Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem tu na chwilę z dużym bólem brzucha - MASAKRA !!!
W końcu dopełzłam do kompa i zrobiłam obiecany przelew na NIKONA na kwotę 136 PLN - zgodnie z wytycznymi NiJaSe na konto Dory.
Ta przelana kwota, to "miszkowe" pieniądze. Wiem że są bardzo potrzebne w poszukiwaniu jajka Nikona.

Mam nadzieję że będę mogła liczyć na Was przy kolejnej zbiórce na rzecz BORYSA.

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NiJaSe - uaktualnij tytuł. Trzeba jeszcze dozbierać brakującą kwotę. Niestety ja w tym miesiącu odpadam - dopiero po 10-tym lutego może coś wyskrobię na moje bidy na utrzymaniu ...

Posted

kosu32 napisał(a):
Nie, nie - nie ma mowy o grypie.
Niestey to objaw stresu ...

to źle :shake: na mnie nerwy działają podobnie i przez to od wielu lat się leczę...
a co do grypy żołądkowej to niestety jest, my ją właśnie przeszliśmy tyle że łagodnie ;)

Posted

jolek68 napisał(a):
to źle :shake: na mnie nerwy działają podobnie i przez to od wielu lat się leczę...
a co do grypy żołądkowej to niestety jest, my ją właśnie przeszliśmy tyle że łagodnie ;)

Wiem że dobrze nie jest, ale ja właśnie tak reaguję na mocny stres. Nie będę się w tym temacie uzewnętrzniać ale ostatnio mam mocne ataki. Myślę jednak że za kilka dni dojdę do siebie (złego diabli nie biorą) :)

Posted

Kosu a czym się tak denerwujesz?
Ja niestety też tak mam... jak jechałam do Wrocławia po Birmę to zastanawiałam się co zrobię na autostradzie [w końcu tam stacje są tylko co jakiś czas, a opcja "na poboczu" odpada :P], a jak czekałam na wyniki z uczelni [czy się dostałam] to w ciągu tygodnia schudłam 10 kilo....

Posted

Numer konta juz poszedl, ja nie wiem jak to bedzie ze wsparciem z naszej strony, mamy Bursztyna na hotelu gdzie rosnie dlug, w niedziele jedzie kolejny na hotel bo wraca z adopcji na ktory tez nie mamy kasy, a jeszcze jest psiak od Pati ktory na cito musi znalesc sie w hoteliku bo wlasciciele maja w dupie psa i jego problem z lapami :( chyba sama sie sprzedam zeby miec na to wszystko kase :(