Livka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 NiJaSe napisał(a):ciiii narazie nic nie pisze , ale domek zaczyna sie powoli krystalizowac , narazie byc moze nowy wlasciciel przybywa na wspolne spacerki ,poznaje Nikona i rozwaza czy cala rodzina podola. Nie mialabym nic przeciwko bo 1 to moj znajomy ,bardzo rozsadny i rozwazny chlop ,2 nikon bylby cale 3 przystanki odemnie :). Ale najpierw trzeba zalatwic sprawe jajka Trzymam kciuki ! :):):) Quote
Nikus Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Poszło 50 zł:) mam nadzieję Nikon ,że mi do wybaczysz:) Quote
NiJaSe Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 hehe dobra nic mu nie powiem ,ze przylozyles do tego niecnego czynu reke :P Quote
NiJaSe Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Nikus ..... pozamiataj w skrzynce :) bo juz sie liscie nie mieszcza ;p Quote
NiJaSe Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 chorobcia nie moge znalezc watku Kseni ... w takim razie tutaj wklejam link do strony na ktorej sa filmiki i zdjecia z jasnie pania :):) http://motejowi.spaces.live.com/blog/?_c=BlogPart Quote
Dora Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/145972-Haszcza-krA-lowa-Ksenia-ma-swA-j-osobisty-palac-w-Poznaniu-powodzenia-kochana temat Kseni :) Quote
NiJaSe Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 13.01.2010 godz.10 - "GODZINA ZERO" - czyli dr Marciński za pomoca usg bedzie namierzal zaginione Nikonowe jajko :D:D Quote
Livka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 NiJaSe napisał(a):13.01.2010 godz.10 - "GODZINA ZERO" - czyli dr Marciński za pomoca usg bedzie namierzal zaginione Nikonowe jajko :D:D Czyli za tydzień mamy trzymać kciuki, tylko nie wiem czy mam trzymać za to żeby było czy za to żeby go nie było bo już teraz nie wiem ... :diabloti: Quote
NiJaSe Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 heheh w sumie to lepiej zeby tego jajka wogole nie bylo bo wtedy ani zabiegu ani konsekwencji zdrowotnych w przyszlosci , po prostu nie wyksztalcilo sie wogole i czesc a jak jest ale nie zeszlo to bedzie czekal nas zabieg , tfu jakie nas ? mi jajko nie zaginelo ;p Quote
Livka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ha ha ... no to trzymam kciuki żeby jajka nie było i tyle ! :cool3: Quote
Agmarek Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='Dora']http://www.dogomania.pl/threads/145972-Haszcza-krA-lowa-Ksenia-ma-swA-j-osobisty-palac-w-Poznaniu-powodzenia-kochana temat Kseni :) O dzięki Ci, bo i ja nie mogłam tego odnaleźć. Na tym nowym dogo czuję się nieci zagubiona :roll: [quote name='Livka']Ha ha ... no to trzymam kciuki żeby jajka nie było i tyle ! :cool3: Czekaj, niech się tylko Nikus pojawi, to Wam da "żeby jajka nie było" :evil_lol: Quote
kosu32 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 W taki układzie nie pozostało nic innego, tylko czekać. No chyba że NiJaSe ponownie uraczy nas jakąś NIKONOWą serenadą ... :) Quote
Nikus Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='kosu32']W taki układzie nie pozostało nic innego, tylko czekać. No chyba że NiJaSe ponownie uraczy nas jakąś NIKONOWą serenadą ... :) Dzięki Kosu....:) bo ja się ciągle obawiam wchodząc na ten wątek..:) Quote
Dora Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Na koncie Nikona ( nie Nikusia :P ) jest 50zł - od Nikusia 50zł - od Obraczus 5 zł - od Renaty ktore wysala wczesniej na Nortona :) Quote
NiJaSe Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 no to na poszukiwanie jajka juz jest i moze nawet reszty troszke zostanie :) Dora to ja Ci na pw podam konto a Ty w poniedzialek przelejesz i bedzie git heh biedny Nikon on jeszcze nic nie wie co ja mu tu szykuje za atrakcje :/ Quote
NiJaSe Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 no to kilka zdjec wykonanych moim super komowrkowym aparatem ;p Quote
NiJaSe Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 sliczny ,madry ,kochany , muzykalny i wogole same achy i ochy :) slodki jest jak miod :) Quote
kaasik91 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 NiJaSe napisał(a):sliczny ,madry ,kochany , muzykalny i wogole same achy i ochy :) slodki jest jak miod :) O tak! Same achy i ochy :D ja bym mogła go miziać i przytulać i w ogóle... ukraść go!:loveu: Quote
NiJaSe Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 zwlaszcza ,ze on uwielbia takie mizianie ,glaskanie ,calowanie i zachwycanie sie nim :):):) Quote
Dora Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 To taki wlochaty Narcyz z niego :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts