clo Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 narazie zebralam deklaracje ,ktore mamy Teresa Borcz 50zl jednorazowo Monika z katowic 30zl deklaracja stala:) od marca Aimez_moi wplata jednorazowa?stala?narazie nie wiem ile.. Magda NS 10zl deklaracja stala:)) ala123 wplata nie wiem ile i nie wiem czy stala czy jednorazowa? Clo 20zl stala to tyle jak narazie.. Quote
clo Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 kurcze mialo byc na kolorowo...a tu jakies dziwne cos mi wyszlo;/ Quote
majqa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ciekawa jestem, czy on trafił do schronu z ulicy, czy został oddany. Czy wolontariuszka, która jest z nim blisko próbowała, choćby ot tak, dla zabawy, czegoś go nauczyć. Jak sobie radzi z chodzeniem na smyczy. Jak reaguje na inne psiaki. Do jakiego domu z powodzeniem można go polecić/ względnie jaki dom na 100% odpada. Im więcej konkretów się pojawi tym większa szansa, że Grubcia wypatrzy właściwy człowiek. Quote
clo Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ehh nie wiem:(ja go poznalam nei dawno..jak z dadam bralam inne psy na spacer..przechodzilam obok jego budy i on sie tak wtulil...kochany piechol..taki smutny...czekamy na dadam..oan powie wiecej pewnie...napisalam jej pw..i czekam.. Quote
clo Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 mam nowy pomysl..dzis zaraz skombinuje jakas skarbonke..i postawie w mojej knajpie na pomoc psiakom moze ktos cos wrzuci:)) Quote
elik Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Także zapisuję i później poczytam. Kocham takie staruszki. Kilka lat temu sama przygarnęłam starszą sunieczkę ze schronu w Lublinie. Quote
clo Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 podnosze moje slonce!i zbieramy zbieramy chociaz po 10zl..prosze... Quote
Alaa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Pomoge tylko musze pozbierac mysli. wpadne wieczorem:-) Quote
Poker Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 jestem na zaproszenie majqa, mogę JEDNORAZOWO wpłacić 20 zł.Nie dam rady inaczej, bo dostaję kilka próśb dziennie i naprawdę już nie wiem której bidzie pomagać. Quote
Livka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Kto jeszcze nie wie to informuję , że jest bazarek dla Grubcia, kto chętny ? Zapraszam!!! http://www.dogomania.pl/threads/1768...2#post13811822 Quote
katarzyna005 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Witam. Podajcie numer konta na który można wpłacić pieniążki. Mizianko dla Grubcia. Quote
clo Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 katarzyna 005 zaraz podam na pw prosze tylko dopisac w tytule,ze dla grubcia:)wplata bedzie jendorazowa czy stala?:) Quote
clo Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 a ja mam do sprzedania perfumy oryginalne calvin klein Euphoria zapach nigdy nie uzywane poprostu dostalam zdublowany gwaizdkowy prezent oryginalne w ceneo wyskoczylo mi,ze najnizsza cena za nie to 154zl a w perfumeriach w wawie to nawet 316zl..chce je przeznaczyc na grubcia tylko nie umiem bazrkow wystawiac ale moze ktos sie skusi..?:) Quote
danal1983 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 dobrnęłam do 8 strony i muszę zmykac do pracy ale obiecuje wrócic. razem damy radę!!!!! Quote
Piromanka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='clo']a ja mam do sprzedania perfumy oryginalne calvin klein Euphoria zapach nigdy nie uzywane poprostu dostalam zdublowany gwaizdkowy prezent oryginalne w ceneo wyskoczylo mi,ze najnizsza cena za nie to 154zl a w perfumeriach w wawie to nawet 316zl..chce je przeznaczyc na grubcia tylko nie umiem bazrkow wystawiac ale moze ktos sie skusi..?:) Prześlij zdjęcia na arom83@o2.pl to wystawię na bazarku. Quote
Aimez_moi Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Kochane własnie wysłalam pare grosików dla Grubcia. Damy rade. Zobaczycie jaki bedzie radosny. Quote
TERESA BORCZ Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 musimy sprawić aby był radosny. musi mieć domek i zamerdać pięknie ogonkiem na jego powitanie. ! NIE DAMY MU PRZECIEŻ DOKONAĆ ZYWOTA W TRAGICZNYCH WARUNKACH, PRZECIEŻ ON WIE ŻE BYŁO KIEDYŚ INACZEJ !! Quote
clo Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 zdjecia zrobie dopiero wieczorem jak bede w domu..po 22.. Quote
Bjuta Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Piszę byle co, by mi się wpisał w subskrypcję, a przeczytam najwcześniej za tydzień, jak wrócę do Polski. Quote
clo Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ok dziekujemy bjuta:)ja juz mam banerek grubaska:) Quote
Recommended Posts