Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

napisze do lidan jesli pozwolicie o allegro bo ona robi zawsze naszym psiakom i robi cudne z sercem i przynoszace szczescie;)))

ketunia jestes kochana!!!!nie wiem jak ci dziekowac!!!

dadam to pojdzie moja mama:)))bardzo chetnie a juz ona sie potrafi w razie co wyklucic:)))

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

__lara super!!to zrob jesli mozesz dla naszych tez juz robilas to nie bede lidan ciagnac:))ketunio w takim razie jutro bedzies zmiec nr konta i wszystkim rozeslemy a to co poszlo juz na moje odesle tez do magdyski

Posted

alez tu sie cuda dzieja...normalnie mam wrazenie,ze to swieta...serio nigdy przenigdy nie widzialam az takiej mobilizacji na watku...cud!!!!dziekuje wam wszystkim z calego serca!

Posted

Może wpiszcie jeszcze w 1 post, w którym poście jest tekst, w którym wykaz stron, gdzie już został Grubcio ogłoszony, kolejno doda się info o ogłoszeniach Piromanki i Cajusa. Nie będziemy wtedy szukać, bo wątek się rozrasta kosmicznie. Hm...umknęło mi, bo chyba ktoś jeszcze oferował pomoc ogłoszeniową (a może się mylę) i znów dam plamę jak z Larą.

Posted

[quote name='clo']__lara super!!to zrob jesli mozesz dla naszych tez juz robilas to nie bede lidan ciagnac:))ketunio w takim razie jutro bedzies zmiec nr konta i wszystkim rozeslemy a to co poszlo juz na moje odesle tez do magdyski

Ok, jutro zrobię ;)

majqo,
nic się nie stało ;) tyle ciotek, że można zwariować :D

Posted

juz jakis czas temu, majqa , napisalam do SELENGI, ASIOR, ISADORA7,FOLEN.
może sie pojawią.

DADA M uzbieramy konieczne deklaracje na czesne plus karmę. jednorazowe będa na weta w razie potrzeby i tę część transportu która będzie płatna. Nie zostawią cioteńki i wujaszkowie Grubcia w połowie drogi do życia.

NIE WIERZĘ W TO CO CZYTAM O SCHRONIE I TEGO TYPU OGRANICZENIACH. NIECH SPRÓBUJĄ NIE WYDAĆ GRUBCIA.
POJEDZIEMY TAM Z EKIPĄ TV. WIERZĘ JEDNAK ŻE POMYSŁOWE CIOTECZKI SOBIE PORADZĄ.

Posted

majqa napisał(a):
Dzięki Gosia, wieeelkie dzięki, wycieram monitor. ;-) Oj, Ty Aparatko...ale dobrze, niech nie będzie tu tak smutno. Musi się udać Grubciowi. Dziergam tekst i trzymam sobie rękę na pulsie, by nie wyszła z tego niestrawialna epopeja.

Trzeba było nie jeść przed kompem. Mam już takie osiągnięcia, jak opisywałam "syndrom śmiejącej się śmierci" . Też się potem wkurzali, że muszą monitor (a niektórzy i klawiaturę) czyścić.

Posted

wydzadza juz jakos sie ich podjedzie;)))w razie czego sluze mama wydzadza jej anpewno;p ma dar hmm..przekonywania;)transport transport potrzeba na cito!!!