owczarko maniaczka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Hm... pierwszy raz dodaje foty więc jak nie wyjdzie to nie miejcie mi tego za złe :eviltong: Quote
owczarko maniaczka Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 jutro coś więcej o nim. spadam papa Quote
owczarko maniaczka Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 z pseudohodowli. mieszkał w budzie kilkanaście metrów od domu. był cały w pchłach i robakach. cudem udało nam sie uratować jego i dwa inne szczeniaczki. trzy zmarły. cztery suki i dwa psy były uwiązane na krowim łańcuchu do bud jeśli można tak to nazwać. suke jedną wyciągneliśmy reszty właściciel nie chciał dać. suczka i szczeniaki są teraz nowym domu wysterylizowane. przypuszczam że to psy w typie szpica niemickiego. dwie suki były białe jedna czarna i jedna łaciata pies był łaciaty. wszystkie kudłate. Quote
QQk Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Za takie coś, rżnąć ch.. tępym nożem i solić. Quote
owczarko maniaczka Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 nikt nas nie odwiedza.... Quote
owczarko maniaczka Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Astor po 2 godzinnym czesaniu ;) Quote
QQk Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Jaką on ma śliczną buźkę :) Zrób sobie banerek z linkiem do galerii, poodwiedzaj inne, skomentuj zdjęcia, no i wstaw więcej fotek Astora ;) Quote
owczarko maniaczka Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 nie bardzo umiem robić baner.... jak się go robi? Quote
QQk Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Najprościej to zmniejszyć zdjęcie do określonych rozmiarów i wkleić w swój profil. A jak taki ładniejszy to trzeba zagadać do specjalistki na 100% pomoże Quote
owczarko maniaczka Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 dawno tu nie byłam i trrochę galerie musze uzupełnić Astor to piesek w typie szpica włoskiego. Pochodzi z pseudohodowli tej rasy. Jest wyjątkowy. Ćwiczymy po trochę dog dancing, agility i zaczynamy dopiero frisbee. Idzie mu to nawet dobrze :D. Myślę, że kiedyś uda nam się wziąć udział w jakichś zawodach. Ale to kiedyś. Na razie się tylko się kształcimy. Odwiedzajcie nas =D. Quote
Recommended Posts