Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mi to tam Maksia brakuje :P
|U mnie kiedyś z Megi był problem. Darła mordę jak zobaczyła husky albo labka parę metrów od siebie, a teraz może przejść obok takiego obojętnie :loveu:

Posted

Misia&Ruby napisał(a):

dzięki :)

magdabroy napisał(a):

:)
niestety ONka mam tylko jedno zdjęcie, nastawiłam się na to że zrobię sporo zdjęć tej rasie, ale na ich ringu było takie oświetlenie, że ręce opadają :shake:

unikatowydiament napisał(a):
fajne psiaki,a masz może fotki Aścików?

pozdrawiamy

ASTów niestety nie mam, bo były w piątek, a nie mogłam wtedy jechać

Paula03 napisał(a):
Super zdjęcia z wystawy :)

dzięki

Ptysiak napisał(a):

ano piękny był ten pies, ogólnie ta rasa jest niezwykła :loveu:

Lucky. napisał(a):
Mi to tam Maksia brakuje :P
|U mnie kiedyś z Megi był problem. Darła mordę jak zobaczyła husky albo labka parę metrów od siebie, a teraz może przejść obok takiego obojętnie :loveu:

zdjęcia Maksa mam w aparacie, ale jakoś nie mogę się zabrać za to żeby wrzucić to na komputer
u mnie to jest masakra, pies szczeka na pół osiedla, szarpie się, wyrywa jakby go coś opętało :shake: ale ostatnio w miarę panuję nad sytuacją (tfu tfu żeby nie zapeszyć)

teraz będę musiała kilka dni poczekać z wychodzeniem na spacer w nasze ulubione miejsce i praktycznie już jedyne, bo rozłożyli tam cyrk, już pojechali ale zostawili taki syf że szkoda gadać. Wszędzie porozrzucane butelki, jedzenie, do tego leży tam mnóstwo trocin, kup tych zwierząt, które tam mieli :mad: widać ich porządek nie obowiązuje :roll: do drugiego miejsca też nie możemy chodzić, bo wszystko jest przekopane, bo park robią. Najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, że dwa lata temu wycięli w tym miejscu drzewa, właśnie po to żeby park zrobić, wszędzie mnożą tu parki bez drzew, jedynie z niskimi drzewami, zastanawiam się tylko jaki to ma sens.

Posted

dagaa111 napisał(a):

teraz będę musiała kilka dni poczekać z wychodzeniem na spacer w nasze ulubione miejsce i praktycznie już jedyne, bo rozłożyli tam cyrk, już pojechali ale zostawili taki syf że szkoda gadać. Wszędzie porozrzucane butelki, jedzenie, do tego leży tam mnóstwo trocin, kup tych zwierząt, które tam mieli :mad:

Ostatnio miałam podobnie. Z tym, że w nasze ulubione miejsce przyjechało wesołe miasteczko :/
Na szczęście przedwczoraj pojechało:D

Posted

dagaa111 napisał(a):

niestety ONka mam tylko jedno zdjęcie, nastawiłam się na to że zrobię sporo zdjęć tej rasie, ale na ich ringu było takie oświetlenie, że ręce opadają :shake:

Trudno :(
Cieszę się, że choć jeden się znalazł ;)

Posted

Misia&Ruby napisał(a):
Ostatnio miałam podobnie. Z tym, że w nasze ulubione miejsce przyjechało wesołe miasteczko :/
Na szczęście przedwczoraj pojechało:D

karuzele tam przyjeżdżają dość często, ale takiego bałaganu nie ma i zwykle rozkładają się gdzieś w rogu to i dla psów jest miejsce, żeby mogły pobiegać. Ale teraz tylko czekam aż skończą robić park koło mojego bloku to znów będę wychodzić z Maksem tak gdzie zawsze, zanim to przekopali, pewnie znak zakazu też tam postawią, ale trudno :lol:

Izabela124. napisał(a):

ja pierwszy raz widziałam saluki o takim umaszczeniu, ale świetny był :)

magdabroy napisał(a):
Trudno :(
Cieszę się, że choć jeden się znalazł ;)

muszę się wybrać w końcu na jakąś wystawę na dworze, bo na tych halach to ciężko zrobić jakieś zdjęcia

Kaaasia napisał(a):
Super fotki wystawowe :lol:
A może znalazł by się gdzieś jakiś bokserek?

boksiów nigdzie niestety nie widziałam, musiały mi umknąć

Posted

Ptysiak napisał(a):
To Owczarek Belgijski Groenendael dobrze kojarzę?

dokładnie tak ;)
piękna rasa i pracowita

kalyna napisał(a):
http://i1243.photobucket.com/albums/gg543/coconut194/katowice2012311.jpg ooooo :loveu:
szkoda, że tylko jeden, ale lepsze to niż wcale :D

a Dogi robią wrażenie, ale nie mój typ psa.. za duże itp.

http://i1243.photobucket.com/albums/gg543/coconut194/katowice2012401.jpgaaaa :loveu:

ja dogi uwielbiam, takie olbrzymy z nich i charakter też niczego sobie, chociaż sama na pewno nigdy nie zdecydowałabym się na psa tej rasy, jednak za duży trochę dla mnie i niestety krótko żyją

dzieńdoberek popołudniowy,proszę rudaska mocno od Nas wyściskać:)

Milena9 napisał(a):
Od nas też ;)

jak się obudzi to wyściskam :D

Posted

dagaa111 napisał(a):
teraz będę musiała kilka dni poczekać z wychodzeniem na spacer w nasze ulubione miejsce i praktycznie już jedyne, bo rozłożyli tam cyrk, już pojechali ale zostawili taki syf że szkoda gadać. Wszędzie porozrzucane butelki, jedzenie, do tego leży tam mnóstwo trocin, kup tych zwierząt, które tam mieli :mad: widać ich porządek nie obowiązuje :roll: do drugiego miejsca też nie możemy chodzić, bo wszystko jest przekopane, bo park robią. Najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, że dwa lata temu wycięli w tym miejscu drzewa, właśnie po to żeby park zrobić, wszędzie mnożą tu parki bez drzew, jedynie z niskimi drzewami, zastanawiam się tylko jaki to ma sens.

Znam ten ból, u nas na Polach Tomaszowskich też kiedyś rozłożyli cyrk, fajnie było, ludzie się pobawili, a na odjeździe burdel jak nie wiem. Na szczęście gówna posprzątali. Ale według mnie to idiotyzm, bo cholera wszyscy wychodzą tam na spacery z rodziną/psami więc to miasto powinno zadbać, żeby oni dopilnowali porządku. Do tego Pola mamy w środku miasta w sumie to w ogóle widok jest bardzo przyjemny..

Posted

ania90 napisał(a):
witamy sie u Was:)

hejka :)

Ptysiak napisał(a):
Prawda:)

Mizianki dla Maksia :)

:)

Witanko popołudniowe:)

witamy

Pestka napisał(a):
Znam ten ból, u nas na Polach Tomaszowskich też kiedyś rozłożyli cyrk, fajnie było, ludzie się pobawili, a na odjeździe burdel jak nie wiem. Na szczęście gówna posprzątali. Ale według mnie to idiotyzm, bo cholera wszyscy wychodzą tam na spacery z rodziną/psami więc to miasto powinno zadbać, żeby oni dopilnowali porządku. Do tego Pola mamy w środku miasta w sumie to w ogóle widok jest bardzo przyjemny..

u nas też to było w środku miasta, mnóstwo osób chodzi tam na spacery z dziećmi, a oni takie coś zostawiają.

vaness napisał(a):
a ja czekam na nowe fotki :)

też chętnie bym zobaczyła nowe fotki:)

pozdrawiamy

fotki wrzucę jak będzie długi weekend, bo teraz nie mam kiedy tego pozmniejszać, w szkole co chwilę sprawdziany i praktycznie ze wszystkiego mam niepewne oceny