JPo Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 ZUZIU - wszystkiego naj, naj, naj radośniejszego :new-bday: ________________ :BIG: _________________ :tort: :laola: podwójne kiełki Zuzi :( Quote
melinda:-) Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 ehheeh Melinda spi tak samo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i jeszce czasami ma lapki przednie do gory wyciagniete Quote
marlena924 Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Niesforna Zuzia :lol: :):):) Super foteczki :):) Mogłabyś mi zrobić zdjątko Tofficzka w takiej ramce :)? http://img92.imageshack.us/img92/469/38pn.jpg :) Quote
Magda Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='JPo'] A to ci dziewucha! Ladnie to tak krzyczec na pania?:mad::evil_lol: Quote
JPo Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Kilka zdjęć mojego rozczochrańca :D ja też chcę na rowerek, ja też... Quote
marlena924 Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Śliczne foteczki :multi: :multi: :multi: A te ramki dodają jeszcze większego uroku Zuzannie :loveu: Quote
JPo Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 Zuzia jest już kobietą - właśnie dostała pierwszej cieczki A tak wogóle to ostatni tydzień był okropny - Zuzia się przeziębiła śpiąc w przeciągu (innego wytłumaczenia nie znajduję) i dostawała zastrzyki - biedulka. Ale była dzielna, bo tylko troszkę popiskiwała (jak miała 8 tygodni i dostawała zastrzyki na świerzbowca to tak wrzeszczała, że chyba w promieniu kilometra ją było słychać). Teraz jest już OK A to dzisiejsze zdjątka - mało bo modelka nie pozwalała sie sfotografować - jak zobaczyła aparat w ręce to uciekała albo odwracała sie do mnie tyłkiem :lol: Quote
JPo Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 Zuzia po przebudzeniu .... (do spania rozpuszczam jej włoski) Quote
nataliyka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 JPo napisał(a):Zuzia po przebudzeniu .... Halo,kto zgasił światło?:evil_lol: Quote
AlKil Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Gratulujemy Zuzi -kobiecie pierwszej cieczki!!!!:lol: Quote
JPo Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Zuziolek znów coś niedomaga. Bardzo beee kupki robi. Byłysmy u weta, zbadał ją i nic nie stwierdzil. Jedyne podejrzenie to wpływ cieczki (suczka kumpeli też tak przechodziła pierwszą cieczkę).... Quote
JPo Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Dzisiejsze, działkowe zdjątka Zuziaka obchód włości ... :D troszkę się zmęczyła ... :D w pełnym biegu ... :D Zuzia z przyjaciółką Maksiową - dzielimy się nawet marchewką ... :D Quote
JPo Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Znów była wizyta u weta - kolejne rozwolnionko, ale już nie takie bardzo - to wina cieczki !!! Zuziakowi bardzo gorąco - ucieka nawet z łóżeczka i śpi na gołej podlodze - tak do 3 bo potem daje nura do pańci na wyrko :D 8-07-06 Lubię się przytulić do nogi - z braku pańci może być noga od ławy :D 10-07-06 Jak nie do nogi to chociaż do pufy się poprzytulam :D 13-07-06 - zaraz po kąpieli, jeszcze nie całkiem sucha Moja ulubiona piłeczka... :D Quote
JPo Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 Zuziolek dziś kończy 8 miesięcy. Wszystkiego najlepszego skarbeńku. DUUUŻO zdrówka, żeby skończyły się sensacje brzuszkowe, mnóstwa nowych piłeczek do zabawy i nowych fajowych kumpeli i kumpli .... :Dog_run::Dog_run: :new-bday:_________________:tort:______________________:BIG: Quote
AlKil Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Życzenia dla wspaniałej Zuzanki!!!!! Całuski od Killusia!!!! Quote
Patikujek Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Baksik choć spóźniony skałada Zuzannie najwspanialsze życzonka:loveu: A Zuzia jest naprawdę śliczna(taka śliczna mordulka:):loveu: Quote
JPo Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 :iloveyou:Zuziaczek serdecznie dziękuje za życzonka:iloveyou: Quote
Recommended Posts