obraczus87 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Ja uważam, że propozycja jest naprawde super!!!! :) 260zł da sie uzbierać. Ja za transport Staszka o połowe krótszy płaciłam ostatnio 200zł. tak więc... ;) Quote
Tola Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Melduję się; dziękuję za podeslanie linku, zapisuję. Przeczytalam wątek, ktory wprost pędzi i wierzę, ze dzięki obecności tylu osób ten piękny pies znajdzie swoją przystan na resztę zycia. Nie ma co prorokowac, ze zostanie w hoteliku; nie takie staruszki i psie nieszczęscia dzięki czarom na dogo w tej chwili wylegują się na poduszkach. Quote
Ulka18 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):Nikus, wujaszku jest propozycja transportu z Warszawy do KRAKOWA. jak tzn w jakim miejscu najbardziej optymalnie połączyc transport. Nie wiem jaką trasą się jedzie. przez Sląsk i tu wziąc kogoś do MIELCA czy w Krakowie szukać. Nie ma co tak kombinowac, napiszcie do JUSTYNNA, ona jest z Mielca i studiuje w Wawie, od czasu do czasu jezdzi na tej trasie, bylby transport pod same drzwi hoteliku. Moze tez ktos z TSOZ Tarnobrzeg bedzie jechal z Wawy do Tarnobrzegu, sa cioteczki z Tarnobrzega na dogo. Quote
obraczus87 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Jakby cos mamy transport za 260zł do Hoteliku... jak sie znajdzie inny transport tańszy lub za darmo - super !! :) Quote
Dada M Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Piromanka - dziękuję za ogłoszenia :) Tekst do ogłoszeń, linki ogłoszeń są już w 1 poście. Jeśli pominęłam kogoś przy wpisywaniu deklaracji - proszę o info. Wpłaty nadzoruje clo - może wieczorem zrobi pierwsze rozliczenie. Uważam, że najlepsza jest propozycja Magdyski25 - ta sama osoba zabierze Grubcia ze schroniska i zawiezie do Mielca za zwrot kosztów benzyny (w zależności do tego, jaki ma samochód, zakładając, że spala 9 litrów na 100 km = 40 zł za 100 km, czyli że transport wyniósłby nieco ponad 200 zł). Quote
Nikus Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Dada M napisał(a):Piromanka - dziękuję za ogłoszenia :) Tekst do ogłoszeń, linki ogłoszeń są już w 1 poście. Jeśli pominęłam kogoś przy wpisywaniu deklaracji - proszę o info. Wpłaty nadzoruje clo - może wieczorem zrobi pierwsze rozliczenie. Uważam, że najlepsza jest propozycja Magdyski25 - ta sama osoba zabierze Grubcia ze schroniska i zawiezie do Mielca za zwrot kosztów benzyny (w zależności do tego, jaki ma samochód, zakładając, że spala 9 litrów na 100 km = 40 zł za 100 km, czyli że transport wyniósłby nieco ponad 200 zł). ok. ja tylko zbierałem info na temat możliwości transportu Quote
Dada M Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Nikus napisał(a):ok. ja tylko zbierałem info na temat możliwości transportu Nikus - o to przecież chodzi, dobrze żebyśmy mieli jakąś alternatywę, bardzo dziękuję Ci za to :cool3: Może uda się znaleźć transport "przy okazji", wtedy Grubcio miałby już fundusze na 2 miesiące hoteliku. Quote
Nikus Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Dada M napisał(a):Nikus - o to przecież chodzi, dobrze żebyśmy mieli jakąś alternatywę, bardzo dziękuję Ci za to :cool3: Może uda się znaleźć transport "przy okazji", wtedy Grubcio miałby już fundusze na 2 miesiące hoteliku. Taki byłby najlepszy...:) Quote
obraczus87 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 A może zapytac p.Joasie który pies w nabliższym czasie do Niej będzie jechac.. może będzie po drodze ;) Quote
Nikus Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 obraczus87 napisał(a):A może zapytac p.Joasie który pies w nabliższym czasie do Niej będzie jechac.. może będzie po drodze ;) hihi Pani Joasia to myśli i słusznie zresztą,że my się wszyscy znamy i jesteśmy z tego samego miejsca.Ostatnio jak byłem u niej z psami ze Śląska spytała mnie :"a gdzie trzeci" a ten miał być i owszem ale przyjechać...z Wawy hihi:) Quote
feliksik Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 a ode mnie cafeanimal dla słodziaka http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Grubcio,7041 i proszę też o wrzucenie na I stronę do ogłoszeń Quote
TERESA BORCZ Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 napisałam wlaśnie do JUSTYNNY, WG RADY ULKI18. POCZEKAMY NA ODPOWIEDŻ. NAPISZĘ TEŻ DO TARNOBRZESKIEGO TOWARZYSTWA. PAMIĘTAMY TEŻ O OFERCIE PIERWSZEJ. Quote
clo Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 oj ciotki ale tu ruch!!super:))najwazniejsze teraz zeby szybko znalezc transport i na juz wyciagac dziadzia ze schronu..bo kazdy dzien =marzniecie:(propozycja z tym preparatem na stawy super:)moj benio to bierze plus royala na stawy tez i jest mega poprawa nie chodzil po schodach juz np a teraz smiga;p Quote
Nikus Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 clo napisał(a):oj ciotki ale tu ruch!!super:))najwazniejsze teraz zeby szybko znalezc transport i na juz wyciagac dziadzia ze schronu..bo kazdy dzien =marzniecie:(propozycja z tym preparatem na stawy super:)moj benio to bierze plus royala na stawy tez i jest mega poprawa nie chodzil po schodach juz np a teraz smiga;p nie tylko ciotki droga Clo:mad: no wiecznie to samo na tym dogo hihi:) Quote
DaSilva Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Takze ja zapisuje sie na watek i trzymam kciuki za lepszy los Grubcia. W lutym bede dysponowac wieksza gotowka i na pewno nie zapomne o poczciwym staruszku. Quote
__Lara Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Transport za 260zł to rzeczywiście okazja :) Ciotki, a jakie robić allegro? wyróżnione, zwykłe, super wyróżnione? kto mi przeleje kasę? :razz: Quote
TERESA BORCZ Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Poproszę o nr konta i dane do przelewu. Także jak wyżej dla wujaszka radka. Dzieki. Quote
Dada M Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Nie znam niestety nr konta clo, więc musimy poczekać, aż pojawi się na dogo. Quote
malibo57 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Hehe, o Odyna pewnie chodziło:) Nikus, czy ja nie wiozłam Twojego haszczaka z Mielca, razem z Kajem? Ten post wisiał jakies 2 godziny, a tu faktycznie ruch, jak na dworcu. I teraz nikt nie wie, o co chodzi. Chyba, ze Nikuś?;-) Quote
magdyska25 Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Poproszono mnie o zbieranie pieniędzy dla Grubcia: Edit: Stosując się do zaleceń ciotki wszystkie dane do przelewu + nr konta podaje na PV. Dada proszę wpisz to wielkimi literami na czerwono że pieniądze trafiają do mnie- jak ktoś chce niech napiszę mi PV (chodź po ostatnich sensacjach z dogo wiem że niektóre nie docierają...) albo i na PV i dla pewności napisać na wątku. Quote
Dada M Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Magdyska25 - super, że jesteś. Ustalcie z clo, kto już jej wpłacił pieniądze dla Grubcia, a do reszty deklarowiczów trzeba wysłać PW z Twoimi danymi. Dobrze policzyłam, że wyjdzie nieco ponad 200 zł na transport za wrotem kosztów benzyny (261 km w jedną stronę) ? To zależy, jaki samochód ma Twój znajomy, który wziąłby Grubcia na siebie. Quote
Livka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Może ktoś się skusi, ostatnia książka z bazarku Grubciowego ;) http://www.dogomania.pl/threads/1768...2#post13811822 Grubcio i ja prosimy bardzo !!! Quote
magdyska25 Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Dada- właśnie czekam na odpowiedź. Jeśli dobrze się orientuje- Grubcio mógłby już jechać w następnym tyg:)... Tylko co robimy? Czekamy na stałe deklaracje czy zabieramy Go ze schroniska a potem dozbieramy? Livka- link z bazarku mi się nie otwiera... Quote
malibo57 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='Livka']Może ktoś się skusi, ostatnia książka z bazarku Grubciowego ;) http://www.dogomania.pl/threads/1768...2#post13811822 Grubcio i ja prosimy bardzo !!! Link nie działa:( Quote
majqa Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Najbezpieczniej dla prywatnej osoby zbierającej byłoby, by osoby chętne coś wpłacić zgłaszały się do niej na PW (a do kogo - to info dobrze by było umieścić w 1 poście). Quote
Recommended Posts