Daga&Maks Posted October 13, 2012 Author Posted October 13, 2012 Asiaczek napisał(a):Witamy się:) Jak u Was z pogoda? Jest juz jesiennie czy jeszcze można pogode podciągnąć pod lato? pzdr. pogoda u nas całkiem całkiem, przez większość czasu słońce świeci, jedyne co to strasznie zimno jest u nas, rano temperatury są ledwo powyżej 0 stopni chciałam wrzucić kilka zdjęć, ale coś pozmieniali na photobuckecie i nie umiem zdjęć zgrać. Mam nadzieję że pogoda jutro dopisze, bo wybieram się na wystawę trochę zdjęć porobić, już tydzień temu musiałam sobie odpuścić wystawę, bo lał deszcz. Quote
Izabela124. Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 A mi nic się nie pozmieniało na photobuckecie :???: Quote
Daga&Maks Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Izabela124.']A mi nic się nie pozmieniało na photobuckecie :???: u mnie po zalogowaniu wyświetla się wersja beta i za każdym razem przy wgrywaniu zdjęć pojawia się błąd a i jeszcze wspomnę że w środę Maks miał urodziny :) Quote
Izabela124. Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 U mnie na photobuckecie nadal wsio ok. Wszystkiego dobrego Maks :) Quote
Kaaasia Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Wszystkiego najlepsiego :BIG: http://i46.tinypic.com/wc93.jpg Fajna piłeczka :smile: Quote
*Magda* Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Sto lat Maksiu :loveu: http://i50.tinypic.com/opqqhk.jpg super ujęcie :) Quote
Ptysiak Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 http://i50.tinypic.com/opqqhk.jpg świetne zdjęcie :loveu: wszystkiego naj naj naj dla Maksia :BIG::new-bday::BIG: Quote
Daga&Maks Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 dziękujemy za życzenia, przekazałam je Maksowi :D i informuję że zawieszam galerię na czas nieokreślony, nie mam czasu na dodawanie zdjęć, a co dopiero na odwiedzanie innych galerii Quote
kamilka91 Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Szkoda... To dokładnie tak jak ja... :oops: Trzymajcie się ;) Czekamy na Wasz powrót ;) Quote
Ptysiak Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Wpadam w takim razie przewietrzyć troszkę ;) Pozdrawiamy i czekamy na powrót :) Quote
Daga&Maks Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 kamilka91 napisał(a):Szkoda... To dokładnie tak jak ja... :oops: Trzymajcie się ;) Czekamy na Wasz powrót ;) brak czasu jednak robi swoje Błyskotka napisał(a):Oby tylko nie na długo ;) Ptysiak napisał(a):Wpadam w takim razie przewietrzyć troszkę ;) Pozdrawiamy i czekamy na powrót :) nie spodziewałabym się ponownego prowadzenia galerii prędzej niż w święta bożonarodzeniowe ;) Quote
Daga&Maks Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 Błyskotka napisał(a):No bez przesady :mad::mad:;) poważnie mówię ;) mam tyle nauki, że i tak nie nadążam z tym wszystkim ;) Quote
Ptysiak Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Od czasu do czasu mogłabyś coś napisać. Co słychać u Was itd... Miłej nocy :) Quote
Daga&Maks Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 u nas wszystko po staremu, jedynie ostatnio Maks przez dwa dni kulał na tą łapę co kiedyś, ale teraz już jest wszystko w porządku. Pogoda ostatnio w miarę dopisuje, więc można w weekendy pochodzić na dłuższe spacery :) Quote
Recommended Posts