Czarna_Owieczka Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 dagaa111 napisał(a):tak, on pobiegnie za wszystkim co mu rzucę, byleby to gonić. U nas piłki dosłownie znikają, czasami i po roku znajdowałam zabawki gdzieś za meblami :lol: niektóre przepadały bezpowrotnie, bo Maks kiedyś bawił się w wyrzucanie zabawek przez okno :roll: na szczęście mu się już znudziła ta zabawa U nas za meblami, w szafkach gdzieś schowane, w ogródku pełno (na wiosne często sporo zabawek się znajduje :lol:) śmiesznie musiało wyglądać takie wyrzucanie zabawek przez okno, jak mieszkasz w bloku to może celował w przechodniów żartowniś :evil_lol: Quote
bianka19 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 deer_1987 napisał(a):Czekamy na Ustroniowe! my tak samo. ;) ale z tym śmietnikiem to przegiął, no. :eviltong: Quote
Daga&Maks Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Czarna_Owieczka napisał(a):U nas za meblami, w szafkach gdzieś schowane, w ogródku pełno (na wiosne często sporo zabawek się znajduje :lol:) śmiesznie musiało wyglądać takie wyrzucanie zabawek przez okno, jak mieszkasz w bloku to może celował w przechodniów żartowniś :evil_lol: może rzucał w przechodniów, w końcu jakiś cel musiał mieć przy tym wyrzucaniu :evil_lol: a potem te moje zdziwienie jak wracam ze szkoły, a zabawki psa leżą przed blokiem :lol: Już nie raz zgarniałam je z pod bloku, czasem lądowały na oknach sąsiadów :lol: deer_1987 napisał(a):Czekamy na Ustroniowe! wrzucę jak pozmniejszam ;) bianka19 napisał(a):my tak samo. ;) ale z tym śmietnikiem to przegiął, no. :eviltong: śmietnik na szczęście nie ucierpiał :eviltong: za to śmietnik w domu już tak, bo ostatnio sobie wziął sobie worek pełen śmieci, zaniósł do pokoju i się z nim rozprawił :lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 To czekamy na te zapowiedziane zdjęcia :multi: Quote
Paulina_mickey Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 http://i56.tinypic.com/9bch3p.jpg Fajnie się prezentuje na tle tych chmur :) Quote
Daga&Maks Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 ehh właśnie się dowiedziałam, że Reksio, kumpel Maksa odszedł wczoraj za TM :-( znali się praktycznie od zawsze i to był jeden z niewielu psów, które Maks bez problemu akceptował. Czemu psie życie jest tak krótkie. Dla Reksia [*] Quote
Daga&Maks Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 deer_1987 napisał(a):A co sie stalo? Starosc? :( ano starość, zaczęły się różne problemy, jak go ostatni raz widziałam to ledwo chodził :-( Quote
Aleksa. Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 oooo. :(:(:(:( [*] masz jakieś jego zdjęcie ? :( Quote
Daga&Maks Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [quote name='Aleksandra95']oooo. :(:(:(:( masz jakieś jego zdjęcie ? :( mam dwa, wstawiałam je tu kiedyś, już dawno Quote
kalyna Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 dlatego to jest najgorsze w tym wszystkim... patrzysz jak mała kluska ledwo przebiera łapkami, dorasta, mądrzeje i gdy wszystko jest ładnie i pięknie to przychodzi starość...Pies nie za bardzo pojmuje dlaczego chodzić nie może, dlaczego go boli itp.. ale tam Reksio będzie szczęśliwy :) a Max może zaprzyjaźni się z innymi psami jeszcze.... Quote
kiniaaa Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Piękny miał pyszczek... [*] I tego w życiu nie rozumiem, czemu psie życie musi być tak krótkie? :( Quote
Asiaczek Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [quote name='deer_1987']Cos ostatnio z psami to jak z samochodami.. nie starczy ze Ty uwazasz w ruchu jak ktos inny moze Ci zrobic stluczke albo zabic.. nie wazne ze Ty masz poslusznego i wychowanego psa jaki inny moze podbiec i zrobix krzywde :( Dokładnie! Płynie/frunie nad ziemią... http://i53.tinypic.com/2925ppc.jpg Dla Reksia ["]... Pzdr. Quote
Recommended Posts