Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kosu32 napisał(a):
Sie ma rozumieć proszę Pani :)

Ja też w tych zbiórkach kasy jestem cienka jak dupa węża - he he (lubię ten tekst).
Dlatego Miszkowe mam schowane w oddzielnej kopercie - żebym cudzego nie wydała :)

heheh a ja jak dupy calego stada wezy ;p;p
dlatego tak jak w przypadku Trampa poprosilam kogos innego o ksiegowanie bo ja bym zrobila taki bajzel ze szkoda gadac :/
apropos Tramp sprawuje sie bardzo dobrze , rozkochal w sobie cala rodzine , Piotr podesle mi w wolnej chwili fotki to wstawie ...tylko nie wiem jak znalezc watek Trampa :/

Posted

kosu32 napisał(a):
O matko - powiało chłodem ...

miał operację, ale wszystko było ok. Co mnie wtedy zdziwiło: na 4 róznych vetów, TYLKO 1 powiedział, że jajko trzeba usunąć, bo predzej czy później nowotwór z tego będzie. Pozostali 3 powiedzieli, że pies może z tym życ......

Posted

obraczus87 napisał(a):
miał operację, ale wszystko było ok. Co mnie wtedy zdziwiło: na 4 róznych vetów, TYLKO 1 powiedział, że jajko trzeba usunąć, bo predzej czy później nowotwór z tego będzie. Pozostali 3 powiedzieli, że pies może z tym życ......

Zobaczymy co powie wet NiJaSe. Zawsze można podskoczyć na konsultację do innego.

Posted

moje wetki mowia ,ze trzeba usuwac bo to potem wlasnie moze sie nowotworem skonczyc , dlatego daly mi skierowanie na usg i powiedzialy ,ze bardzo dobrze ze sie dopytalam czy w schronisku tego dopilnowali

Posted

dlatego tylko do nich chodze , sa super potrafia myslec we wszystkich kierunkach i juz nie raz tak bylo ,ze jakiemus psu ktos postawil diagnoze taka ze rece zalamac a po wizycie u nich okazywalo sie ,ze to blahostka i w druga strone ktos powiedzial ze bzdura a okazywalo sie powazna rzecz. Ufam im cala soba a do tego mam u nich znizke z racji tego co robie :)

Posted

Można by powiedzieć: z jajkami źle, bez jajek jeszcze gorzej

"To taki żarcik okolicznośćiowy - ma się rozumieć :)" jak mawiał pewien sympatyczny Pan w jednym z filmów

Posted

[quote name='NiJaSe']dlatego tylko do nich chodze , sa super potrafia myslec we wszystkich kierunkach i juz nie raz tak bylo ,ze jakiemus psu ktos postawil diagnoze taka ze rece zalamac a po wizycie u nich okazywalo sie ,ze to blahostka i w druga strone ktos powiedzial ze bzdura a okazywalo sie powazna rzecz. Ufam im cala soba a do tego mam u nich znizke z racji tego co robie :)
Podpisuje się pod tym ręcoma i nogyma :D Swego czasu jak mój glut miał problem ze schodzącym jajkiem (było podejrzenie, że nie zejdzie na czas i będzie identyczna sytuacja jak u Nikona) chodziłam do nich praktycznie co 2 tygodnie na wizyty i kazały masować co nieco, sprawdzały, pomagały doradzały i udało się :D. Także jak Miszka poczuła wolność i poszłam zostawić u nich plakaty, jedna z nich zostawiła pacjenta w gabinecie i pomagała mi je wywieszać pytała, martwiła się itd. :)

Posted

Witam pięknie nocne marki:) To ja poproszę o info w sprawie tego konta dla Nikona bo już chciałem przelew robić na to usg.Jakby mnie na kompie nie było Nijase to proszę o sms-a:)

Posted

Już sie taaaaaaaaaaaaaaak steskniłam! Nijase może mała kapiel żeby Nikus piekny był na wizycie? On jest taki wspaniały, po prostu pies ideał, mam do niego mega słabość, a masz na oku dla niego domek ? Bo chyba trzeba casting zorganizować, Nikus musi miec dom idealny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

roleczka napisał(a):
Już sie taaaaaaaaaaaaaaak steskniłam! Nijase może mała kapiel żeby Nikus piekny był na wizycie? On jest taki wspaniały, po prostu pies ideał, mam do niego mega słabość, a masz na oku dla niego domek ? Bo chyba trzeba casting zorganizować, Nikus musi miec dom idealny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

chwila :) robi się bajzel . ja mam domek:):evil_lol::evil_lol:

Posted

roleczka napisał(a):

No popatrz a ja myślałam, że Nikus już ma dom :diabloti:
Chyba , że szuka nowego...:eviltong:

Posted

Nikus napisał(a):
chwila :) robi się bajzel . ja mam domek:):evil_lol::evil_lol:

No to róbcie ten casting, bo kolejny psiak w potrzebie chciałby grzać swój tyłeczek pośród piękności psich i kocich u naszej znajomej. Tylko chłopakowi sprawę z jajkami trzeba wcześniej przygotować - bo nie ma żartów.

Posted

[quote name='Livka']No popatrz a ja myślałam, że Nikus już ma dom :diabloti:
Chyba , że szuka nowego...:eviltong:

Livka

Wiesz jak jest - nie wnikaj w szczegóły ... :)

Posted

Nikus napisał(a):
chyba lepiej jak stąd zniknę....bo mi tu pachnie kastracją i bezdomnością.....

No mój Drogi - tego to chyba Livka Tobie - Wam - raczej nie zrobi ...

Posted

ciiii narazie nic nie pisze , ale domek zaczyna sie powoli krystalizowac , narazie byc moze nowy wlasciciel przybywa na wspolne spacerki ,poznaje Nikona i rozwaza czy cala rodzina podola. Nie mialabym nic przeciwko bo 1 to moj znajomy ,bardzo rozsadny i rozwazny chlop ,2 nikon bylby cale 3 przystanki odemnie :). Ale najpierw trzeba zalatwic sprawe jajka