Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

u nas w końcu się fajna pogoda zrobiła, słońce jest, ale nie jest ani za ciepło, ani za zimno, tak w sam raz. I w końcu pies się może wybiegać, a nie jak wcześniej, że po kilku minutach ledwo dychał z gorąca. Tylko oczywiście pogoda jak zwykle musiała się poprawić jak nie mam czasu na długie spacery kilka razy dziennie.

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dagaa111 napisał(a):
u nas w końcu się fajna pogoda zrobiła, słońce jest, ale nie jest ani za ciepło, ani za zimno, tak w sam raz. I w końcu pies się może wybiegać, a nie jak wcześniej, że po kilku minutach ledwo dychał z gorąca. Tylko oczywiście pogoda jak zwykle musiała się poprawić jak nie mam czasu na długie spacery kilka razy dziennie.

Czekaj czekaj, poczytaj sobie
http://www.fakt.pl/snieg-spadnie-juz-w-pazdzierniku-,artykuly,113627,1.html

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Ja już dawno słyszałam, że we wrześniu maja być juz przymrozki , a w październiku śnieg. :o masakra jakaś. :/

nawet mnie nie strasz bo za tydzin wyjezdzam na urlop

Posted

Paula03 napisał(a):
Irokez rządzi :diabloti:

trzeba się powyróżniać z tłumu, bo spanieli u nas mnóstwo :diabloti:

Kaja10014 napisał(a):
Fryzura rewelacyjna :D

;)

deer_1987 napisał(a):

to mnie nie pocieszyłaś, mam nadzieję że ich prognozy jednak się nie sprawdzą

kalyna napisał(a):
:multi::multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
bo ja kocham zimę :) i wolę ją od upalnego lata. I cieszyłam się kiedy latem padał deszcz lub było pochmurno :D a w upały baaaardzo cierpiałam :)

ja nie znoszę zimy, szczególnie jak śniegu jest mnóstwo. Bez śniegu to jeszcze jakoś ujdzie. Temperaturę każdą przetrwam, ale jednak najbardziej lubię wiosnę, ani za ciepło ani za zimno :) ostatnio też nawet trochę jesień polubiłam

dOgLoV napisał(a):
:mdleje:....

to samo na początek pomyślałam :lol:

Aleksandra95 napisał(a):
Ja już dawno słyszałam, że we wrześniu maja być juz przymrozki , a w październiku śnieg. :o masakra jakaś. :/

już dawno to zapowiadali, ale ja liczę, że jednak tak źle nie będzie. Nie potrafią przewidzieć dobrze pogody na najbliższe kilka dni, a co dopiero miesięcy

understandme napisał(a):

olbrzyma ciągle zgrywa przed dużymi psami :D

Sylwia K napisał(a):
http://i54.tinypic.com/2yudeg2.jpg hehe super z irokezem wygląda

:)

ania90 napisał(a):
nawet mnie nie strasz bo za tydzin wyjezdzam na urlop

może pogoda się uda, chociaż w tym roku nie było żadnego idealnego terminu na wakacje

Aleksandra95 napisał(a):
No oby było ciepło.:):)

oby, ale dzisiaj to było aż za ciepło, do tego w szkole strasznie duszno, myślałam że się ugotuję

Posted

ja kocham zimę, ale jesień i wiosnę też :)
ale takie prawdziwe, które ostatnio u nas się nie zdarzają, bo po zimie jest kilka dni fajnych i od razu upały :(
mój rekord to przy -20 przez 2 godziny biegałam po śniegu :multi: a wszyscy z okien patrzyli czy aby normalna jestem :D

Posted

dagaa111 napisał(a):

ja nie znoszę zimy, szczególnie jak śniegu jest mnóstwo. Bez śniegu to jeszcze jakoś ujdzie. Temperaturę każdą przetrwam, ale jednak najbardziej lubię wiosnę, ani za ciepło ani za zimno :)

A co to za zima bez śniegu :crazyeye: Ja uwielbiam jak jest śnieg :loveu: wszystko piękne, białe...

Posted

kalyna napisał(a):
ja kocham zimę, ale jesień i wiosnę też :)
ale takie prawdziwe, które ostatnio u nas się nie zdarzają, bo po zimie jest kilka dni fajnych i od razu upały :(
mój rekord to przy -20 przez 2 godziny biegałam po śniegu :multi: a wszyscy z okien patrzyli czy aby normalna jestem :D

wiosna jest najlepsza :D
ja w duże mrozy z domu się nie ruszam, ale i tak już wolę mrozy niż jak jest ciepło, śnieg pada, wszystko się topi i wszędzie błoto jest

magdabroy napisał(a):
A co to za zima bez śniegu :crazyeye: Ja uwielbiam jak jest śnieg :loveu: wszystko piękne, białe...

ja śniegu nie lubię, sypie to się wszędzie, ciężko się chodzi, jak nie poodśnieżają. I ogólnie nie przepadam za białym kolorem

deer_1987 napisał(a):
Ja lubie pocieszac :diabloti:

właśnie widzę :diabloti:

Posted

dagaa111 napisał(a):
nie mam pojęcia kiedy dam zdjęcia, na razie kompletnie nie mam czasu, muszę się w końcu ze wszystkim ogarnąć

już masz więcej czasu :D bo fot nadal nie ma :(