Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śpij spokojnie Grubolku :(
Dobrze tylko, że odszedł wśród dobrych ludzi, miał do końca ciepłą dłoń i życzliwe serce obok siebie.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żegnaj! Żegnaj kochany Grubciu

• ... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

• [FONT=Comic Sans MS]Czy dotarłeś bezpiecznie, kochany,
    po drabinie z bielutkich obłoków
    do tęczowej, świetlistej bramy?
    Jest uchylona, choć nie słychać Twych kroków.[/FONT]

Posted

Teraz dowiedziałem się, że Grubcia już tu nie ma... Pamiętam tę piękną akcję wyciągania go ze schronu. Wiele staruszków ostatnio odeszło. Aura? Widać, nadszedł dla nich niedobry czas....

Posted

Posłuchajcie Kochani.
    Dzięki Waszemu wsparciu na koncie Grubcia zostało ponad 500 zł. (wszystko w 2 poście) + prawie cały worek 15 kg. karmy.
    Jego już nie ma.......ale pewnie z chęcią chciałby pomóc swoim innym, psim kolegą.
    Może podzielimy te pieniądze i wesprzemy nie jednego psa? albo całość przekażemy na jakąś słuszną sprawę?
    Co Wy na to? Macie jakieś propozycje?

Aaa i co do karmy. Myślę, żeby przekazać ją koledze Grubcia z tego samego hotelu a mianowicie Lennonowi (podopieczny Dady).
    Dobrze?

Posted

magdyska25 napisał(a):
    Posłuchajcie Kochani.
    Dzięki Waszemu wsparciu na koncie Grubcia zostało ponad 500 zł. (wszystko w 2 poście) + prawie cały worek 15 kg. karmy.
    Jego już nie ma.......ale pewnie z chęcią chciałby pomóc swoim innym, psim kolegą.
    Może podzielimy te pieniądze i wesprzemy nie jednego psa? albo całość przekażemy na jakąś słuszną sprawę?
    Co Wy na to? Macie jakieś propozycje?

Może podzielić pieniądze pomiędzy innych paluchowych seniorów w potrzebie?

Posted

Grubciu... O jednego super psiaka mniej na świecie :( . Cieszę się jednak, że byłeś i odszedłeś w takim przyjaznym miejscu.

Jako kandydata na pomoc zaproponuję owczarka z Palucha, który też zaczyna nowe, lepsze życie w hoteliku. W schronisku miał min szanse na adopcję DUKE

Posted

Myślę, że najlepiej będzie, jeśli podzielimy te pieniądze pomiędzy paluchowych seniorów, z których wielu straciło deklarowiczów, wielu choruje - i każdy grosz ma ogromne znaczenie.

To psiaki, które najbardziej potrzebują pomocy:

- Jaśmin - chory na nowotwór, brak deklaracji, pod opieką Morisowej
    - Krecik - znikome deklaracje (albo brak ?), pod opieką APSY
    - Megi - w tym miesiącu na badania i leki potrzebne było ponad 300 zł, jesteśmy sporo na minusie, pod moją opieką
    - Duke - świeżo po zabraniu ze schroniska, potrzebuje funduszy na badania

Poza tym trzeba sprawdzić, czy Malibu przebywająca w BDT u Morisowej nie ma jakichś długów za badania i czy czegoś jej nie potrzeba.

Karma i niewykorzystana przez Grubcia (brzmi okropnie, wiem :shake:) część opłaty hotelowej za okres 8.04-7.05 będą ogromną pomocą dla Lennona, bo jego sytuacja finansowa jest bardzo nieciekawa.

Co wy na to ?

Mam teraz bardzo słabe łącze, więc linki do wątków wstawię jutro.

Posted

Dada M napisał(a):
    Myślę, że najlepiej będzie, jeśli podzielimy te pieniądze pomiędzy paluchowych seniorów, z których wielu straciło deklarowiczów, wielu choruje - i każdy grosz ma ogromne znaczenie.

Myślę, że to dobry pomysł.

Posted

Popieram.
    Grubciu... odpoczywaj, Kochany... Ważne, że wiesz, że można być kochanym psem, mieć swojego dobrego ludzia.
    Dziękuję, Pani Asiu :calus: