Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

24-07-06

Śpiąca Królewna

30-07-06

Zuzia ze szczurką Zochą :)

Zuzia i kosteczka

Z tego upału chyba pochorowała mi się królisia - nic nie je i nie pije, prawie nie reaguje na nic - wet zbadał i nic nie stwierdził (a właściwie, że ma za niską temperaturę) ale dał antybiotyk - niby jest troszkę lepiej, bo ma "żywsze" oczka i nawet wypiła dwa łyczki wody ...

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A może truskaweczkę? - eee tam za małe :)

Nie ma, nie ma, wody na pustyni....

Nawet trawka już się zsiankowala :(

4-08-06

Posted

Zuzia skończyła 9 miesięcy
:BIG: :new-bday: :BIG:

[SIZE=2]Z tej okazji pojechaliśmy na wieś.
[SIZE=2]Niestety nie mam żadnych fotek z tego wypadu, bo kurcze, zapomniałam aparatu :([SIZE=2] Trochę się bałam podróży, bo Zuzia miała bardzo silną chorobę lokomocyjną - jak jechaliśmy na święta wielkanocne to na odcinku 60 km 3 x oddała, chociaż robiliśmy postoje, żeby dziewczynka odpoczęła... No ale teraz przejechała 25 km bez żadnych sensacji.
Hura, hura, huuuraaa - będziemy mogły się wybrać do fryzjera do Wrocławia, i pani doradzi jaki szamponik i odżywki stosować.... Teraz używam IVSanBernarda ale nie do końca jestem zadowolona, miałam wczesniej Gottlieba i byl, w porównaniu z tym, rewelacyjny. Mimo, iż dużo tańszy.

Zdjątka Zuzi przerobione w PSP

Posted

Witaj Pati i Daisy - Zuziowy pucholek wyciumkany :)

23-08-06

24-08-06

Ale duże jeżyny!!! ale niedojrzałe :(

A może by tak śliweczkę?

• 3 weeks later...
Posted

jestem trochę zła....
wcięło wszystkie wcześniejsze zdjęcia Zuziaczka...
Co to za galeria bez zdjęć? - a drugi raz wstawiać tyle zdjęć .... to ja chyba dziękuję...

• 2 months later...
  • 4 months later...
Posted

wprawdzie już nie wstawiam żadnych zdjęć do tej galerii ale jutro jedziemy do fryzjera i Zuzia juz nigdy nie będzie taka sama ...