Dada M Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Clo - a Twoja mama mogłaby zabrać Grubcia w czwartek, a ty byś przywiozła go do mnie wieczorem ? Quote
Dada M Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 clo napisał(a):ale ja tak kocham doggyego:P Wiem ... ale szkoda miejsca dla staruszków ... Quote
Awit Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 To Grubcio wychodzi ze schronu? I ma już hotelik czy DT? Quote
Dada M Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Grubcio jedzie do hoteliku w Mielcu (jesli oczywiście nie będzie problemów przy adopcji ze schroniska). Potrzebujemy jeszcze trochę deklaracji stałych - na razie mamy 205 zł, a koszt hoteliku to 300 zł + karma. Quote
Awit Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 To Grubcio wychodzi ze schronu? I ma już hotelik czy DT? Quote
Nikus Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Grubcio ma już wszystko i hotelik i transport :) może z tego obłędnego tempa nie da się za bardzo wyczytać z kim i kiedy w końcu pojedzie bo tych ofert teraz tyle,ale nie ważne,ważne ,że jesteśmy blisko celu by wyjechał ze schronu:):):) i jakby kto poskładał te deklaracje w całość też byłoby super:):):) Quote
Dada M Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Deklaracje są w 1 poście. Dużo wpłat jednorazowych, ale stałych trochę za mało - brakuje jeszcze 95 zł + karma. Quote
TERESA BORCZ Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 nie martwcie się cioteńki, kasa dojdzie i to szybko. W tak efektywnej akcji cioteczki i wujaszkowie nas nie pozostawia przed osiągnięciem celu. może mu być ciepło i przyjemnie ale jeść też coś musi, GRUBCIO nasz. ja pisałam o darze karmowym" od cioteczki Ellig. skontaktujcie się z pięknym podziękowaniem.TO SUPER CIOTECZKA. Wpłaty jednorazowe ile by ich nie było musimy mieć bo trzeba TEGO PANA Grubcia zdrowotnie postawić na nogi. jakbyście miały w domu po porządkach koce, kołdry, pledy, nakrycia a nawet ciepłe dywaniki to zabierajcie w pezencie cioteczce. tam są wszelkie wygody ale od praktycznego przybytku głowa nie boli. kto jedzie ten będzie potrzebował dokladne namiary. komu mam podać adres i telefony? Quote
Dada M Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Nr tel znam. Adres jest chyba na stronie internetowej hoteliku, prawda ? Quote
Dada M Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Nie mogę znaleźć cioteczki Ellig przez wyszukiwarkę, TERESA BORCZ - może mogłabyś ją zaprosić, żeby tylko zaznaczyła swoją obecność na tym wątku, a ja już potem wyślę jej PW ? Quote
danal1983 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 o rany, juz juz chcialam zadeklarowac transport z krk do mielca za zwrot kosztow paliwa... jakby co;) kocham Was Quote
danka4u1 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Poproszę na pw dane do przelewu.Buziaki dla Grubcia-pakuj dziaduniu dobytek i w drogę! Quote
TERESA BORCZ Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 danal.. zapamietamy gotowośc, mamy wiecej w planie wielkie dzieki za gotowość. Zaraz skontaktuje sie z ellig. pośle nr konta do danka4u1. adres Gałuszkowice, BRZYŚCIE 5 , "TERRIER" Quote
Dada M Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Już przesłałam nr konta. Danka4u1 - dziękujemy :) Quote
clo Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 dadam mysle,ze mama moze go w czw wyciagnac nie ma problemu tylko kurcze ja bede musiala pracowac jednak okazalo sie wiec nie bede mogla jej towarzyszyc..wiec bedzie potrzebny ktos kto by z nia tam byl zeby jej chociaz go pokazac...chyba ze by juz czekal gotowy?wtedy moze zostac u mamy na noc pewnie jak cos..albo ja moge ci go przywiezc ale dopiero pewnie ok 23..albo nawet i chwile po..:( Quote
Dada M Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Godzina jego przyjazdu do mnie może być dowolna, wiesz przecież, że ja dopiero o 3,4 rano mogę zasnąć ;) Niestety, ja w czwartek pracuje co najmniej do 18, więc na pewno nie mogę jechać na Paluch, by towarzyszyć Twojej mamie przy adopcji Grubcia. W ostateczności jutro poinformujemy schronisko, że w czwartek przyjedzie osoba chętna do adopcji Grubcia i już jego karta będzie gotowa. Quote
morisowa Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 clo napisał(a):dadam mysle,ze mama moze go w czw wyciagnac nie ma problemu tylko kurcze ja bede musiala pracowac jednak okazalo sie wiec nie bede mogla jej towarzyszyc..wiec bedzie potrzebny ktos kto by z nia tam byl zeby jej chociaz go pokazac...chyba ze by juz czekal gotowy?wtedy moze zostac u mamy na noc pewnie jak cos..albo ja moge ci go przywiezc ale dopiero pewnie ok 23..albo nawet i chwile po..:( Jestem w czwartek, mogę pomóc przy adopcji od początku do końca :) Quote
morisowa Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Dada M napisał(a): W ostateczności jutro poinformujemy schronisko, że w czwartek przyjedzie osoba chętna do adopcji Grubcia i już jego karta będzie gotowa. Uznajmy, że ktoś ze schroniska już wie :evil_lol: Wprawdzie karty nie wyjmie, za to w razie czego z lekarzem się powykłóca :diabloti: Quote
Dada M Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Morisowa - super :) Zapomniałam, że mamy dobrego duszka w schronisku ;) Quote
majqa Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 A miałam właśnie zrobić wpis - A gdyby tak poprosić Morisową? Błahahaha... Quote
Recommended Posts