Alex_i_Suzi Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Zobaczysz jak szybko pokochasz Kasi. Moim pierwszym pieskiem byl Alex, po jakims czasie kupilam Suzi i na poczatku ciezko bylo mi sie do niej przyzwyczaic, caly czas faworyzowalam we wszystkim Alexa. Moja mama tez sie zastanawiala czy ja pokocha, poniewaz Suzi z charakteru byla zupelnie inna, a teraz nie wyobrazamy sobie wszyscy zycia bez niej.
fragile Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 BArdzo wspolczuje, to naprawde przykre.To oczywiste, ze bedziesz tesknic, ze bedzie Ci smutno- załoba jest naturalna.Mysle, ze nowy piesek bardzo Ci pomoze.POwinnas sie nim cieszyc i nie miec absolutnie poczucia winy, ze masz juz nowego pupilka.Lili zyla krótko, ale byla kochana- to najwazniejsze.
madziulka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 To bardzo smutne co spotkało LILI -domyślam się jak bardzo Ci ciężko . Dobrze się stało ,że tak szybko masz drugą sunię -napewno łatwiej przez to przejdziesz . Pozdrawiam ,trzymaj się .
KARINA121 Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Zajmnij sie nowym szczeniaczkiem jak tylko możesz -poczekaj jeszcze troszke a zobaczysz że smutek zmniejszy sie ,w raz z rozwojem pieskem zobaczysz jak zaczniesz i ją mocno kochać i stanie sie naprawde tą kochaną psinką-na wszystko potrzebny jest czas-i wiem że nie zapomnisz o Lilusi ale ona juz ma sie dobrze i kolej na następny etap w życiu -daj jej duuużo ciepła i w żaden sposób nie odtrącaj że to nie jest lili.Pozdrawiam raz jeszcze i trzymaj sie jak tylko możesz i kochaj nowego członka rodzinki a nawet bardziej jak możesz.
julita104 Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Alex_i_Suzi napisał(a):Zobaczysz jak szybko pokochasz Kasi. Moim pierwszym pieskiem byl Alex, po jakims czasie kupilam Suzi i na poczatku ciezko bylo mi sie do niej przyzwyczaic, caly czas faworyzowalam we wszystkim Alexa. Moja mama tez sie zastanawiala czy ja pokocha, poniewaz Suzi z charakteru byla zupelnie inna, a teraz nie wyobrazamy sobie wszyscy zycia bez niej. Ja miałam dokladnie to samo tyle ze Tole wzielismy po ponad rocznym pobycie Tofika u nas Nie moglam sie przelamac do Tolki pomimo ze była cudowna, maluska i kochana. Ciagle sie balam ze Tofikowi bedzie przykro, nie umialam rowno rozkladac czulosci zeby bylo sprawiedliwie. Na szczescie po paru dniach mi przeszlo a teraz mi strasznie glupio ze taka beznadziejna byłam :P Za to teraz chyba Tolka dostaje wynagrodzenie bo jest bardziej przytulalska i sila rzeczy wiecej czulosci zbiera. Tofik woli zeby go masowac niz głaskac i tulic :-)
Alex_i_Suzi Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 julita104 U mnie byla dokladnie taka sama sytuacja :) Ale juz sie nauczylam dzielic milosc miedzy dwa pieski. Suzi taz jest wieksza przytulanka niz Alex.
marlena924 Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Fajnie, ze masz drugiego pieska :) To będzie Twoja druga LiLi :) Nie załamuj się...
SwEet_LiLi Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [quote name='SwEet_LiLi']Do admina : Wind czy moge mieć w podpisie w kalendarzyki ?? Jeden który stanął w miejscu ... a Drugi Kasandry chodzący ..?? Nie chce wybierać ....pomiędzy imi dwoma ... Bo wiem że bardziej Kocham LILI !!!!!!! Julitko i reszta ... To pisałam w sensie że cieżko mi wybrać miedzy trikecikiem LiLi a Kasandry .... Ponieważ jak wywale LiLusiowy .... Bende sie z tym źle czuła .... Coś wykombinuje .... Ps: Kasi czyje się dobrze zrobiłam już jej kilka fotek ... Waży 1 kg , i ma OGROMNY apetyt .... Oby jakiś smok mi nie wyrósł ;) ['] [SIZE=4]2 doba ...LiLusia Kocham Cie !! [']
marlena924 Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Oglądam sobię teraz galerię LiLi. Zaniedługo może powstanie galeria Kasandry? Nie martw się już :) Przyjdzie czas, w którym spotkacie się ponownie...
SwEet_LiLi Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Witam prosze kilka foteczek ...w ramach wdzięczności ...za wszystko ... Kasandra : Ja i Kasi : I tu : Moje miłości .. Tu Razem ...: I tu : Pozdrawiamy
Moniś Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Śliczniutkie maleństwo :loveu: Mam nadzieję, że szybko przywoła uśmiech na Twojej twarzyczce :buzi:
Alex_i_Suzi Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Jaka slodziutka, a jaki dlugasny ma jezorek (jak moja Suzi) :lol:
smart Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Piękna dziefffczynka..---->kochaj ją LiLi dla Ciebie [']
moniakmc Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Kasi jest naprawdę śliczna. Jak tak na nią patrzę to mam ochotę już teraz przynieść do domu kolejnego psiaka. Pinek miałby towarzystwo. ;)
edi,feti,gusia Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Sabinka,sliczna ta Twoja sunia.Tylko Ty masz smutna minke.Nie martw sie,dajcie sobie czas...zobaczysz ze juz niedługo zrodzi sie miedzy Wami niezwykła więz,moze nawet silniejsza niz z Lili-jesli tylko dasz KASI szanse.Pomysle ze moze własnie tak miało byc?moze tak sie stało by Kasi mogła do Ciebie trafic?Lili biega teraz po zielonej łace i bedzie taki czas kiedy wskoczy w Twoje ramiona.Trzymaj sie!
SwEet_LiLi Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Ciesze się że spodobał się wam mój mały szczeniorek ... Tak się złożyło że w podkarpackiem mają ferie..więc ciocia z kuzynem przyjechali do nas na tydzień ... I ... Mam fachowy aparat ;) Oraz ciocie do robótek ręcznych Już wydziargała Kassi Jedną sukieneczke ...teraz konczy drugą .... i ma w planie jeszcze sweterek zrobić :crazyeye: Chciałam was o coś zapytać ... Ma któraś zdięcie ..małego psiaka Yoreczka z kopiowanym ogonkiem ?? Bo kasi NIESTETY ma kopiowany ... LiLusia nie miała ..i tak zastanawiam się czy on oby nie jest za krótki :mad: i jeszcze coś ... Zauważyłam dziś ze Kasandra się trzęsie ?? Np niczym zaśnie ... Jak sobie leży to cała sie telepie..Napewno nie z zimna juz ją opatulałam przytulałam głaskałam ... Ni9e mam pojęcia co to może być ...?? Jak się bawi to jest Ok ... Pozdraiwam ['] [SIZE=3]Pamiętam ... Na ZAWSZE !!
Megula Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Witaj Sweet_LiLi. A to nie przypadkime (odpukac) nosówka? Moje pierwsze skojarzenie takie że to może choroba.
Moniś Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Ja niestety nie posiadam fotki na której dobrze widać ogonek Noddiego.. :shake: Mój pies tak się trząs jak był przeziebiony- szczególnie w nocy i właśnie we śnie. A jak ją ogrzejesz to nie przestaje?:roll:
Alex_i_Suzi Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Alex i Suzi maja kopiowane ogonki, Alex ma dluzszy ogonek od Suzi. Alex: Suzi: [SIZE=2]Moim zdaniem im krotszy ogonek tym ladniejszy, mojej kolezanki suczka ma calkiem krotki i bardzo ladnie to wyglada.
Magda Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Kasi jest sliczna!:loveu: Sabinko glowa do gory;) Bedzie dobrze. Najwazniejsze, abys pamietala Lulunie. A co z reszta szczeniaczkow? Znalazly domki?
Recommended Posts