Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Grubcio jedzie do hoteliku w Mielcu (jesli oczywiście nie będzie problemów przy adopcji ze schroniska).

Potrzebujemy jeszcze trochę deklaracji stałych - na razie mamy 205 zł, a koszt hoteliku to 300 zł + karma.

Posted

Grubcio ma już wszystko i hotelik i transport :) może z tego obłędnego tempa nie da się za bardzo wyczytać z kim i kiedy w końcu pojedzie bo tych ofert teraz tyle,ale nie ważne,ważne ,że jesteśmy blisko celu by wyjechał ze schronu:):):) i jakby kto poskładał te deklaracje w całość też byłoby super:):):)

Posted

nie martwcie się cioteńki, kasa dojdzie i to szybko. W tak efektywnej akcji cioteczki i wujaszkowie nas nie pozostawia przed osiągnięciem celu. może mu być ciepło i przyjemnie ale jeść też coś musi, GRUBCIO nasz.

ja pisałam o darze karmowym" od cioteczki Ellig. skontaktujcie się z pięknym podziękowaniem.TO SUPER CIOTECZKA.

Wpłaty jednorazowe ile by ich nie było musimy mieć bo trzeba TEGO PANA Grubcia zdrowotnie postawić na nogi.

jakbyście miały w domu po porządkach koce, kołdry, pledy, nakrycia a nawet ciepłe dywaniki to zabierajcie w pezencie cioteczce. tam są wszelkie wygody ale od praktycznego przybytku głowa nie boli. kto jedzie ten będzie potrzebował dokladne namiary. komu mam podać adres i telefony?

Posted

Nie mogę znaleźć cioteczki Ellig przez wyszukiwarkę, TERESA BORCZ - może mogłabyś ją zaprosić, żeby tylko zaznaczyła swoją obecność na tym wątku, a ja już potem wyślę jej PW ?

Posted

dadam mysle,ze mama moze go w czw wyciagnac nie ma problemu tylko kurcze ja bede musiala pracowac jednak okazalo sie wiec nie bede mogla jej towarzyszyc..wiec bedzie potrzebny ktos kto by z nia tam byl zeby jej chociaz go pokazac...chyba ze by juz czekal gotowy?wtedy moze zostac u mamy na noc pewnie jak cos..albo ja moge ci go przywiezc ale dopiero pewnie ok 23..albo nawet i chwile po..:(

Posted

Godzina jego przyjazdu do mnie może być dowolna, wiesz przecież, że ja dopiero o 3,4 rano mogę zasnąć ;)

Niestety, ja w czwartek pracuje co najmniej do 18, więc na pewno nie mogę jechać na Paluch, by towarzyszyć Twojej mamie przy adopcji Grubcia. W ostateczności jutro poinformujemy schronisko, że w czwartek przyjedzie osoba chętna do adopcji Grubcia i już jego karta będzie gotowa.

Posted

clo napisał(a):
dadam mysle,ze mama moze go w czw wyciagnac nie ma problemu tylko kurcze ja bede musiala pracowac jednak okazalo sie wiec nie bede mogla jej towarzyszyc..wiec bedzie potrzebny ktos kto by z nia tam byl zeby jej chociaz go pokazac...chyba ze by juz czekal gotowy?wtedy moze zostac u mamy na noc pewnie jak cos..albo ja moge ci go przywiezc ale dopiero pewnie ok 23..albo nawet i chwile po..:(

Jestem w czwartek, mogę pomóc przy adopcji od początku do końca :)

Posted

Dada M napisał(a):
W ostateczności jutro poinformujemy schronisko, że w czwartek przyjedzie osoba chętna do adopcji Grubcia i już jego karta będzie gotowa.

Uznajmy, że ktoś ze schroniska już wie :evil_lol: Wprawdzie karty nie wyjmie, za to w razie czego z lekarzem się powykłóca :diabloti: