Radek Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Śpij spokojnie Grubolku :( Dobrze tylko, że odszedł wśród dobrych ludzi, miał do końca ciepłą dłoń i życzliwe serce obok siebie. Quote
siekowa Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 bumel napisał(a):i to jest najważniejsze...Grubciu... Dokładnie. Żegnaj Grubciu :( Quote
ona03 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Grubciu biegaj już spokojny, jak dobrze, że nie byłeś sam..... Quote
Monika z Katowic Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Żegnaj! Żegnaj kochany Grubciu ... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( [FONT=Comic Sans MS]Czy dotarłeś bezpiecznie, kochany, po drabinie z bielutkich obłoków do tęczowej, świetlistej bramy? Jest uchylona, choć nie słychać Twych kroków.[/FONT] Quote
Monika z Katowic Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Grubciu ... Grubolku ... Już poszedłeś za Tęczowy Most. Pewno znowu jesteś młody, zdrowy i radosny. A mnie smutno, smutno. Tak mnie zasmuciło Twoje odejście. :(:(:(:(:( Quote
terier Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Żegnaj Grubcio będziemy za Tobą tęsknić psiunio :( Quote
kaskadaffik Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Weszłam po tytile Kochany Piesku z ciarkami na plecach... (*) :( nigdy do końca nie chce się wierzyć, ze to prawda :( Quote
UBOCZE Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Teraz dowiedziałem się, że Grubcia już tu nie ma... Pamiętam tę piękną akcję wyciągania go ze schronu. Wiele staruszków ostatnio odeszło. Aura? Widać, nadszedł dla nich niedobry czas.... Quote
danka4u1 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Grubciu.... bądź szczęśliwy za TM, w krainie spokoju,radości psiej i zdrowia. Mnie boli Twoje odejście od nas.....nic to. Taki nasz ludzki los. Quote
Monika z Katowic Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Oj! Grubciu [*]... :(:-(:-(:-(:-(:-( Oj! Grubolku [*]... :(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
magdyska25 Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Posłuchajcie Kochani. Dzięki Waszemu wsparciu na koncie Grubcia zostało ponad 500 zł. (wszystko w 2 poście) + prawie cały worek 15 kg. karmy. Jego już nie ma.......ale pewnie z chęcią chciałby pomóc swoim innym, psim kolegą. Może podzielimy te pieniądze i wesprzemy nie jednego psa? albo całość przekażemy na jakąś słuszną sprawę? Co Wy na to? Macie jakieś propozycje? Aaa i co do karmy. Myślę, żeby przekazać ją koledze Grubcia z tego samego hotelu a mianowicie Lennonowi (podopieczny Dady). Dobrze? Quote
bumel Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 magdyska25 napisał(a):Posłuchajcie Kochani. Dzięki Waszemu wsparciu na koncie Grubcia zostało ponad 500 zł. (wszystko w 2 poście) + prawie cały worek 15 kg. karmy. Jego już nie ma.......ale pewnie z chęcią chciałby pomóc swoim innym, psim kolegą. Może podzielimy te pieniądze i wesprzemy nie jednego psa? albo całość przekażemy na jakąś słuszną sprawę? Co Wy na to? Macie jakieś propozycje? Może podzielić pieniądze pomiędzy innych paluchowych seniorów w potrzebie? Quote
justynaz87 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Grubciu... O jednego super psiaka mniej na świecie :( . Cieszę się jednak, że byłeś i odszedłeś w takim przyjaznym miejscu. Jako kandydata na pomoc zaproponuję owczarka z Palucha, który też zaczyna nowe, lepsze życie w hoteliku. W schronisku miał min szanse na adopcję DUKE Quote
Dada M Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Myślę, że najlepiej będzie, jeśli podzielimy te pieniądze pomiędzy paluchowych seniorów, z których wielu straciło deklarowiczów, wielu choruje - i każdy grosz ma ogromne znaczenie. To psiaki, które najbardziej potrzebują pomocy: - Jaśmin - chory na nowotwór, brak deklaracji, pod opieką Morisowej - Krecik - znikome deklaracje (albo brak ?), pod opieką APSY - Megi - w tym miesiącu na badania i leki potrzebne było ponad 300 zł, jesteśmy sporo na minusie, pod moją opieką - Duke - świeżo po zabraniu ze schroniska, potrzebuje funduszy na badania Poza tym trzeba sprawdzić, czy Malibu przebywająca w BDT u Morisowej nie ma jakichś długów za badania i czy czegoś jej nie potrzeba. Karma i niewykorzystana przez Grubcia (brzmi okropnie, wiem :shake:) część opłaty hotelowej za okres 8.04-7.05 będą ogromną pomocą dla Lennona, bo jego sytuacja finansowa jest bardzo nieciekawa. Co wy na to ? Mam teraz bardzo słabe łącze, więc linki do wątków wstawię jutro. Quote
Monika z Katowic Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Jestem za! Bardzo dobry i mądry podział finansów... Kochany Grubcio [*] pomoże w ten sposób swoim braciom z Palucha. Tak mi smutno, tak mi Grubcio nadal "siedzi" w sercu. :(:(:( Quote
danka4u1 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Monika z Katowic napisał(a):Tak mi smutno, tak mi Grubcio nadal "siedzi" w sercu. :(:(:( Mnie też...:-( Quote
Radek Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Dada M napisał(a):Myślę, że najlepiej będzie, jeśli podzielimy te pieniądze pomiędzy paluchowych seniorów, z których wielu straciło deklarowiczów, wielu choruje - i każdy grosz ma ogromne znaczenie. Myślę, że to dobry pomysł. Quote
Ninti Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Popieram. Grubciu... odpoczywaj, Kochany... Ważne, że wiesz, że można być kochanym psem, mieć swojego dobrego ludzia. Dziękuję, Pani Asiu :calus: Quote
MagdaNS Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Ja też jestem za przekazaniem karmy i części finansów dla Lenona, który razem z Grubciem wychodził za schroniskowe mury.... Quote
Recommended Posts