nikusia Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Psinka super!!!! Fotki też!!!!!! :loveu: A w jakim programie obrabiacie zdjęcia? Quote
Agga Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Urocze Maleństwo :loveu: Alu wyjęłaś mi to z ust. Nie moge się napatrzec na zdjęcia. takie maleńtwo...:loveu: Quote
JPo Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Dzięki, dzięki w imieniu Zuzi A zdjęcia obrabiam w Paint Shop Pro Quote
Daga_i_Oskar Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 śliczna ta Zuzanna, prosze ja wycałowac od Oskarcia :buzi: Quote
JPo Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Dziękuję za słowa uznania. Zuzia wycałowana w pysiolek. 11.03.06 ... a my sie kochamy jak dwa aniołki ... Quote
JPo Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 a to dla porównania z tą samą zabawką - jak miała 8 tygodni Zuzia i jej zabawki Quote
Patka Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 a takie maleństwo trzeba fotkowac dzień w dzień :lol: Quote
JPo Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 Hurrrraa - waga się troszkę zatrzymała - a już myslałam, że mi wyrośnie długowłosy dog :) No to nowa porcja zdjęć - jeszcze ciepłe :) To złapane jak Zuźka uskuteczniała "wariaczkę" - tzn. szalony bieg Zuzia ma nowy sweterek - taki troszkę wiosenny :) Quote
JPo Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 Nowe zdjątka Zuzi - tradycyjnie z okazji 20 tygodnia życia dostała nową sukieneczkę :) Quote
Basia&Safi Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 jej nowy Yorus :):):):) ale sliczne sloneczko malenkie :) Quote
SwEet_LiLi Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Może jakieś foteczki sie zapodziały ?/ :evil_lol: Quote
JPo Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 Najlepsza pozycja do wyglądania przez okienko - tak zwana "Na babcinym cycu" :) Na łonie natury: Zuzia przymierza sweterek zrobiony dla Jerrusia - troszkę na nią za mały ... :) Quote
SwEet_LiLi Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 No prosze jakieś Fotaski się znalazły :cool3: Zuziolek już duży :loveu: Quote
kalina. Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 jaki śliczny pesek i jaki piękny ten niebieski sweterek!!!! Quote
AlKil Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Na każdy dzień tygodnia inny sweterek...:cool3: Jaka modelka z tej Zuzi:lol: Quote
JPo Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 :new-bday: :tort: :BIG: Zuzia ma nowy domek - stary był już za mały i czasami wyglądała jak ślimak - chodziła z domkiem na plecach :) Zuzia z ulubionym misiaczkiem.. oddaj to moje ... :) znudziło mi się ... no, dalej - baw się ze mną ... Quote
JPo Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Moja dziewczynka była dziś u fryzjera. To było takie cięcie kosmetyczne, bo chcemy jej włoski zapuszczać na półdługie. Chyba, że będzie bardzo gorące lato, to nie będę jej męczyć i zetnę ją na krótko. Miała przycinane włoski na uszkach, łapkach, koło tyłeczka i pod brzuszkiem. Te zdjęcia są robione po całym dniu szaleństw na działce, więc z wyczesanej fryzurki już nic nie zostało :puppydog:. :Dog_run: Porobiłam parę zdjątek, aby zapamiętać jak wyglądają łapki i uszka zaraz po cięciu, bo może kiedyś będę ją ścinać sama. uszka i łapeczki z przodu z profilu :) tylne nóżki (pupa uciekła z obiektywu :lol: ) uszki od tyłu rozczochrany wojownik (ale łapkę widać wyraźnie) Quote
Recommended Posts