze nie odbieram ale mam ruch;/ moja mama zgodzila sie jutro wyadoptowac grubcia:))kocham ja za to!!mimo,ze ma sporo zajec to powiedziala,ze go tak nie zostawi:)))