Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

terier napisał(a):
Grubcio ostatnio czuje się dobrze, co prawda potrzebuje pomocy przy wstawaniu, ale jak już stanie na swoich łapciach to bardzo chętnie sobie spaceruje i węszy z zainetresowaniem :) a później grzecznie podąża za michą na swoje legowisko :)

Spacerek i jedzenie. Tak trzymać Grubciu kochany! :)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Spacerek i jedzenie

I jakby dodać jeszcze pogłaskanie od czasu do czasu, to już pełnia szczęścia:)

Posted

Dzisiaj Grubcio bardzo słaby. Tylko leży, nie chciał jeść. Mial już kilka takich akcji, ale taki slaby jeszcze nie był. Ma wygodnie i myślę, że nie odczuwa jakiegoś bólu.Wyrażnie zadowolony z głaskania. Więcej nic nie wymyślimy.

Posted

[quote name='hotelterier5']Dzisiaj Grubcio bardzo słaby. Tylko leży, nie chciał jeść. Mial już kilka takich akcji, ale taki slaby jeszcze nie był. Ma wygodnie i myślę, że nie odczuwa jakiegoś bólu.Wyrażnie zadowolony z głaskania. Więcej nic nie wymyślimy.

Grubciu kochany! Wiosna! Wiosna!
Bierz się do życia staruszku.

Posted

Grubciu, to Ty jednak charakterniak jesteś :). Jak wkurzający koledzy mają Cię motywować do życia to więcej takich poprosimy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='hotelterier5']Grubcio znowu wsród żywych;tak wkurzył go Tobi, że wstał sam pierwszy raz od dłuższego czasu! i zaliczył spory spacerek bez plątania łapek! Normalnie karuzela.

Ciesz się z życia !!!
Oj tak- miał bardzo dużą motywację ;)

A ja znowu dziękuję za wpłaty:

Malibo57- 100 zł.
Monika z Katowic- 40 zł.