Jump to content
Dogomania

"Co wy robicie z moimi drzwiami", czyli ile serca mamy dla psów...

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To cud że nic jej nie jest prócz wychudzenia!
Miala na prawdę wielkie szczęście... podejrzewam że to ostatnie chwile jak zostala uratowana...
Nie chce pomyśleć co byście zastali 2 tygodnie później...

Posted

LILUtosi napisał(a):
Proponuje babę zamknąć w tej jej drogocennej kańciapie, zabić okna i drzwi - niech pilnuje.

:lol::lol::lol:
jestem za!

ale co racja, to racja - szczescie w nieszczesciu, ze poza wychudzeniem jest zdrowa i ze jest mimo wszystko taka przyjazna. to i domek sie szybciej znajdzie.
sliczna dziewczyna, wyglada jak moja Łajcia, poza tym, że Łajka była jednakowoż trochę grubsza, kiedy ją znaleziono...

Posted

Wisienka miała poprostu jeszcze żyć i dostała szansę. Kochana sunia dobrze że już po wszystkim. Tez mi się wydaję że jeszcze troche to nie byłoby kogo stamtąd ratować. Dostała szansę od losu. Kamień z padł mi z serca że oprócz oczywiście też poważnego wygłodzenia nic jej nie jest.

Posted

Teraz dopiero tu weszłam, dramat:-( Co musiała ta psina czuć gdy umierały jej dzieci, a ona by przeżyć żywiła się ich ciałkami:-(
Jak dobrze, że sunia została uratowana
Kobieta jest chora, schowała sukę w tym domku, bo sąsiedzi się czepiali, że pies głodny. Więc świadomie ukryła psa - sadystka. Działała celowo z rozmysłem

Posted

Zdjęcia niestety nie są najlepszej jakości. Na zewnątrz -10C w hoteliku +20C, aparat zimny i cały czas zaparowywał się obiektyw.
Wisienka to super suczka :) Myślałam, że ona malutka jest, a to kawał baby :)

Posted

O rzeczywiście Wisienka jest dużą sunią ale za to jakie ma ładne oczęta. Teraz trzeba ją trochę ożywić i będzie z niej prawdziwa ślicznotka.Biedna jest bardzo chudziutka ale wreszcie skończył się jej koszmar.
Co ona przeszła a tyle ma jeszcze serca do ludzi. Kochana sunia.

Posted

Bidulka ale szkielecik. Gdzie teraz jest sunia?Moge wpłacic jakiś grosz, proszę o konto :-) Pati której pomagałam znalazła domek więc w mojej puli są pieniązki dla innego zwierazczka w ptrzebie

Posted

Wisienka nadal jest kochaną, przymilną sunią :)
Jeśli ktoś chciałby zasponsorować np.zakup lepszej karmy Wisienki i opiekę nad sunią, wpłaty można kierować na konto:
55 1020 1853 0000 9902 0069 5668
Ogólnopolskie Towarzystwo Ochrony Zwierząt OTOZ Animals ul. Świętojańska 41/16, 81-391 Gdynia

koniecznie z dopiskiem "Dąbrówka - na Wisienkę"

Jeśli chłody trochę ustaną, weźmiemy ją w końcu na wybieg, porobić lepsze foty.

Posted

Że ten pies miał w ogóle jeszcze silę machać ogonem ... (na filmie).

Posiadłości Szanownej Pani Opiekunce powinien chyba BOR pilnować...
Żeby takie drzwi bez należytej opieki pozostawić...