clo Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 napisze do lidan jesli pozwolicie o allegro bo ona robi zawsze naszym psiakom i robi cudne z sercem i przynoszace szczescie;))) ketunia jestes kochana!!!!nie wiem jak ci dziekowac!!! dadam to pojdzie moja mama:)))bardzo chetnie a juz ona sie potrafi w razie co wyklucic:))) Quote
majqa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Laro :loveu: i...wyszła ze mnie świnia jakich mało. Bardzo mi wstyd, przepraszam, że mi umknęłaś. :oops: :oops: :oops: Quote
Dada M Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ketunia - pięknie dziękuję :loveu: Szykuj się Grubcio :multi: Quote
clo Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 __lara super!!to zrob jesli mozesz dla naszych tez juz robilas to nie bede lidan ciagnac:))ketunio w takim razie jutro bedzies zmiec nr konta i wszystkim rozeslemy a to co poszlo juz na moje odesle tez do magdyski Quote
clo Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 alez tu sie cuda dzieja...normalnie mam wrazenie,ze to swieta...serio nigdy przenigdy nie widzialam az takiej mobilizacji na watku...cud!!!!dziekuje wam wszystkim z calego serca! Quote
majqa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Może wpiszcie jeszcze w 1 post, w którym poście jest tekst, w którym wykaz stron, gdzie już został Grubcio ogłoszony, kolejno doda się info o ogłoszeniach Piromanki i Cajusa. Nie będziemy wtedy szukać, bo wątek się rozrasta kosmicznie. Hm...umknęło mi, bo chyba ktoś jeszcze oferował pomoc ogłoszeniową (a może się mylę) i znów dam plamę jak z Larą. Quote
clo Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 o tak racja to tez trzeba uporzadkowac..masz racje majqa:) Quote
__Lara Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='clo']__lara super!!to zrob jesli mozesz dla naszych tez juz robilas to nie bede lidan ciagnac:))ketunio w takim razie jutro bedzies zmiec nr konta i wszystkim rozeslemy a to co poszlo juz na moje odesle tez do magdyski Ok, jutro zrobię ;) majqo, nic się nie stało ;) tyle ciotek, że można zwariować :D Quote
Dada M Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Oj, dziewczyny ... chyba Wam umknęło, że to już zostało uporządkowane ;) Quote
majqa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ja do postu z wykazem stron ogłoszeniowych dodałam w międzyczasie jeszcze jedną dychę stron. Quote
ketunia Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 W takim razie czekam na nr konta. Kiedy psiaczek opuszcza schronisko? Quote
TERESA BORCZ Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ketuniu dzięki że jesteś, jak zawsze, gdyby było czym to nawet rano. Szukamy transportu. Miejsce czeka od dawna. I to jakie .!!! Quote
majqa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Pospolite ruszenie przy tempie tego wątku to marsz ślimaków. ;-) Rewelacja. Trzymaj się Grubciu!!! :-) Quote
TERESA BORCZ Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 juz jakis czas temu, majqa , napisalam do SELENGI, ASIOR, ISADORA7,FOLEN. może sie pojawią. DADA M uzbieramy konieczne deklaracje na czesne plus karmę. jednorazowe będa na weta w razie potrzeby i tę część transportu która będzie płatna. Nie zostawią cioteńki i wujaszkowie Grubcia w połowie drogi do życia. NIE WIERZĘ W TO CO CZYTAM O SCHRONIE I TEGO TYPU OGRANICZENIACH. NIECH SPRÓBUJĄ NIE WYDAĆ GRUBCIA. POJEDZIEMY TAM Z EKIPĄ TV. WIERZĘ JEDNAK ŻE POMYSŁOWE CIOTECZKI SOBIE PORADZĄ. Quote
majqa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Aha, za to tu już widziałam ustalenie, że allegro zrobi Larka. :-) Bądźmy dobrej myśli, że będą blokować psiaka. :-) Quote
Gosia Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 majqa napisał(a):Dzięki Gosia, wieeelkie dzięki, wycieram monitor. ;-) Oj, Ty Aparatko...ale dobrze, niech nie będzie tu tak smutno. Musi się udać Grubciowi. Dziergam tekst i trzymam sobie rękę na pulsie, by nie wyszła z tego niestrawialna epopeja. Trzeba było nie jeść przed kompem. Mam już takie osiągnięcia, jak opisywałam "syndrom śmiejącej się śmierci" . Też się potem wkurzali, że muszą monitor (a niektórzy i klawiaturę) czyścić. Quote
clo Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 wydzadza juz jakos sie ich podjedzie;)))w razie czego sluze mama wydzadza jej anpewno;p ma dar hmm..przekonywania;)transport transport potrzeba na cito!!! Quote
clo Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 to prawda,ze tempo tego watku jest niesamowite!jestem pod wrazeniem a oczy az mi sie szkla;)) Quote
majqa Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Nie mogę się napatrzeć na tego pychola. :-) Quote
TERESA BORCZ Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 prosimy o konto dla cioteczki czerda i uzupełnienie deklaracji stałej 20,-. wielkie dzięki od nas i Grubcia. Quote
Javena Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Tak chciałoby się wszystkim pomóc,ale jak???? Narazie zapisuje. Quote
katarzyna005 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Witam. Później wpłacę jednorazowo jakieś pieniążki a w miarę możliwości coś będę też dopłacać. Quote
Recommended Posts