Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Melduję się; dziękuję za podeslanie linku, zapisuję.
Przeczytalam wątek, ktory wprost pędzi i wierzę, ze dzięki obecności tylu osób ten piękny pies znajdzie swoją przystan na resztę zycia.
Nie ma co prorokowac, ze zostanie w hoteliku; nie takie staruszki i psie nieszczęscia dzięki czarom na dogo w tej chwili wylegują się na poduszkach.

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
Nikus, wujaszku jest propozycja transportu z Warszawy do KRAKOWA. jak tzn w jakim miejscu najbardziej optymalnie połączyc transport. Nie wiem jaką trasą się jedzie. przez Sląsk i tu wziąc kogoś do MIELCA czy w Krakowie szukać.
Nie ma co tak kombinowac, napiszcie do JUSTYNNA, ona jest z Mielca i studiuje w Wawie, od czasu do czasu jezdzi na tej trasie, bylby transport pod same drzwi hoteliku. Moze tez ktos z TSOZ Tarnobrzeg bedzie jechal z Wawy do Tarnobrzegu, sa cioteczki z Tarnobrzega na dogo.

Posted

Piromanka - dziękuję za ogłoszenia :)

Tekst do ogłoszeń, linki ogłoszeń są już w 1 poście. Jeśli pominęłam kogoś przy wpisywaniu deklaracji - proszę o info.

Wpłaty nadzoruje clo - może wieczorem zrobi pierwsze rozliczenie.

Uważam, że najlepsza jest propozycja Magdyski25 - ta sama osoba zabierze Grubcia ze schroniska i zawiezie do Mielca za zwrot kosztów benzyny (w zależności do tego, jaki ma samochód, zakładając, że spala 9 litrów na 100 km = 40 zł za 100 km, czyli że transport wyniósłby nieco ponad 200 zł).

Posted

Dada M napisał(a):
Piromanka - dziękuję za ogłoszenia :)

Tekst do ogłoszeń, linki ogłoszeń są już w 1 poście. Jeśli pominęłam kogoś przy wpisywaniu deklaracji - proszę o info.

Wpłaty nadzoruje clo - może wieczorem zrobi pierwsze rozliczenie.

Uważam, że najlepsza jest propozycja Magdyski25 - ta sama osoba zabierze Grubcia ze schroniska i zawiezie do Mielca za zwrot kosztów benzyny (w zależności do tego, jaki ma samochód, zakładając, że spala 9 litrów na 100 km = 40 zł za 100 km, czyli że transport wyniósłby nieco ponad 200 zł).

ok. ja tylko zbierałem info na temat możliwości transportu

Posted

Nikus napisał(a):
ok. ja tylko zbierałem info na temat możliwości transportu

Nikus - o to przecież chodzi, dobrze żebyśmy mieli jakąś alternatywę, bardzo dziękuję Ci za to :cool3:

Może uda się znaleźć transport "przy okazji", wtedy Grubcio miałby już fundusze na 2 miesiące hoteliku.

Posted

Dada M napisał(a):
Nikus - o to przecież chodzi, dobrze żebyśmy mieli jakąś alternatywę, bardzo dziękuję Ci za to :cool3:

Może uda się znaleźć transport "przy okazji", wtedy Grubcio miałby już fundusze na 2 miesiące hoteliku.

Taki byłby najlepszy...:)

Posted

obraczus87 napisał(a):
A może zapytac p.Joasie który pies w nabliższym czasie do Niej będzie jechac.. może będzie po drodze ;)

hihi Pani Joasia to myśli i słusznie zresztą,że my się wszyscy znamy i jesteśmy z tego samego miejsca.Ostatnio jak byłem u niej z psami ze Śląska spytała mnie :"a gdzie trzeci" a ten miał być i owszem ale przyjechać...z Wawy hihi:)

Posted

oj ciotki ale tu ruch!!super:))najwazniejsze teraz zeby szybko znalezc transport i na juz wyciagac dziadzia ze schronu..bo kazdy dzien =marzniecie:(propozycja z tym preparatem na stawy super:)moj benio to bierze plus royala na stawy tez i jest mega poprawa nie chodzil po schodach juz np a teraz smiga;p

Posted

clo napisał(a):
oj ciotki ale tu ruch!!super:))najwazniejsze teraz zeby szybko znalezc transport i na juz wyciagac dziadzia ze schronu..bo kazdy dzien =marzniecie:(propozycja z tym preparatem na stawy super:)moj benio to bierze plus royala na stawy tez i jest mega poprawa nie chodzil po schodach juz np a teraz smiga;p

nie tylko ciotki droga Clo:mad: no wiecznie to samo na tym dogo hihi:)

Posted

Hehe, o Odyna pewnie chodziło:)
Nikus, czy ja nie wiozłam Twojego haszczaka z Mielca, razem z Kajem?
Ten post wisiał jakies 2 godziny, a tu faktycznie ruch, jak na dworcu. I teraz nikt nie wie, o co chodzi. Chyba, ze Nikuś?;-)

Posted

Poproszono mnie o zbieranie pieniędzy dla Grubcia:

Edit:
Stosując się do zaleceń ciotki wszystkie dane do przelewu + nr konta podaje na PV.

Dada proszę wpisz to wielkimi literami na czerwono że pieniądze trafiają do mnie- jak ktoś chce niech napiszę mi PV (chodź po ostatnich sensacjach z dogo wiem że niektóre nie docierają...) albo i na PV i dla pewności napisać na wątku.

Posted

Magdyska25 - super, że jesteś. Ustalcie z clo, kto już jej wpłacił pieniądze dla Grubcia, a do reszty deklarowiczów trzeba wysłać PW z Twoimi danymi.

Dobrze policzyłam, że wyjdzie nieco ponad 200 zł na transport za wrotem kosztów benzyny (261 km w jedną stronę) ?
To zależy, jaki samochód ma Twój znajomy, który wziąłby Grubcia na siebie.

Posted

Dada- właśnie czekam na odpowiedź.
Jeśli dobrze się orientuje- Grubcio mógłby już jechać w następnym tyg:)...
Tylko co robimy? Czekamy na stałe deklaracje czy zabieramy Go ze schroniska a potem dozbieramy?

Livka- link z bazarku mi się nie otwiera...

Posted

Najbezpieczniej dla prywatnej osoby zbierającej byłoby, by osoby chętne coś wpłacić zgłaszały się do niej na PW (a do kogo - to info dobrze by było umieścić w 1 poście).