JPo Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 24-07-06 Śpiąca Królewna 30-07-06 Zuzia ze szczurką Zochą :) Zuzia i kosteczka Z tego upału chyba pochorowała mi się królisia - nic nie je i nie pije, prawie nie reaguje na nic - wet zbadał i nic nie stwierdził (a właściwie, że ma za niską temperaturę) ale dał antybiotyk - niby jest troszkę lepiej, bo ma "żywsze" oczka i nawet wypiła dwa łyczki wody ... Quote
JPo Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 A może truskaweczkę? - eee tam za małe :) Nie ma, nie ma, wody na pustyni.... Nawet trawka już się zsiankowala :( 4-08-06 Quote
Patikujek Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Ona jest urocza tylko czemu prawie nikt tu nie zagląda:( Quote
JPo Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Chyba nas nie lubią :) Może dlatego, że są wakacje i ludzie powyjeżdżali i nie mają dostępu do neta? Quote
AlKil Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='JPo']Niestety Zuzia znów przytyła :) /quote] A to z Zuzanki łakomczuszek!:loveu: Zuziu, nalepsze życzenia od Killerka!!! Quote
JPo Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Zuzia skończyła 9 miesięcy :BIG: :new-bday: :BIG: [SIZE=2]Z tej okazji pojechaliśmy na wieś. [SIZE=2]Niestety nie mam żadnych fotek z tego wypadu, bo kurcze, zapomniałam aparatu :([SIZE=2] Trochę się bałam podróży, bo Zuzia miała bardzo silną chorobę lokomocyjną - jak jechaliśmy na święta wielkanocne to na odcinku 60 km 3 x oddała, chociaż robiliśmy postoje, żeby dziewczynka odpoczęła... No ale teraz przejechała 25 km bez żadnych sensacji. Hura, hura, huuuraaa - będziemy mogły się wybrać do fryzjera do Wrocławia, i pani doradzi jaki szamponik i odżywki stosować.... Teraz używam IVSanBernarda ale nie do końca jestem zadowolona, miałam wczesniej Gottlieba i byl, w porównaniu z tym, rewelacyjny. Mimo, iż dużo tańszy. Zdjątka Zuzi przerobione w PSP Quote
Pati i Daisy Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Witam wszystkich jako nawa w galeryjce!:p Wszystkiego najlepszego dla Zuzi za skończone 9 miesięcy!!!:laola: :klacz: Fajne fotki i piękna Zuzia;) Ucałuj ślicznotkę:loveu: Pozdrawiam. Quote
JPo Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Witaj Pati i Daisy - Zuziowy pucholek wyciumkany :) 23-08-06 24-08-06 Ale duże jeżyny!!! ale niedojrzałe :( A może by tak śliweczkę? Quote
JPo Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 jestem trochę zła.... wcięło wszystkie wcześniejsze zdjęcia Zuziaczka... Co to za galeria bez zdjęć? - a drugi raz wstawiać tyle zdjęć .... to ja chyba dziękuję... Quote
AlKil Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Witaj Zuziu! Z okazji Twojego jutrzejszego święta składamy Ci już dzisiaj moc życzeń! Zdrówka, pomyślności i morza wielkich kości!!! Quote
JPo Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 wprawdzie już nie wstawiam żadnych zdjęć do tej galerii ale jutro jedziemy do fryzjera i Zuzia juz nigdy nie będzie taka sama ... Quote
Recommended Posts