AlKil Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Wszystkiego najlepszego Zuziu!!! Jesteś młodsza od Killerka o 1 dzień! :BIG::BIG::BIG::laola::BIG::BIG::BIG: Quote
Magda Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Wszystkiego najlepszego!!:multi::multi: Duza z niej panna Quote
melinda:-) Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 wielkie buziaczki w pyszczek dla Zuzi przesyłaja Melinda i Gino i ich Pancia;) :new-bday: :new-bday: Quote
nataliyka Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='JPo'] Ależ ona nadal wygląda jak słodki szczeniaczek:loveu: Aż trudno uwierzyć,że ma już pół roczku:laugh2_2: Quote
JPo Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Na działeczce..... Na łonie babci :D A teraz historia jednego posiłku i jednej łapki :D Ooo cos do jedzenia widzę... (tylna łapka w górze) Smakowitości... (tylna łapka nadal w górze) Masz jeszcze troche tego dobrego? (A tylna łapka nie opada... :D ) Tylna łapka opadła po chwili - Zuzia udała się w stronę kocyka, aby wytrzeć pycholka po jedzeniu ..:D Quote
JPo Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 To zdjątko jest z 21 maja 2006 "Kolorowe sny.." A teraz już dzisiejsze: Kilka dni temu obcięłam jej włoski na uszkach i łapeczkach, a dziś Zuzia ma rozpuszczone włoski i zaczesane do tyłu, jedynie spineczka podtrzymuje te spadajace na oczka. Quote
marlena924 Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Ale ona słodziutka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
JPo Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Kilka świeżych zdjątek "Zabawa z małpką" "To moja piłka - nie oddam.." "No rzuć ją, rzuć wreszcie .." "Jak pięknie pachną" "Aaa-psik!!!" Quote
nataliyka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='JPo'] "Aaa-psik!!!" Zuzia jak widać lubi kwiatki:lol: Quote
JPo Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Zdjątka z wypadu na działeczkę :bluepaw: :Dog_run::bluepaw: Quote
marlena924 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Jak te nasze yoreczki kochają działeczki :):) Mój piesek uwielbia, gdy jeździmy na działkę :multi: . Lubi też niszczyć kwiaty :diabloti: Śliczne foteczki, proszę mi tu natychmiast Zuzkę ucałować Quote
marlena924 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='JPo']Zuzka ucałowana w sam pycholek :D Fajniutko :multi: :razz: :lol: Quote
melinda:-) Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Zuzia na działeczce jest sliczniutka-jak fajnie sobie chodzi i oglada wszystko dookoła-sprawdza czy Pancia wszystko dobrze zrobiła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobrze ze juz jest ciepło to nasze yoraski moge czesciej i na dłuze spacery wychodzic pozdrawiamy i całuski dla zuzki Quote
marlena924 Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 melinda:-) napisał(a):Zuzia na działeczce jest sliczniutka-jak fajnie sobie chodzi i oglada wszystko dookoła-sprawdza czy Pancia wszystko dobrze zrobiła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobrze ze juz jest ciepło to nasze yoraski moge czesciej i na dłuze spacery wychodzic pozdrawiamy i całuski dla zuzki Hmm...ciepło? Nie wiem jak u Was, ale u mnie już chyba od dwóch tygodni pogoda pod psem :-( Quote
Magda Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='JPo']Zdjątka z wypadu na działeczkę :bluepaw: :Dog_run::bluepaw: Slicznie jej na tle zieleni:loveu::loveu: Quote
JPo Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Zuzia już nie rośnie :multi: hura :loveu: :kiss_2: :iloveyou: Quote
AlKil Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 no nareszcie nowe zdjęcia Zuzi...:loveu::loveu::loveu: Quote
nataliyka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='JPo'] Widzę,że Zuzia też lubi rzodkiewki:lol: Molly jest na tyle bezczelna,że sama je sobie wykopuje z ogródka,wcina i chowa pod magnolią nać,żebyśmy nie wiedzieli,że podkrada nasze rzodkiewki:p Aż strach pomyśleć co będzie jak poziomki dojrzeją:cool3: Quote
JPo Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Zuzia uwielbia rzodkiewki. najpierw bawi sie nią jak kot, podrzuca, turla, skacze a potem .... wygryza tylko biały miąższ ze środka a czerwoną skórkę zostawia :D Na działce jeszcze nie jest tak oblatana (a może jeszcze za młoda i za głupia), żeby sama wykopywać rzodkiewki, ale poziomki i truskawki to już wyczaiła i wcina prosto z krzaka :D Quote
JPo Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 Zuzia i jej najwspanialsze, najprzepyszniejsze i tak cudownie śmierdzące świńsie ucho :D Quote
Recommended Posts