kaasik91 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Moim postanowieniem noworocznym było założenie galerii i... OTO ONA! :D Przedstawiam wam Foxtrota (Acadian Foxtrot Capella Vis Comica):cool3: Foxtrot urodził się 25.02.2008 w hodowli Capella Vis Comica i od samego początku był moim oczkiem w głowie;) Jego szalony i radosny charakter widać na każdym kroku:evil_lol: Quote
NiJaSe Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 hahaha jaki on byl fajniusi jak byl maly :D:D:D Quote
kaasik91 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='NiJaSe']hahaha jaki on byl fajniusi jak byl maly :D:D:D Nooo... kiedyś był mały, uroczy i słodki :) Quote
kaasik91 Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Och, bo pęknę z dumy:eviltong: A tu eF na dzisiejszym spacerku: sorki za przestrzenie ale to jakoś tak przy zmniejszaniu wychodzi i nie chce mi się tego już poprawiać:shake: Quote
NiJaSe Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 super fotka :) ,sliczna :) kaasik dzisiaj sie nie umawialam na spacer bo mialam urwanie glowy , bylam na chwile kolo 12 a potem moja mlodziez wychodzila , jutro tez kiszka bo musze jechac do Olsztyna :/. Za to w poniedzialek napisz o ktorej wychodzisz , bo mam urlop i moge byc wczesniej niz zazwyczaj w tygodniu :) Quote
kaasik91 Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 NiJaSe napisał(a):super fotka :) ,sliczna :) kaasik dzisiaj sie nie umawialam na spacer bo mialam urwanie glowy , bylam na chwile kolo 12 a potem moja mlodziez wychodzila , jutro tez kiszka bo musze jechac do Olsztyna :/. No przecie się umówiłyśmy, że jak będziesz się wybierać do parku (dzień/miesiąc/roku nie ustalony:eviltong:) to dasz znać ;) NiJaSe napisał(a): Za to w poniedzialek napisz o ktorej wychodzisz , bo mam urlop i moge byc wczesniej niz zazwyczaj w tygodniu :) Tylko, że ja wcześniej nie mogę :( Jutro wychodzę ok.17 ze szkoły więc odpada. We wtorek jeśli poczekasz trochę ze spacerkiem to ok. 16-17 mogę być z rudym w parku i podrzucę Ci tą linkę a molestowanie Cię o zdjęcia przełożymy na piątek albo weekend albo inny termin, który Ci odpowiada (spokojnie, jestem cierpliwa:eviltong: nauczyła się tego przy czatowaniu na pająki:evil_lol:). Quote
figa33 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 przyłączam się do podziwu nad Foxtrotem:loveu: Rude jest piękne! Quote
Ela_Ok. Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Wierzyć się nie chce, jak ten czas szybko płynie..., to już dwa lata??? No,no, wyrósł kawaler jak się patrzy! Quote
kaasik91 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 figa33 napisał(a):Rude jest piękne! Święta prawda:cool3: Ela_Ok. napisał(a):Wierzyć się nie chce, jak ten czas szybko płynie..., to już dwa lata??? No,no, wyrósł kawaler jak się patrzy! Czasami wydaje mi się, że za szybko:roll: Quote
figa33 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 i gdzie kolejne zdjęcia pięknego Foxtrota? hę?:cool3: Quote
roleczka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 kaasik, cudne masz zwierzę, rude rządzi! cos o tym wiem..... ale ale, co tak malutko tych fot? Ja sie z Miszka poprawiłam, a Ty? Quote
kaasik91 Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 [quote name='roleczka']kaasik, cudne masz zwierzę, rude rządzi! cos o tym wiem..... ale ale, co tak malutko tych fot? Ja sie z Miszka poprawiłam, a Ty? Na specjalne twoje życzenie ;) Taaaaki kiedyś byłem mały:loveu:: No i tak ładnie pozowałem przed świętami: Quote
roda Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Super, że pojawiła się Wasza galeria :) Foxtrot i fotki jak zwykle - rewelacja! A ja sobie obejrzałam filmik z YT, jak Foxtrot zbiera śmietki na spacerku - super :) Quote
kaasik91 Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 roda napisał(a):Super, że pojawiła się Wasza galeria :) Foxtrot i fotki jak zwykle - rewelacja! A ja sobie obejrzałam filmik z YT, jak Foxtrot zbiera śmietki na spacerku - super :) No cześć ciotka! :) Twój chrześniak zapomniał już jak wyglądasz:eviltong: Ale fajnie, że do nas wpadłaś :) mam nadzieje, że będziesz czasami zaglądać do galerii ;) Mam nadzieję, że zmotywuje to Cię do zrobienia i uzupełniania galerii Refi:cool3: Quote
psikut_zabrze Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Łałaałaa ;d eF jest booski ;d ale to juz pisałam niejeden raz na tollerkowym :) Pozdrawiamy Quote
Bartiśkowa_ Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Witamy Ale piękności Będziemy często tu zaglądać Quote
kaasik91 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 [quote name='psikut_zabrze']Łałaałaa ;d eF jest booski ;d ale to juz pisałam niejeden raz na tollerkowym :) Pozdrawiamy :D:D:D [quote name='Bartiśkowa_']Witamy Ale piękności Będziemy często tu zaglądać Zapraszamy serdecznie:cool3: Quote
gusia1972 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 hey ! przyszłam powitać :) piękny rudy kawaler :) Quote
konikowa Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Witam się po raz pierwszy! F jest cudowny! Te oczy, nos i w ogóle wszystko! Quote
kaasik91 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 [quote name='gusia1972']hey ! przyszłam powitać :) piękny rudy kawaler :) Hijka komitecie powitalny :cool3::D [quote name='konikowa']Witam się po raz pierwszy! F jest cudowny! Te oczy, nos i w ogóle wszystko! Mam nadzieje, że nie ostatni ;) Ja chce już wiosnę! Quote
NiJaSe Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 heh Kasik az mi sie wiosna od tego zdjecia zamarzyla :):) Quote
kaasik91 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 [quote name='NiJaSe']heh Kasik az mi sie wiosna od tego zdjecia zamarzyla :):) Mnie się już marzy od jakiegoś czasu:roll: Śnieg jest fajny i super się po nim szaleje ale ja wolę jak jest ładnie, kolorowo, wszędzie dookoła są kwiatki, zwierzątka, robaczki... :D:D:D Quote
Recommended Posts