Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na działeczce.....

Na łonie babci :D

A teraz historia jednego posiłku i jednej łapki :D

Ooo cos do jedzenia widzę... (tylna łapka w górze)

Smakowitości... (tylna łapka nadal w górze)

Masz jeszcze troche tego dobrego? (A tylna łapka nie opada... :D )

Tylna łapka opadła po chwili - Zuzia udała się w stronę kocyka, aby wytrzeć pycholka po jedzeniu ..:D

Posted

To zdjątko jest z 21 maja 2006

"Kolorowe sny.."

A teraz już dzisiejsze:

Kilka dni temu obcięłam jej włoski na uszkach i łapeczkach, a dziś Zuzia ma rozpuszczone włoski i zaczesane do tyłu, jedynie spineczka podtrzymuje te spadajace na oczka.

Posted

Kilka świeżych zdjątek

"Zabawa z małpką"

"To moja piłka - nie oddam.."

"No rzuć ją, rzuć wreszcie .."

"Jak pięknie pachną"

"Aaa-psik!!!"

Posted

Jak te nasze yoreczki kochają działeczki :):) Mój piesek uwielbia, gdy jeździmy na działkę :multi: . Lubi też niszczyć kwiaty :diabloti: Śliczne foteczki, proszę mi tu natychmiast Zuzkę ucałować

Posted

Zuzia na działeczce jest sliczniutka-jak fajnie sobie chodzi i oglada wszystko dookoła-sprawdza czy Pancia wszystko dobrze zrobiła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Dobrze ze juz jest ciepło to nasze yoraski moge czesciej i na dłuze spacery wychodzic
pozdrawiamy i całuski dla zuzki

Posted

melinda:-) napisał(a):
Zuzia na działeczce jest sliczniutka-jak fajnie sobie chodzi i oglada wszystko dookoła-sprawdza czy Pancia wszystko dobrze zrobiła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Dobrze ze juz jest ciepło to nasze yoraski moge czesciej i na dłuze spacery wychodzic
pozdrawiamy i całuski dla zuzki

Hmm...ciepło? Nie wiem jak u Was, ale u mnie już chyba od dwóch tygodni pogoda pod psem :-(

Posted

[quote name='JPo']

Widzę,że Zuzia też lubi rzodkiewki:lol: Molly jest na tyle bezczelna,że sama je sobie wykopuje z ogródka,wcina i chowa pod magnolią nać,żebyśmy nie wiedzieli,że podkrada nasze rzodkiewki:p Aż strach pomyśleć co będzie jak poziomki dojrzeją:cool3:

Posted

Zuzia uwielbia rzodkiewki. najpierw bawi sie nią jak kot, podrzuca, turla, skacze a potem .... wygryza tylko biały miąższ ze środka a czerwoną skórkę zostawia :D
Na działce jeszcze nie jest tak oblatana (a może jeszcze za młoda i za głupia), żeby sama wykopywać rzodkiewki, ale poziomki i truskawki to już wyczaiła i wcina prosto z krzaka :D