Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a no, niestety

pani najpierw gubi nieoznaczonego psa
za co grozi mandat do 250 zł z art 77 kw
a potem PO MIESIĄCU sie kłóci, że bezprawnie się jej go (BEZDOMNEGO!!) wykastrowało ;)

ludzie są dziiiiwni...

ale dla dobra sprawy na razie nie mowie nic wiecej, bo w sumie nie wiem jak to sie teraz toczy.

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mru']a no, niestety

pani najpierw gubi nieoznaczonego psa
za co grozi mandat do 250 zł z art 77 kw
a potem PO MIESIĄCU sie kłóci, że bezprawnie się jej go (BEZDOMNEGO!!) wykastrowało ;)

ludzie są dziiiiwni...

ale dla dobra sprawy na razie nie mowie nic wiecej, bo w sumie nie wiem jak to sie teraz toczy.[/QUOTE]

ręce opadają ... :/

Posted

[quote name='fikusna_joanna']

Póki co Vigo jeszcze u nas, Bonitta mu dokucza, więc nie wiem, czy będzie chciał u nas zostać:P
dobrze że dokucza a nie gryzie :) to się ceni:evil_lol:
co on jej robi :crazyeye:

Posted

[quote name='fikusna_joanna']

Póki co Vigo jeszcze u nas, Bonitta mu dokucza, więc nie wiem, czy będzie chciał u nas zostać:P

Bo z reguły baby są humorzaste, a powinny przykład dawać :evil_lol: A może to początek miłości? :evil_lol:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: A to dlaczego??? A czy to przynajmniej "dobrzy" właściciele? Boję się czy będzie mu tak tam dobrze jak u Ciebie Joasiu??? :shake::roll:

Posted

Kapsel napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: A to dlaczego??? A czy to przynajmniej "dobrzy" właściciele? Boję się czy będzie mu tak tam dobrze jak u Ciebie Joasiu??? :shake::roll:

No bo oni są jego prawowitymi właścicielami.. jeszcze zobaczymy jak dokładnie to wszystko zostanie rozwiązane.

Posted

Dzieci tęsknią jak Viga nie ma, a za dwa dni jest to samo.... mówię to z doświadczenia życiowego... to właściciele muszą nie ze względu na dzieci chcieć go z powrotem, tylko ze względu, że im był bardzo bliski, że go kochają, że się nim będą zajmować, opiekować i chronić! A czy tak naprawdę jest?

Posted

no mam nadzieję, że się nim dobrze opiekują i że go kochają. W końcu go szukali. A to, że im raz uciekł to jeszcze nie znaczy, że są w ogóle złymi opiekunami. Nie wszystko da się z góry przewidzieć. Mam nadzieję, że teraz będą ostrożniejsi :)
Vigo wraca do swojego domku, za którym pewnie tęsknił. To chyba dobrze :)

Posted

fikusna_joanna napisał(a):
Na to wygląda, podobno dzieci tęsknią a koszta leczenia i pobytu w klinice "nie zrobiły na właścicielu wrażenia". Mam nadzieję, że tym razem będą się lepiej opiekować Vigiem i już nigdy nie ucieknie.

Joasiu Viguś wrócił do właścicieli, czy jeszcze jest u Ciebie? :lol: