Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

widzę, że rozczochrany fryz Maksa robi furorę :evil_lol: moje własne dzieło :diabloti:
ostatnio jeszcze zaczęłam myśleć, żeby postawić mu irokeza, widziałam kiedyś spaniela z taką fryzurką i bombowo wyglądał :lol:

Posted

dagaa111 napisał(a):
widzę, że rozczochrany fryz Maksa robi furorę :evil_lol: moje własne dzieło :diabloti:
ostatnio jeszcze zaczęłam myśleć, żeby postawić mu irokeza, widziałam kiedyś spaniela z taką fryzurką i bombowo wyglądał :lol:

Haha :lol: Znajoma swojemu kłapouchowi bierze grzywkę na wodę i skręca. Taka fajna antenka mu z głowy sterczy :D

Posted

deer_1987 napisał(a):
Widzisz troche Cie nie bylo i od razu ile gosci masz tutaj :diabloti:

to może muszę częściej znikać :diabloti:

Misia&Ruby napisał(a):
Haha :lol: Znajoma swojemu kłapouchowi bierze grzywkę na wodę i skręca. Taka fajna antenka mu z głowy sterczy :D

taka fryzura też musi świetnie wyglądać :lol:

Posted

[quote name='Lucky.']a ja Megi niedawno czuprynkę wytrymowałam i mam łysolka :loveu:

ja chyba niedługo też mu tą grzywę wyskubię, ale dopiero jak jeszcze poeksperymentuję z fryzurami

[quote name='kalyna']http://i56.tinypic.com/21mayww.jpg zdjęcie z serii:myślenie podczas snu :lol:

jemu ogólnie to rzadko zdarza się myśleć :lol:

[quote name='kiniaaa']http://i56.tinypic.com/21mayww.jpg uwielbiam takie zaspańce :loveu:
http://i51.tinypic.com/rwjfup.jpg matko, jaki śmieszny :lol: dużo hałasu robi?

ja też :loveu:
ten nie, ale za to drugi potrafi się pół dnia drzeć

chciałam porobić zdjęcia o zachodzie słońca i za pierwszym razem jak doszłam słońce już było dawno za horyzontem, za drugim razem spóźniłam się dosłownie o 5 minut. Chyba jednak daruję sobie taką sesję :lol: ja już czekam na jesień, żeby zdjęcia porobić, bo teraz to masakra, ostre słońce, gorąco

Posted

deer_1987 napisał(a):
U Was chociaz slonce u nas albo pada albo buro.... :roll:

u nas padało chyba z 2 miesiące, dopiero kilka dni temu przestało lać

ania90 napisał(a):
u nas upal jest juz 4dzien :shake:

u nas też jest potworny upał, aż się nie da na dwór wyjść :shake: ostatnio praktycznie nie wychodzę z psem na żadne dłuższe spacery, bo jest za gorąco

Dr.Cadi napisał(a):
Śliczny piesio, kocham tą rasę : * Pozdrawiam i zapraszam na moją galerię ; )

dziękuję :)
a jaki jest link do twojej galerii?

Posted

deer_1987 napisał(a):
No wlasnie czytalam ze z kolei teraz u Was upaly... Cos to lato sie nie udalo :roll:

założę się, że we wrześniu pogoda zrobi się idealna jak zwykle

Ada i Fanta napisał(a):
Maks ma śliczną czuprynkę :loveu: nie skub jej :diabloti:

wyskubię :diabloti: ale dopiero jak mu grzbiet skończę skubać, czyli jeszcze długo :lol:

Błyskotka napisał(a):
No pogoda nie rozpieszcza bo albo upały albo deszcze.

niestety, pamiętam że w zeszłym roku lato było dużo lepsze. I tak już nie wiem co gorsze czy ten upał czy deszcz, ale już chyba jednak bardziej wolę jak pada, tylko żeby nie było takich ulew, że trawniki zalewa

u nas w niedzielę jakiś festyn się szykuje :shake: znowu będą sprzedawać te różne pistolety i inne rzeczy, znów będą wybuchy, wystrzały czyli nici z dłuższego spaceru. Jak nie słychać tak mocno tych huków to Maks je raczej ignoruje, ale zawsze znajdą się jacyś palanci co pod blok przyłażą, wystrzelają tego pełno i cała praca z psem na marne idzie. Ale z drobniejszych sukcesów to fakt, że przyzwyczaiłam Maksa do karuzel, kiedyś tylko je zobaczył z daleka i już szybko do domu się zrywał, dzisiaj na spacerze przeszliśmy tuż koło nich, a pies nawet nie zaszczycił ich spojrzeniem :multi:

Posted

dagaa111 napisał(a):
u nas w niedzielę jakiś festyn się szykuje :shake: znowu będą sprzedawać te różne pistolety i inne rzeczy, znów będą wybuchy, wystrzały czyli nici z dłuższego spaceru. Jak nie słychać tak mocno tych huków to Maks je raczej ignoruje, ale zawsze znajdą się jacyś palanci co pod blok przyłażą, wystrzelają tego pełno i cała praca z psem na marne idzie. Ale z drobniejszych sukcesów to fakt, że przyzwyczaiłam Maksa do karuzel, kiedyś tylko je zobaczył z daleka i już szybko do domu się zrywał, dzisiaj na spacerze przeszliśmy tuż koło nich, a pies nawet nie zaszczycił ich spojrzeniem :multi:

Super! :multi: Kazdy maly sukces cieszy :loveu: