Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zobaczysz jak szybko pokochasz Kasi. Moim pierwszym pieskiem byl Alex, po jakims czasie kupilam Suzi i na poczatku ciezko bylo mi sie do niej przyzwyczaic, caly czas faworyzowalam we wszystkim Alexa. Moja mama tez sie zastanawiala czy ja pokocha, poniewaz Suzi z charakteru byla zupelnie inna, a teraz nie wyobrazamy sobie wszyscy zycia bez niej.

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BArdzo wspolczuje, to naprawde przykre.To oczywiste, ze bedziesz tesknic, ze bedzie Ci smutno- załoba jest naturalna.Mysle, ze nowy piesek bardzo Ci pomoze.POwinnas sie nim cieszyc i nie miec absolutnie poczucia winy, ze masz juz nowego pupilka.Lili zyla krótko, ale byla kochana- to najwazniejsze.

Posted

To bardzo smutne co spotkało LILI -domyślam się jak bardzo Ci ciężko .
Dobrze się stało ,że tak szybko masz drugą sunię -napewno łatwiej przez to przejdziesz . Pozdrawiam ,trzymaj się .

Posted

Zajmnij sie nowym szczeniaczkiem jak tylko możesz -poczekaj jeszcze troszke a zobaczysz że smutek zmniejszy sie ,w raz z rozwojem pieskem zobaczysz jak zaczniesz i ją mocno kochać i stanie sie naprawde tą kochaną psinką-na wszystko potrzebny jest czas-i wiem że nie zapomnisz o Lilusi ale ona juz ma sie dobrze i kolej na następny etap w życiu -daj jej duuużo ciepła i w żaden sposób nie odtrącaj że to nie jest lili.Pozdrawiam raz jeszcze i trzymaj sie jak tylko możesz i kochaj nowego członka rodzinki a nawet bardziej jak możesz.

Posted

Alex_i_Suzi napisał(a):
Zobaczysz jak szybko pokochasz Kasi. Moim pierwszym pieskiem byl Alex, po jakims czasie kupilam Suzi i na poczatku ciezko bylo mi sie do niej przyzwyczaic, caly czas faworyzowalam we wszystkim Alexa. Moja mama tez sie zastanawiala czy ja pokocha, poniewaz Suzi z charakteru byla zupelnie inna, a teraz nie wyobrazamy sobie wszyscy zycia bez niej.

Ja miałam dokladnie to samo
tyle ze Tole wzielismy po ponad rocznym pobycie Tofika u nas
Nie moglam sie przelamac do Tolki pomimo ze była cudowna, maluska i kochana.
Ciagle sie balam ze Tofikowi bedzie przykro, nie umialam rowno rozkladac czulosci zeby bylo sprawiedliwie.
Na szczescie po paru dniach mi przeszlo a teraz mi strasznie glupio ze taka beznadziejna byłam :P
Za to teraz chyba Tolka dostaje wynagrodzenie bo jest bardziej przytulalska i sila rzeczy wiecej czulosci zbiera.
Tofik woli zeby go masowac niz głaskac i tulic :-)

Posted

[quote name='SwEet_LiLi']Do admina :

Wind czy moge mieć w podpisie w kalendarzyki ?? Jeden który stanął w miejscu ... a Drugi Kasandry chodzący ..??

Nie chce wybierać ....pomiędzy imi dwoma ... Bo wiem że bardziej Kocham LILI !!!!!!!

Julitko i reszta ...

To pisałam w sensie że cieżko mi wybrać miedzy trikecikiem LiLi a Kasandry ....

Ponieważ jak wywale LiLusiowy .... Bende sie z tym źle czuła .... Coś wykombinuje ....

Ps: Kasi czyje się dobrze zrobiłam już jej kilka fotek ...
Waży 1 kg , i ma OGROMNY apetyt ....

Oby jakiś smok mi nie wyrósł ;)

['] [SIZE=4]2 doba ...LiLusia Kocham Cie !! [']

Posted

Sabinka,sliczna ta Twoja sunia.Tylko Ty masz smutna minke.Nie martw sie,dajcie sobie czas...zobaczysz ze juz niedługo zrodzi sie miedzy Wami niezwykła więz,moze nawet silniejsza niz z Lili-jesli tylko dasz KASI szanse.Pomysle ze moze własnie tak miało byc?moze tak sie stało by Kasi mogła do Ciebie trafic?Lili biega teraz po zielonej łace i bedzie taki czas kiedy wskoczy w Twoje ramiona.Trzymaj sie!

Posted

Ciesze się że spodobał się wam mój mały szczeniorek ...

Tak się złożyło że w podkarpackiem mają ferie..więc ciocia z kuzynem przyjechali do nas na tydzień ... I ... Mam fachowy aparat ;) Oraz ciocie do robótek ręcznych Już wydziargała Kassi Jedną sukieneczke ...teraz konczy drugą .... i ma w planie jeszcze sweterek zrobić :crazyeye:

Chciałam was o coś zapytać ...

Ma któraś zdięcie ..małego psiaka Yoreczka z kopiowanym ogonkiem ??

Bo kasi NIESTETY ma kopiowany ... LiLusia nie miała ..i tak zastanawiam się czy on oby nie jest za krótki :mad:

i jeszcze coś ... Zauważyłam dziś ze Kasandra się trzęsie ?? Np niczym zaśnie ... Jak sobie leży to cała sie telepie..Napewno nie z zimna juz ją opatulałam przytulałam głaskałam ... Ni9e mam pojęcia co to może być ...??

Jak się bawi to jest Ok ...

Pozdraiwam

['] [SIZE=3]Pamiętam ... Na ZAWSZE !!

Posted

Ja niestety nie posiadam fotki na której dobrze widać ogonek Noddiego.. :shake:

Mój pies tak się trząs jak był przeziebiony- szczególnie w nocy i właśnie we śnie.
A jak ją ogrzejesz to nie przestaje?:roll:

Posted

Alex i Suzi maja kopiowane ogonki, Alex ma dluzszy ogonek od Suzi.

Alex:

Suzi:

[SIZE=2]Moim zdaniem im krotszy ogonek tym ladniejszy, mojej kolezanki suczka ma calkiem krotki i bardzo ladnie to wyglada.

Posted

Kasi jest sliczna!:loveu:
Sabinko glowa do gory;) Bedzie dobrze. Najwazniejsze, abys pamietala Lulunie.
A co z reszta szczeniaczkow? Znalazly domki?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...